Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cat cheltuie Primariile Resedinta de Judet pentru sarbatorirea Revelionului?

Cheltuieli Primarii_Studiu InfoConsBucuresti, 17 martie 2015 - In perioada ianuarie - februarie 2015, InfoCons – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind costurile alocate sarbatoririi Revelionulului 2014 - 2015 de catre Primariile Resedinta de Judet din Romania.  

73.17 % din primariile contactate au raspuns la acest studiu.  

Din datele care au rezultat in urma studiului, au fost extrase urmatoarele informatii:

  • 10 % dintre primariile care au raspuns la acest studiu nu au organizat evenimente pentru a marca trecerea in noul an
  • 73 % dintre primarii au avut calitate de organizator
  • 16% dintre primarii au avut calitate de co-organizator
  • 15 % dintre primarii au avut firme subcontractate  

Cea mai mare suma alocata pentru acest eveniment a fost cheltuita de Primaria Iasi 1,500,000 lei, avand ca subcontractant o firma din Bucuresti, Arena Events SRL , metoda de achizitie a serviciilor fiind atribuirea directa.  

Cei mai putini bani au fost cheltuiti de Primaria Targu Jiu care a optat pentru achizitia unui singur foc de artificii in valoare de 7,500 lei.

Primariile Giurgiu, Calarasi si Targoviste nu au organizat niciun eveniment cu aceasta ocazie.

Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania - o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.              

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram