Translate this page RO

Select language
InfoCons

Domeniul TIC este predominant de bărbați

În anul 2018, aproximativ 8,9 milioane de persoane au fost angajate în Uniunea Europeană ca specialiști în domeniul TIC. Profesia era predominantă de angajați de sex masculin, deoarece numai 17% (1,5 milioane) dintre specialiștii în domeniul TIC erau femei.

În statele membre UE, cele mai scăzute proporții de specialiști TIC de sex feminin au fost în Ungaria: 9%, Cehia: 10% și Grecia: 11%.

Cele mai mari cote au fost în Bulgaria: 28%, Lituania: 25% și România: 24%.

 

 

Sursa: ec.europa.eu

 

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons Asigurări pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine! Ne puteți contacta la:

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram