Translate this page RO

Select language
InfoCons

1 Mai cu SuperConsumatorul!

Astazi este 1 mai! Mai cunoastem oare semnificatia acestei zile? Mai stim ce se sarbatoreste astazi?

Munca!

Insa mai stim sa muncim? Sa respectam munca? Mai ales ca munca inseamna practic viata noastra si face diferenta dintre noi si toate celelalte forme de viata pe Pamant! Asa ca pe langa mici, iesiri in club, gratare etc. , sa nu uitam sa fim mai productivi, iar daca sarbatorim sa facem ceva si pentru noi, pentru copiii nostri, parintii nostri si sa schimbam ceva incepand de astazi:sa citim eticheta, sa verificam termenul de valabilitate, sa cerem bonul fiscal! Astfel, sa adoptam o9atitudine fiecare dintre noi, pentru noi, dar mai ales pentru copiii nostri si parintii nostri. Daca totusi intampinam o problema, avem o nelamurire, este momentul sa descarcam aplicatia InfoCons SuperConsumatorul, prin intermediul careia putem afla cum sa facem o reclamatie eficienta, dar si care sunt drepturile noastre! Sa ne bucuram de Sarbatoarea Zilei de 1 Mai mai informati si sa cumparam mai "destept", nu mai mult, cu SuperConsumatorul!   InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.   FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615    

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram