Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E530

Tip: Ingredient

Definiție
Aditiv alimentar cu rol de agent antiaglomerant. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, brânzeturi, budinci, lapte condensat sau praf, în unt şi produse din zer deshidratat, în grăsimi tartinabile, emulsii diverse, creme dulci, îngheţată, fructe procesate şi conservate, produse din legume, carne, peşte, ouă, supe, ciorbe, sosuri, salate, produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, orez şi paste făinoase prefierte, condimente, suplimente alimentare, produse dietetice, băuturi alcoolice şi nealcoolice etc. Se foloseşte, de asemeni, în sare, zer praf şi alte pudre alimentare.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică nu este limitată .Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică nu este limitată .Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantităţile folosite în alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+