Translate this page RO

Select language
InfoCons

Aplicatia InfoCons - scanează codul de bare mai accesibila pentru utilizatori!

 

Versiunea pentru Android a aplicației InfoCons, disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android și iOS, a primit o nouă actualizare, devenind accesibilă pentru o gamă mai largă de dispozitive. Accesează și tu PlayStore de pe dispozitivul tău și descarcă gratuit aplicația!

Descarca Aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid si vei putea:

  1. Accesa o baza de date de peste 55.000 de produse, incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice, printr-o simpla scanare a codului de bare.
  2. Depune o sesizare/solicita consultanta direct din meniul aplicatiei
  3. Accesa din meniu Setul de Informatii Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatoruluiAsigurăriȘtiați că...?Drepturile Consumatorilor în UEIluminat mai bun!Numere UtileCălătoriiCumpărăturiCutremureDicționar ingrediente (aditivi alimentari)Fenomene naturaleIncendiiInundațiiProduse financiar-bancareServicii de telefonieSituații de urgență.
  4. Accesa din meniu Dictionarul General pentru Consumatori al Aditivilor Alimentari
  5. Accesa Testele Comparative realizate in cadrul consortiului I.C.R.T. - International Consumer Research & Testing si nu numai, cu privire la mii de produse si servicii
  6. Apela direct din aplicatie Numarul pentru Consultanta si Informatii in domeniul Protectiei Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
  7. Accesa Informatii Utile pentru Calatorii in si din Uniunea Europeana, precum si informatii despre fiecare tara in parte, precum Conditii de intrare si regim de sedere, Conditii pentur eliberarea permiselor de munca, Siguranta si criminalitate, Amenintari teroriste, etc.
  8. Accesa contul tau de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicatiei.

Vino alaturi de noi! Ai scanat un produs si nu l-ai regasit in baza de date? Ajuta-ne sa actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail in care sa atasezi fotografii cu eticheta produsului si detalii despre magazinul de unde l-ai achizitionat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adauga in aplicatie informatiile de pe eticheta si aditivii alimentari!

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+