Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E515

Tip: Ingredient

Definiție
Aditivi alimentari cu rol de regulatori de aciditate şi înlocuitori de sare, obţinuţi din săruri de potasiu şi acid sulfuric. Se prezintă sub formele E 515(i) - Sulfat de potasiu şi E 515(ii) - Sulfat acid de potasiu. Se folosesc şi ca suport pentru alţi aditivi. Se utilizează conform cantităţilor pevăzute de reţete în produse lactate, brânzeturi maturate, nematurate sau procesate, produse din zer, îngheţată, grăsimi tartinabile, emulsii tip apă-ulei, creme dulci, budinci, produse din legume şi fructe procesate, conservate în diverse moduri, produse din carne, peşte, ouă, cereale, produse de patiserie, cofetărie, paste făinoase, cereale pentru micul dejun, bere, vin şi alte băuturi alcooliceşi nealcoolice, suplimente nutritive, produse dietetice, sosuri, condimente, salate etc.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică admisă nu este limitată .Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă nu este limitată .Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: La dozele din alimente nu s-au semnalat efecte secundare.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu sunt permişi în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+