Translate this page RO

Select language
InfoCons

A II-a editie a Emisiunii SuperConsumatorul, maine la ora 14:30

Maine, 08.12.2013, de la ora 14.30, pe postul national de televiziune puteti urmari cea de-a doua editie a emisiunii  SuperConsumatorul, emisiune informativ - educativa pentru  consumatori, avand ca scop  schimbarea atitudinii acestora atunci  cand achizitioneaza diverse produse sau servicii.

Moderatorul emisiunii SuperConsumatorul este domnul Sorin Mierlea -   Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons.

 InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+