Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ediție specială! Urmăriți ASTĂZI “Superconsumatorul”, de la ora 13:30, în direct pe TVR1

Cel de-al treilea sezon al emisiunii “Superconsumatorul” începe ASTĂZI cu o Ediție specială, de la ora 13:30, în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În prima emisiune din acest sezon, moderatoarea Anna de Hillerin îi va avea ca invitați pe Paul ANGHEL, Director General al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Sorin MIERLEA, Președinte Asociația InfoCons și Liana STANCIU, realizator TVR.

În acest nou sezon al emisiunii „Superconsumatorul” în calitate de invitați permanenți îi vom avea pe reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și pe domnul Sorin Mierlea, președintele Asociației InfoCons.

Luni, „Superconsumatorul”, îl vom avea ca invitat pe domnul Sorin Mierlea, președinte Asociația InfoCons. În această zi vor fi difuzate rubricile: „Telefonul Consumatorului” și „Testele Comparative” pe diferite produse și servicii.

Invitatul de marți al emisiunii „Superconsumatorul” va fi domnul Paul Anghel, Director General Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Miercuri, moderatoarea emisiunii „Superconsumatorul”, Anna de Hillerin va dezbate subiectele zilei cu un comisar al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Joi, invitatul în platoul emisiunii noastre va fi domnul Bogdan Pandelică, Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Din echipa emisiunii „Superconsumatorul” fac parte: Mihai Răzuș, producătorul emisiunii „Superconsumatorul”, Anna de Hillerin, moderatoarea emisiunii, jurnaliștii Roxana Sivache, Adela Eftimie, Mircea Mitrofan, Adrian Bodonea și întreaga echipă realizatoare TVR.

Urmăriți emisiunea „Superconsumatorul” în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare la miezul nopții (24h) pe TVR1.

 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram