Translate this page RO

Select language
InfoCons

A doua intalnire a Grupului de Lucru cu tema „Sisteme Alternative de Solutionare a Litigiilor in Afara Instantelor Judecatoresti”

A doua intalnire a Grupului de Lucru cu tema Sisteme Alternative de Solutionare a Litigiilor in Afara Instantelor Judecatoresti - InfoCons - Protectia Consumatorilor(4)InfoCons – InfoCons a organizat in data 09.12.2013, cea de-a doua intalnire a Grupului de Lucru cu tema „Sisteme Alternative de Solutionare a Litigiilor in Afara Instantelor Judecatoresti”, care a avut loc la Curtea de Apel Bucuresti.

In cadrul acestei intalniri a fost abordata problematica punerii in aplicare a prevederilor Directivei 2013/11/UE a Parlamentului European si a Consiliului din data de 21 mai 2013 privind solutionarea alternativa a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, impreuna cu identificarea mijloacelor de implementare a acestora si a bunelor practici existente la nivel european pentru alinierea legislatiei nationale la cea europeana.

La acest eveniment au participat reprezentanti ai urmatoarelor institutii: Politia Locala a Sectoarelor 1,2,3,5, Patronatul Serviciilor de Securitate, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Guvernul Romaniei, Banca Comerciala Romana, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, Asociatia pentru Dezvoltare Alternativa, Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania, Federatia Patronala Romana din Industria Alimentara, Rominvent S.A., Jandarmeria Romana, Inspectoratul General al Politiei Romane, Ministerul Educatiei Nationale, Academia de Studii Economice, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram