Translate this page RO

Select language
InfoCons

A doua editie a Emisiunii SuperConsumatorul acum si online

Puteti urmari acum a doua editie a Emisiunii SuperConsumatorul de la TVR 1 si online la adresa: http://www.tvrplus.ro//editie-superconsumatorul-159851 Fiecare dintre noi suntem consumatori de produse sau servicii. În fiecare zi cheltuim bani şi cumpărăm mâncare, bilete de tramvai, căldură, apă, curent electric, curăţenie pe stradă. Asta o stim cu totii foarte bine. Ceea ce nu ştim chiar atât de bine este ce putem face atunci când nu suntem multumiţi de calitatea produselor şi serviciilor pe care le cumpărăm. Uneori nu ştim nici măcar că avem ce face. Sau, mai pe scurt, majoritatea noastră nu realizează că noi, din poziţia de consumatori, suntem parteneri egali cu cei de la care cumpărăm, că avem multe drepturi, dar şi responsabilităţi. Că de noi depinde care este calitatea produselor şi serviciilor pe care le cumpărăm. TVR 1 vine în întâmpinarea noastră cu SuperConsumatorul, o emisiune în care vorbim, analizăm şi dezbatem astfel de situaţii. Super consumator este cel care ştie ce cumpără, care îşi cunoaşte drepturile şi nu se lasă păcălit sau ademenit de promoţii şi reclame înşelătoare, care caută preţul corect înainte de a duce mâna la portofel şi care cumpără doar cât are nevoie, fără să facă risipă de bani şi de produse. Super consumator poate fi oricare dintre noi. Dacă suntem dispuşi să învăţăm şi să ne antrenăm. Iar pentru asta avem nevoie de un exemplu. Cineva care a ajuns deja la statutul de super consumator. Cineva uns cu toate alifiile comerţului, care ştie legea şi toate chichiţele avocăţeşti, cineva cu nas de copoi şi ochi de vultur. SuperConsumatorul este Sorin Mirlea, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protectia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România.   Sursa: www.tvr.ro

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+