Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cum pot compara comisioanele aferente contului percepute de diferite bănci?

Formatul de prezentare al broșurilor referitoare la tarifele bancare este realizat într-un mod echilibrat și comparabil, și trebuie să respecte următoarea ordine: tarife pentru cele mai utilizate servicii legate de cont, cum ar fi cardul de debit, overdraft, retragerea numerarului; taxe individuale pentru alte servicii trebuie să fie enumerate; tarife pentru pachetele de conturi.

 

 

Citește și: 

Returnarea in termen de 14 zile

Ce e de făcut

Consultă Europa ta pentru mai multe detalii despre conturile bancare în UE. European Banking Authority's Consumer Corner are informaţii despre cum poţi face o plângere împotriva unei bănci şi o listă cu autorităţile naţionale pe care le poţi contacta. Pentru un litigiu transfrontalier cu o bancă, o companie de carduri de credit, o companie de asigurări sau o societate de investiţii, consultă sistemul UE FIN-NET.

Sursa: Europa.eu

 

 

 

 

 

 

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+