Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Sănătății

Anual, la 07 Aprilie, este marcată Ziua Mondială a Sănătății. În 1948, prima Adunare Mondială a Sănătății a simțit nevoia creării unei zile mondiale a sănătății, iar din 1950 Ziua Mondială a Sănătății a fost celebrată în data de 7 aprilie a fiecărui an, scopul acestei zile fiind acela de a creste nivelul de cunoștințe la nivel global pe o anumita temă de sănătate și de a atrage atenția asupra unei zone prioritare de care să se ocupe Organizația Mondială a Sănătății.

Tema principală în 2016 a Zilei Mondiale a Sănătății este diabetul, o boală care afectează în mod direct milioane de oameni, la nivel global, cu precădere în țările cu venituri mici și medii.

Cu această ocazie, InfoCons urează tuturor instituțiilor de profil din România cele mai sincere felicitări pentru activitatea deosebită pe care o desfășoară și mult succes pentru continuarea acesteia la înalte standarde!

 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+