Translate this page RO

Select language
InfoCons

Activitati desfasurate de InfoCons in perioada 01-30 aprilie 2014

Evenimente organizate de InfoCons sau la care a  participat:

01.04.2014  – In cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare a Consumatorilor – “Inchide! Stinge! Recicleaza!”, InfoCons – InfoCons, cu sprijinul Enel Romania, a diseminat materiale informativ – educative prin intermediul facturilor de energie electrica emise pentru clientii Enel din Bucuresti, fiind transmise peste 480.000 de astfel de materiale;

07.04.2014 - domnul Sorin Mierlea – Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a sustinut o lectie deschisa pe diferite teme, celor peste 150 de elevi ai Colegiului Economic “Viilor” din  Bucuresti. Totodata, acestora le-au fost oferite materiale cu caracter informativ – educativ din cadrul Campaniei Nationale “InfoUtile!”

08.04.2014 - Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Centrul Cultural „Casa Artelor” Sector 3, ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a consumatorilor in domeniul culturii’;

08.04.2014 - Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au vizitat Scoala Gimnaziala nr. 28 din Bucuresti, oferindu-le celor peste 60 de elevi  participant informatii si materiale pe diverse teme.

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a sustinut o lectie deschisa pe diferite teme , celor peste 200 de elevi ai Scolii Gimnaziale nr. 1 din Pantelimon –Ilfov.  Totodata acestora le-au fost oferite materiale cu caracter informativ educativ din cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!” cat si dulciuri.

09.04.2014 - omnul Sorin Mierlea, Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a participat, in calitate de speaker, la Conferinta organizata in Proiectul “Sanatatea, Prima Optiune in Randul Tinerilor”, organizat de Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti.

In cadrul conferintei, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a subliniat necesitatea informarii tinerilor cu privire la un stil de viata sanatos, prin evidentierea importantei unei diete adecvate, dar si a exercitiilor fizice zilnice.

Totodata, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a indemnat studentii la consolidarea unei participari active in ceea ce priveste exercitarea drepturilor pe care acestia le au, in calitate de consumatori.

09.04.2014 -  InfoCons – InfoCons, reprezentata prin domnul Sorin Mierlea, in calitate de Presedinte, a incheiat un protocol de colaborare cu Universitatea « Titu Maiorescu » din Bucuresti, reprezentata prin doamna Prof. Univ. Dr. Smaranda Angheni, in calitate de Rector, in interesul consumatorilor romani, in vederea punerii la dispozitie membrilor societatii a unor programe cu suport civic bazate pe solutii sociale moderne, transparente si europene, care sa asigure cetatenilor un nivel inalt de protectie din perspectiva drepturilor pe care acestia le au;

09.04.2014 - in cadrul Programului « Scoala Altfel », reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania – InfoCons au diseminat materiale informativ – educative elevilor Colegiului Agricol « Viaceslav Harnaj » din Bucuresti, pe tema protectiei consumatorilor.

Prin intermediul acestor materiale informativ – educative, elevii beneficiaza de informatii relevante cu privire la drepturile lor in calitate de consumatori. Citirea etichetei, intelegerea fenomenului de contrafacere, atitudinea proactiva pentru rezolvarea sesizarilor, sunt doar cateva dintre conditiile esentiale necesare pentru ca fiecare dintre noi sa beneficieze de protectie a drepturilor sale, in calitate de consumator.

10 -13.04.2014 - InfoCons  – InfoCons, au participat la targul ROMTHERM -  Expozitie Internationala pentru Instalatii, echipamente de Incalzire, Racire si de Conditionare a Aerului, ce se desfasoara la ROMEXPO (http://www.romtherm.ro).

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti  in pavilionul C5, standul 88,  unde au diseminat  materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

10.04.2014 - reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au continuat sa se implice in cadrul  Programului “Scoala Altfel !”. Acestia au organizat o vizita la Fabrica de Ciocolata Kandia Dulce Romania pentru   55 de elevi  ai  Scolii  Gimnaziale  nr. 27 din Sector 2, Bucuresti.

Cei mici au avut ocazia sa vada cum sunt fabricate dulciurile lor preferate si sa adreseze intrebari angajatilor. La finalul vizitei, toti copiii au primit dulciuri.

10.04.2014 in cadrul Programului « Scoala Altfel », reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania – InfoCons au tinut lectii deschise pe tema protectiei consumatorilor, atat elevilor de la Scoala Gimnaziala Nr. 45 din Bucuresti, cat si celor de la Liceul Economic “Virgil Madgearu”.

De asemenea, in cadrul lectiilor deschise, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, au diseminat materiale informativ – educative prin intermediul carora, elevii beneficiaza de informatii relevante cu privire la drepturile lor in calitate de consumatori. Citirea etichetei, intelegerea fenomenului de contrafacere, atitudinea proactiva pentru rezolvarea sesizarilor, sunt doar cateva dintre conditiile esentiale necesare pentru ca fiecare dintre noi sa beneficieze de protectie a drepturilor sale, in calitate de consumator.

10.04.2014 - Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, a fost  prezent ca invitat la Adunarea Generala a Patronatului Serviciilor de Securitate, unde a subliniat importanta protectiei elevilor in scoli si a reiterat, totodata elementele principale ce tin de protectia consumatorilor.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorior si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, reprezentata de dl. Presedinte Sorin Mierlea, a semnat in data de 01.04.2014, cu Patronatul Serviciilor de Securitate, reprezentat de dl. Presedinte Ion Popescu, un Protocol de colaborare ce are ca scop cooperarea in vederea reducerii fenomenului de furt de identitate in Romania, scop ce face parte dintre obiectivele Proiectului “MeisMine” – Observator antifurt de identitate.

17.04.2014 - domnul Presedinte Sorin Mierlea a participat, in calitate de speaker la evenimentul ocazionat cu lansarea Campaniei de reducere a TVA-ului la carne si produsele din carne, la sediul Federatiei PRO AGRO si felicita aceasta initiative a asociatiilor patronale in interesul consumatorilor.

In cadrul conferintei Presedintele InfoCons – InfoCons subliniaza necesitatea cunoasterii dreptului fundamental al consumatorului de a alege si, din aceasta perspective, considera ca increderea consumatorilor in piata ar trebui restabilita.Cea mai puternica sanctiune aplicata agentului economic este cea pe care o da consumatorul. “Haideti sa vorbim despre NOI, consumatorii si sa construim impreuna o piata Europeana , in care sa avem incredere!”, a concluzionat domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons –InfoCons.

25.04.2014 - Domnul Presedinte Sorin Mierlea a participat, la lucrarile Consiliului National al Federatiei Nationale “Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania, desfasurate sub insemnul “Anul 2014 – Anul European importiva risipei de alimente”.

La lucrarile Consiliului National al Federatiei Nationale “Omenia” va participa si domnul Marjan Sedmak, in calitatea sa de Presedinte al Platformei Europeane AGE ca reprezentanta a varstnicilor in forurile europene, retea ce cuprinde aproximativ 165 de organizatii pentru persoane cu varsta de peste 50 de ani, reprezentand in mod direct peste 30 de milioane de oameni in varsta din Europa;

28.04.2014 - Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – Infocons, dl. Sorin Mierlea, a prezidat  Adunarea Generala a Federatiei Asociatilor de Consumatori, in cadrul careia au fost stabilete directiile viitoare de urmat in beneficiul cetatenilor romani, in calitatea acestora de consumatori.

Federatia Asociatiilor de Consumatori reuneste Organizatii de consumatori, reprezentative la nivel national, din cele euro-regiuni ale tarii.

28.04.2014 - InfoCons – InfoCons, a semnat un protocol de colaborare cu Centru National de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova;

28.04.2014 - Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale InfoCons, a organizat la Curtea de Apel Bucuresti, un eveniment dedicat acestei zile.

În cadrul acestuia au participat reprezentanți, ai ministerelor, autorităților de reglementare şi aplicare a legislaţiei în domeniul proprietăţii intelectuale, ambasadelor, camerelor de comerţ şi industrie, asociaţiilor profesionale şi patronale, titularilor dreptului de proprietate intelectuală, care ne-au adresat câteva cuvinte cu privire la drepturile de proprietate intelectuala si importanta acestora.

28-29.04.2014 -  delegatie a organizatiei de consumatori din Italia  - ADICONSUM a participat  la intalnirea organizata la Bucuresti- Romania , in cadrul proiectului  finantat din fonduri europene “ME IS MINE”,  realizat in parteneriat cu InfoCons – InfoCons.

Proiectul este  finantat din fondurile Directoratului General Home Affair si are ca obiectiv pe termen lung reducerea cazurilor de furt de identitate si popularizarea drepturilor consumatorilor cu privire la protectia datelor cu caracter personal si crearea unui Observator National, cu privire la problema supusa atentiei, in Romania si in Italia.

In sprijinul informarii consumatorilor, au fost realizate website-uri dedicate care sa furnizeze informatii pe subiectul abordat (www.furtdeidentitate.ro pentru Romania, www.furtodidentita.it pentru Italia si www.identityftobservatory.eu – la nivelul Uniunii Europene);

29.04.2014 - Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, a participat la o conferinta a Facultatii de Drept Bucuresti, unde a sustinut un curs informal studentilor despre importanta respectarii drepturilor consumatorilor. Totodata, la acest curs au fost diseminate materiale informativ-educative cu referire la drepturile consumatorilor.

Grupuri de Lucru in care InfoCons este membra:

01.04.2014 – reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Economic si Social;

10.04.2014 - reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Economic si Social;

Newslettere:

01.04.2014

Colaborare A.N.P.C.P.P.S. Romania - Enel Romania in cadrul Campaniei "Inchide! Stinge! Recicleaza!"

02.04.2014

Ce este Perioada de Gratie la Cardurile de Credit?

08.04.2014

Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Centrul Cultural "Casa Artelor" Sector 3

10.04.2014

116.909 de apeluri au fost inregistrate in perioada 1 ianuarie 2013 - 31 martie 2014 la numarul unic de protectia consumatorilor 0219551

14.04.2014

Participare activa a A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons in cadrul Programului "Scoala Altfel"

15.04.2014

Studiu: 25.92% din gumele de mestecat au in continut un numar de 11 E-uri

16.04.2014

ATENTIE ! Sunt vopseluri pentru oua care pot contine chiar si 10 E-uri !

17.04.2014

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons va ureaza un Paste Fericit !!!

18.04.2014

Atentie! Tu stii care este termenul de valabilitate pentru oua?

19.04.2014

021 9615 - Miscarea de Protectie a Consumatorilor este alaturi de tine si in perioada Sarbatorilor de Paste!

26.04.2014

La multi ani cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons!

28.04.2014

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale

Aparitii presa:

02.04.2014 - Domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Sorin Mierlea a fost la postul de televiziune “Digi24” unde a fost  dezbatuta tema risipei de alimente avand in vedere ca anul 2014 este declarat Anul European Impotriva Risipei de Alimente.;

05.04.2014 - Domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Sorin Mierlea, a fost invitat sa isi exprime opinia, telefonic, despre problema etichetarii si a produselor constrafacute, pe posturile de Televiziune Romania TV – ora 10:00 si Realitatea TV – ora 11:30;

05.04.2014 - consilierul juridic al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Andreea Nicolae, a fost prezenta, in calitate de invitat, la emisiunea “Weekend B1″, difuzata de postul de televiziune B1TV, unde a discutat despre profilul consumatorului roman;

08.04.2014 - Domnul presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, a fost in direct la  Radio Antena Satelor, raspunzand la intrebarile consumatorilor;

17.04.2014 - Domnul Sorin Mierlea, Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, a fost invitat la emisiunea “Digimatinal” pe postul Digi 24, in cadrul careia a oferit informatii importante consumatorilor pe tema cumparaturilor de Paste si vopselurilor folosite pentru incondeierea oualor;

19.04.2014 - Domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, a avut doua interventii telefonice la postul de televiziune RomaniaTV – sambata, ora 13:00 pe tema sigurantei alimentare si duminica, ora 10:00 pe tema alegerii pachetelor de calatorii si a drepturilor pe care le avem;

28.04.2014 - presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, a fost prezent ca invitat, in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” unde a discutat despre Ziua Internationala a Proprietatii Intelectuale dar si despre evenimentul organizat de A.N.P.C.P.P.S. Romania la Curtea de Apel Bucuresti, in cinstea acestei zile.

29.04.2014 - Domnul presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, a fost in direct la  Radio Antena Satelor.

Monitorizare presa – aprilie  2014

http://i-ziare.ro/ziarul-ultima-ora/actualitate/colaborare-anpcpps-romania-enel-romania-in-cadrul-campaniei-inchide-stinge-recicleaza-679980

http://www.ultima-ora.ro/2014/04/02/colaborare-a-n-p-c-p-p-s-romania-enel-romania-in-cadrul-campaniei-inchide-stinge-recicleaza/

http://www.amosnews.ro/miscarea-de-protectia-consumatorilor-semnat-un-protocol-de-colaborare-cu-centrul-cultural-casa-2014

http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/164430/cate-apeluri-au-fost-inregistrate-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorului.html

http://www.webitstudio.ro/stiri_it/cate-apeluri-au-fost-inregistrate-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorului-480.html

http://index-stiri.ro/140410/cate-apeluri-au-fost-inregistrate-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorului-725102

http://i-ziare.ro/wall-street-ro/actualitate/cate-apeluri-au-fost-inregistrate-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorului-725102

http://socialpart.us/cate-apeluri-au-fost-inregistrate-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorului/

http://uzp.org.ro/116-909-de-apeluri-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorilor-0219551/

http://pescurt.ro/stiri-it-c/cate-apeluri-au-fost-inregistrate-la-numarul-unic-de-protectia-consumatorului_10-04-2014_7941800

http://www.telegrafonline.ro/1397163600/articol/265008/numarul_protectiei_consumatorilor_apelat_nonstop.html

http://www.indexa.ro/detalii-stire/Cate_apeluri_au_fost_inregistrate_la_numarul_unic_de_protectia_c/55436/

http://www.gazetamunteniei.ro/participare-activa-a-a-n-p-c-p-p-s-romania-infocons-in-cadrul-programului-scoala-altfel/

http://www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=50783

http://www.lupamea.ro/articol.php?id=22776

http://www.sursazilei.ro/studiu-25-92-din-gumele-de-mestecat-contin-11-e-uri/

http://www.presaonline.com/stiri/stiri-locale/studiu-25.92-din-gumele-de-mestecat-au-n-continut-un-numar-de-11-e-uri-2825423.html

http://www.presaonline.com/stiri/stiri-locale/studiu-25.92-din-gumele-de-mestecat-au-in-continut-un-numar-de-11-e-uri-2825435.html

http://www.ziarulprahova.ro/stiri/stiri-de-ultima-ora/172419/studiu-25-92-din-gumele-de-mestecat-au-in-continut-un-numar-de-11-e-uri

http://www.ziarelive.ro/stiri/studiu-2592-din-gumele-de-mestecat-contin-cate-11-e-uri-ce-spun-medicii-timisoreni.html

http://www.pressalert.ro/2014/04/studiu-25-92-din-gumele-de-mestecat-contin-cate-11-e-uri-ce-spun-medicii-timisoreni/

http://www.roportal.ro/stiri/studiu-2592-din-gumele-de-mestecat-au-in-continut-un-numar-de-11-e-uri-4371212.htm

http://www.rfi.ro/stiri-diverse-49094-surpriza-guma-mestecat

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/studiu-25-92-din-gumele-de-mestecat-au-in-continut-un-numar-de-11-e-uri-3307028.html

http://www.realitatea.net/studiu--25-92prc--din-gumele-de-mestecat-au-in-continut-un-numar-de-11-e-uri_1421352.html

http://www.realitatea.net/studiu-care-trebuie-citit--care-sunt-gumele-de-mestecat-cu-cele-mai-multe-e-uri_1421343.html

http://www.realitatea.net/adevarul-despre-guma-de-mestecat-pe-care-o-gasesti-pe-piata-din-romania_1421250.html

http://www.romaniatv.net/studiu-care-trebuie-citit-care-sunt-gumele-de-mestecat-cu-cele-mai-multe-e-uri_138924.html

http://activenews.ro/atentie-sunt-vopseluri-pentru-oua-care-contin-chiar-si-10-e-uri_1831910.html

http://adevarul.ro/news/societate/studiu-atentie-vopselele-oua-contine-10-e-uri-1_534ea25f0d133766a8d82af5/index.html

http://www.replicaonline.ro/atentie-sunt-vopseluri-pentru-oua-care-pot-contine-chiar-si-10-e-uri-167427/

http://www.replicaonline.ro/atentie-sunt-vopseluri-pentru-oua-care-pot-contine-chiar-si-10-e-uri-167451/

http://www.ziarelive.ro/stiri/atentie-sunt-vopseluri-pentru-oua-care-pot-contine-chiar-si-10-e-uri.html

http://www1.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Pericolul+din+vopseaua+pentru+oua+Contine+E-uri+si+chiar+plumb

http://www.ecomagazin.ro/atentie-la-vopselele-de-oua-pot-contine-chiar-si-10-e-uri/

http://www.ziare.com/social/paste/paste-2014-ce-vopsea-de-oua-contine-cele-mai-multe-e-uri-1294105

https://ro.stiri.yahoo.com/pericolul-din-vopseaua-pentru-ou%C4%83-con%C8%9Bine-e-uri-132704491.html

http://www.europafm.ro/stiri/interne/vopseaua-pentru-oua-este-plina-de-e-uri~n73662/

http://agentiadeinformatii.ro/vopseaua-de-oua-contine-chiar-si-10-e-uri/

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/atentie-afla-cate-e-uri-se-gasesc-in-vopseaua-de-oua/

http://www.realitatea.net/atentie--sunt-vopseluri-pentru-oua-care-pot-contine-chiar-si-10-e-uri_1422268.html

http://www.ziarulprahova.ro/stiri/stiri-de-ultima-ora/172579/atentie-sunt-vopseluri-pentru-oua-care-pot-contine-chiar-si-10-e-uri

http://www.flux.md/editii/201415/articole/16054/

http://www.antena3.ro/life/familie/atentie-afla-cate-e-uri-se-gasesc-in-vopseaua-de-oua-250650.html

http://www.evz.ro/cum-ne-otravim-singuri-ouale-de-paste.html

http://www.sursadestiri.net/atentie-afla-cate-e-uri-se-gasesc-in-vopseaua-de-oua-s6201381248.html

http://www.bzi.ro/atentie-afla-cate-e-uri-se-gasesc-in-vopseaua-de-oua-429384

http://arq.ro/aten-ie-afla-cate-e-uri-se-gasesc-in-vopseaua-de-oua

http://newsar.ro/cate-e-uri-contine-vopseaua-pentru-ouale-de-pasti-afla-acum/

http://www.ghidularadean.ro/stire/3535/aten%C8%9Aie_vopseaua_de_oua_plina_de_euri.html

http://stirileprotv.ro/video/milioane-de-falsuri-ajung-sa-puna-viata-romanilor-in-pericol-ghid-pentru-a-deosebi-originalul-de-o-copie-prost-facuta/61506125

http://stirileprotv.ro/stiri/social/falsurile-care-ne-pun-viata-in-pericol-romania-piata-de-desfacere-pentru-medicamente-cosmetice-si-textile-contrafacute.html.

http://www.gazetamunteniei.ro/la-multi-ani-cu-ocazia-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-din-partea-a-n-p-c-p-p-s-romania-infocons/

http://www.evz.ro/ziua-proprietatii-intelectuale-este-serbata-in-sala-pasilor-pierduti.html

http://stiridinbanat.ro/2014/04/29/politia-de-frontiera-si-ziua-mondiala-proprietatii-intelectuale/

http://www.realitatea.net/politia-de-frontiera-romana-participa-la-ziua-mondiala-a-proprietatii-intelectuale_1429627.html

http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-politia-de-frontiera-romana-participa-la-ziua-mondiala-a-proprietatii-intelectuale-216138

http://www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=51045&sid=34

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/mii-de-parfumuri--haine-si-incaltaminte-contrafacute--confiscate-de-politia-de-frontiera--in-2014-333695

http://index-stiri.ro/140429/politia-de-frontiera-romana-participa-la-ziua-mondiala-a-proprietatii-intelectuale-813612

http://foto.agerpres.ro/index.php?i=7578987

http://uzp.org.ro/la-multi-ani-cu-ocazia-zilei-mondiale-proprietatii-intelectuale-din-partea-n-p-c-p-p-s-romania-infocons/

http://www.amosnews.ro/expozitie-de-ziua-mondiala-proprietatii-intelectuale-2014-04-28

http://www.datepersonale.md/md/newslst/1211/1/4640/

http://www.politiadefrontiera.ro/comunicat.php?id_com=461

http://www.ultima-ora.ro/2014/05/07/anca-turcasiu-si-anca-sigartau-ambasadori-ai-miscarii-protectia-consumatorilor-din-romania/

http://www.replicaonline.ro/expozitie-de-ziua-mondiala-a-proprietatii-intelectuale-168867/

http://business-adviser.ro/nu-contrafacerii-nu-pirateriei

http://vranceamedia.ro/spune-nu-contrafacerii-nu-pirateriei/

http://www.ultima-ora.ro/2014/04/29/campanie-nationala-nu-contrafacerii-nu-pirateriei/

http://www.coronapress.ro/index.php?page=articol&id=21647

http://www.forbes.ro/romania-inregistrat-anul-trecut-9-774-de-infractiuni-privind-dreptul-de-autor-si-proprietatea-intelectuala-18781

http://www.ziarelive.ro/stiri/spune-nu-contrafacerii-nu-pirateriei.html

 

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram