Translate this page RO

Select language
InfoCons

Emisiunea SuperConsumatorul acum si online

Puteti urmari acum Emisiunea SuperConsumatorul de la TVR 1 si online la adresa: http://www.tvrplus.ro//editie-superconsumatorul-155528.

SuperConsumatorul este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor legate de produse, servicii şi relaţia corectă dintre piaţă şi furnizorii de bunuri. Emisiunea îşi propune crearea unei noi atitudini în rândul consumatorilor. Moderator este Sorin Mierlea, presedinte al Asociatia InfoCons.

Asociaţia InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+