Translate this page RO

Select language
InfoCons

Devino Eroul de Zi cu Zi și oprește risipa alimentară!

InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală, a realizat diverse materiale educative printre care și un joc educativ, care se adresează tinerilor și adulților.

”Eroul de zi cu zi” este un joc cu valoare educativă, al cărui scop este educarea și informarea jucătorilor în legătură cu practicile de păstrare, preparare și consumare a alimentelor. Formatul jocului încurajează jucătorul la încercări repetate, în urma cărora află mai multe informații.

Scopul jocului este de a colecta cât mai multe alimente. Personajul poate fi mișcat la stânga sau la dreapta, singurele controale ale jocului fiind efectuate din mouse. Doar apăsați click și mișcați mouse-ul (pe PC) sau țineți apăsat cu degetul (pe telefon) în direcția în care doriți să meargă personajul dumneavoastră. Nu uitați să verificați lista de misiuni! Completați-le pe toate și deveniți Eroul de Zi cu Zi!

Notă: Este posibil ca jocul să nu fie în limba română la prima accesare a acestuia. Dacă este așa, puteți schimba limba din interiorul jocului, de pe rotița care indică meniul de setări.

Pentru a descărca sau juca jocul, click aici.

 

Citește și:

Mai multe informații despre risipa alimentară

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+