Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cum ne pregătim de Paște? Află Vineri, 7 Aprilie, la Eu, Consumatorul, la TVR1

Vineri, 7 Aprilie 2017, începând cu ora 22:30, la „Eu, consumatorul” pornim în prospecție pentru săptamâna în care vom face cumpărăturile pentru masa de Paște.

Actrita Nuami Dinescu este pasionată de gătitul gustos și sănătos, de aceea ne-am gândit că ne este cel mai potrivit ajutor în alegerea produselor.

Telespectatorii vor afla informații despre cum să ia cele mai bune decizii atunci când cumpăra legumele, carnea, ouăle și vopseaua de ouă, pentru a fi pregătiți de sărbători.

Începând cu această ediție, Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va prezenta emisiunea "Eu, consumatorul", în fiecare vineri, de la 22:30, La TVR 1. 

Eu, consumatorul” este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram