Translate this page RO

Select language
InfoCons

Delegația din Republica Moldova prezentă la sediul Asociației InfoCons

Astăzi, 14.11.2019, a avut loc o vizită de lucru la sediul Asociației InfoCons la care au participat reprezentanții Asociaților Obștești din Republica Moldova. InfoCons a fost reprezentată de către domnul Președinte Sorin Mierlea iar din partea Republicii Moldova au fost prezenți reprezentanți ai : Asociației Obștești "Centru de analiză și prevenire a corupției", Centrului Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul” și “Clinica Juridică Universitară Bălţi".

În cadrul ședinței de lucru s-au identificat diferite forme de colabortare ce au drept obiectiv consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Programe și Campanii de Educare și Informare a cetățenilor în calitate lor de consumatori cu implicații puternice la nivel social.

 

 

 

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+