Translate this page RO

Select language
InfoCons

A V-a editie a Emisiunii SuperConsumatorul acum si online

Puteti urmari acum a V-a editie a Emisiunii SuperConsumatorul de la TVR 1 si online la adresa: http://www.tvrplus.ro//editie-superconsumatorul-169058.

SuperConsumatorul este Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons, iar in aceasta editie puteti afla informatii utile despre cum puteti sa va faceti corect cumparaturile pentru masa de Revelion.  SuperConsumatorul va informeaza cu privire la aspectele la care trebuie sa fiti atenti cand alegeti un produs pentru siguranta dumneavoastra!

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram