Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E405

Tip: Ingredient

Definiție
Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, umectant, aromatizant, agent de îngroşare, de aglomerare şi de spumare, făcând ca spuma berii să fie mai abundentă şi durabilă. Este un derivat al acidului alginic. Se utilizează şi ca substanţă-suport pentru alţi aditivi alimentari. Se utilizează în produse fine de brutărie, creme, glazuri, dressinguri, toppinguri, umpluturi, emulsii, în bere, lichioruri, băuturi răcoritoare,gheaţă alimentară, produse de cofetărie, snacksuri, suplimente alimentare etc.

Cantitate max zilnica permisa/corp: 70 mg/kg corpDescriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 70 mg/kg corp.Doza de încorporare în alimente: 2-3g/kgDescriere doza de încorporare în alimente: Doza de incorporare în alimente este de 2-3g/kg.Efecte secundare: NespecificatDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitatile incorporate in alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram