Translate this page RO

Select language
InfoCons

Sorin Mierlea, președintele InfoCons, speaker la evenimentul Directiva (UE) 2302/2015 - Provocări și oportunități în industria turismului

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa în calitate de speaker la evenimentul "Directiva (UE) 2302/2015 - Provocări și oportunități în industria turismului", organizat la Impact Hub Timpuri Noi. Panel-ul domnului Mierlea va începe la ora 13:00 iar în audiență se vor afla reprezentanți ai agențiilor de turism, ai presei și specialiști. 

 

Citește și:

- Piața Universității, ieri și azi

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+