Translate this page RO

Select language
InfoCons

Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor

InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania a incheiat un Protocol cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor ce are ca obiect implementarea unei Campanii de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului –“ Inchide!Stinge!Recicleaza! – Tu esti exemplu!” - din perspectiva informarii corecte a acestora cu privire la colectarea separata a deseurilor.

 InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor– ARMID este o organizatie neguvernamentala de Protectia mediului ce are drept scop educarea si informarea cetatenilor cu privire la beneficile colectarii separate in Romania.

 Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania.

 

 

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram