Translate this page RO

Select language
InfoCons

Asigurarea câinilor periculoşi

Aceasta asigurare este obligatorie pentru persoanele care deţin rase de câini periculoşi. Lipsa asigurării aduce implicit o amenda drastica din partea autorităţilor.

Citește și:

Tu ce îi dai să mănânce cățelului tău?

Poliţa de asigurare în cauza poate fi încheiată de către orice proprietar de câine periculos şi agresiv, cu condiţia ca acesta să deţină carnetul de sănătate al acestuia, numărul de înregistrare şi faptul că animalul în cauză a fost înregistrat la Asociaţia Chinologica din România.

Citește și:

Top 5 InfoCons - Berea cu fructe cu cele mai multe E-uri

Persoanele care deţin câini aparţinând acestor rase au obligaţia de a depune, la sediul politiei din raza teritoriala unde este situat imobilul în care este deţinut câinele, o declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte inclusiv existenta unei asigurări de răspundere civilă pentru eventualele pagube produse de câine.

 

Citește și:

  

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram