Translate this page RO

Select language
InfoCons

Consultanță în Consumatori cu dizabilități

Foloseste acest formular daca:

  • ai nevoie de consultanță în legătură cu un furnizor de produse sau servicii;
  • doresti gasirea unei cai de solutionare alternative a disputelor cu un furnizor in afara instantelor judecatoresti.

Care este procedura

Sistemul de solutionare alternativa a conflictelor dintre consumatori si furnizorii de servicii sau produse poate sa va rezolve problema fără a mai apela la instantele de judecată. Documentația transmisă va fi analizată de specialistii InfoCons și ulterior se va transmite reclamația către furnizorul de servicii în vederea rezolvării pe cale amiabilă a conflictului. Există, de asemenea, posibilitatea de a organiza o întâlnire tripartita – reclamant, furnizor de servicii și reprezentantul InfoCons, în vederea găsirii unei soluții pentru părțile aflate în conflict.

Detaliile tale
Atenție

!Vor fi considerate doar solicitările cu privire la operatorii descriși în secțiunea de mai jos. În cazul în care aveți la dispozție lista de operatori, vă rugăm să-l selectați pe cel potrivit. În cazul în care acesta nu figurează în listă, vă invităm să deveniți membru InfoCons pentru a beneficia de consultanță în orice domeniu.

Detaliile reprezentantului

Consumatori cu dizabilități Consumatori cu dizabilități
Folosiți acest formular pentru a cere consultanță în vederea rezolvării unei situații avute în calitate de consumator cu dizabilități.
Vă rugăm să specificați denumirea și adresa operatorului cu care ați avut probleme în campul Detalii.

Detaliile problemei cu care te confrunți
Poți alege mai multe variante
Poți alege mai multe variante
Documente justificative

Prin apăsarea butonului de mai jos, mă declar de acord cu preluarea și prelucrarea de informații cu caracter personal de către InfoCons (operator de date cu caracter personal înregistrat cu nr. 12617/05.10.2009) și solicit agentului economic să transmită către Asociația InfoCons toate informatiile necesare, inclusiv date cu caracter personal, precum și documente confidențiale (contracte, anexe etc.) care există în posesia comerciantului și care au legătură cu prezenta cerere.

Loading...
Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram