Cursul de instruire privind relatiile publice si Lobby

S-a desfasurat cursul de instruire privind relatiile publice si Lobby (Public Relations and Lobbying), in perioada 13 aprilie - 15 aprilie 2011 (inclusiv) in Bruxelles, organizat de catre Organizatia

A.N.P.C.P.P.S. Romania vrea sa fie prietenul tau!

InfoCons vrea sa satisfaca nevoia de informare a consumatorilor. Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania stie

Link-uri utile

Prezentare

Galerie foto

Galerie video

Campanii

Targ Next Season

În perioada 23-26 martie, ne-aţi putut găsi cu un stand de informare la Rin Grand Hote,l în cadrul târgului Târgul Textil „Next Season". A.N.P.C.P.P.S. România a fost prezentă în cadrul târgului la st

Un consumator informat este un consumator sanatos!

Asociaţia Natională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a luat parte, în calitate de Partener cât şi membru al juriului la Competiţia " Un consumator

22 martie- Ziua Mondiala a Apei

Pe 22 martie sărbătorim Ziua Mondială a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.

Targ International de Turism "Holiday Market" 2011

În perioada 17-20 martie, a avut loc a doua ediţie a Târgului Internaţional de Turism „Holiday Market" ce s-a tinut, conform tradiţiei, la Palatul Parlamentului.

“Redu risipa în liceul tău! - Închide! Stinge! Reciclează!”-O9atitudine!

Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor

In fiecare an, pe 15 Martie, sarbatorim Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor ! Pe 15 Martie 1962, intr-un discurs in fata Congresului American, presedintele american J.F. Kennedy a enuntat patru

15 Martie- Ziua Mondiala a Consumatorului, diseminare materiale in mall-urile bucurestene

In fiecare an se sărbătoreşte Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Pentru fiecare an, Organizaţia Internaţională a Uniunilor de Consumatori - Consumers International propune o temă. În acest an

Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor

La Gradinita nr. 22 Micul Print Brasov, a avut loc o ora de informare europeana cu tema: „15 martie - Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor". Au fost inmanate carticele, stegulete si baloane cop

Redu risipa in liceul tau! Inchide! Stinge! Recicleaza!

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Tineretului şi Sportului a lansat proiectul: "Redu ri

Întrunire de Lucru desfăşurată în orasul Serres

În perioada 3-6 Martie 2011, 12 reprezentanti ai A.N.P.C.P.P.S. România, dintre care 6 voluntari din cadrul Asociaţiei „Viaţa Independentă" - membră a A.N.P.C.P.P.S. Romania - au participat la o Întru

Donatia de carte, C.A.R.P OMENIA

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a organizat Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor "OMENIA" pe data de 2 martie, o donaţie de

Eveniment-Concurs „Povestiri si snoave romanesti”, Diverta, Bucuresti Mall

Targul Biofach de la Nuremberg/Germania

În perioada 16-19 februarie 2011, A.N.P.C.P.P.S. Romania a participat la Târgul BIOFACH - cel mai mare târg de produse ecologice din România- desfăşurat în Nuremberg, Germania.

Seminarul ”Social Media”

În perioada 8 - 12 decembrie, Reprezentanţa Comisiei Europene în România a organizat seminarul "Social Media" pentru rețeaua de centre de informare și comunicare EUROPE DIRECT din România, la Hotel D

Simpozionul Internaţional De Cercetare Şi Educaţie În Era Inovarii

InfoCons a participat la Simpozionul Internaţional De Cercetare Şi Educaţie În Era Inovarii in cadrul c

Cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul

S-a desfasurat cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul (Retail Financial Services), in perioada 17 noiembrie - 19 noiembrie 2010 (inclusiv) in Bruxelles, organizat de catre Orga

Challenges in Lifelong Learning: What chances are to be educated?

In perioada 29 - 30 iulie 2010, a fost organizata la Centru INFOEUROPA, Bucuresti, a doua mobilitate a proiectului "Challenges in Lifelong Learning: What chances are to be educated?".

Grupul de lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala

In data de 25 iunie 2010, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor au participat in calitate de membrii la aniversarea a 4 ani de l

Dans si parada modei pentru un mediu inconjurator mai sanatos

InfoCons in colaborare cu Departamentului pentru Afaceri Europene au organizat in data de 4 iunie 2010,

Expo – Conferinta Internationala din Industria Laptelui – INTERLACTA

“Sa stergem Lacrimile Planetei” Campania Nationala “o9atitudine!”

InfoCons, in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat in data de 2 iunie 2010,

Sportivi romani si performantele lor internationale

InfoCons, in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat manifestarea cu tema "Sp

SĂPTĂMÂNA COPILULUI LA MUZEUL SATULUI 1 - 6 iunie 2010