Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cum să îndepărtați petele de vin roșu

Există multe pete dificil de îndepărtat, precum vinul roșu sau muștarul. Cel mai bine este să îndepărtați cât mai multă cantitate din mâncarea/băutura de pe hainele dumneavoastră, fără a întinde pata. Odată ce ați făcut asta, puteți începe să o curățați.

Poate că ați mai auzit sfaturi de a folosi vin alb sau o băutură răcoritoare incoloră, cu zahăr, pentru a scoate petele de vin roșu. Acest lucru ar putea funcționa la început, însă la fel de bine ați putea rămâne cu o pată maronie permanentă pe hainele dumneavostră.

Ce ar trebui să faceți este să udați și să uscați rapid îmbrăcămintea. Apoi spălați-o de mână în aproximativ 500ml de apă, amestecată cu 2 lingurițe de detergent lichid de vase. Cât îmbrăcămintea este încă udă, puneți apă oxigenată 3% pe ea și lăsați-o să se usuce la soare pentru câteva ore pentru a se albi.

 

Sursa: consumerreports.org

 

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

Sfaturi utile despre congelarea alimentelor !

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+