Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cum alegem alimentele pentru copii - Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR 1

Vineri, 26 Mai 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informații proaspete într-o nouă ediţie „Eu, consumatorul” la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

Gazda emisiunii, Sorin Mierlea - Președinte InfoCons, va merge la cumpărături alături de artistul Gelu Voicu şi fiul său, Tudor, în căutarea produselor alimentare recomandate pentru copii.

Aflăm cum să alegem produsele alimentare pentru copii, ce informaţii trebuie să conţină etichetele alimentelor destinate copiilor şi cum putem să ne ferim de produsele care pot fi dăunătoare pentru sănătatea celor mici, în premieră, Vineri seară, începând cu orele 22:30, și în reluare, Sâmbătă, de la 8:30, la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

 

Eu, consumatorul” este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram