Europe Direct Braşov pedalează - Braşovul Pedalează – Braşovul Conştientizează

Reprezentanta Centrului de Informare Europe Direct Braşov a participat vineri, 28.09.2012 intre orele 17.00 – 19.30, în colaborare cu Asociatia Braşovul Pedalează şi Asociaţia "Glasul Prieteniei" la c

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice – 1 Octombrie la Instituţia Prefectului Judeţului Braşov

Reprezentanta Centrului de Informare Europe Direct Braşov a participat vineri, 28.09.2012 intre orele 14.00 – 16.00, în colaborare cu Instituţia Prefectului Braşov, la intalnirea dintre Consiliul Jude

Ziua Mondiala a Inimii

Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii ce are loc astazi, 29 septembrie 2012, A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! - InfoCons ureaza tuturor organizatiilor de profil din Romania cele mai sincere felicitar

Astazi, 28 septembrie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la dezbaterea intitulata “Suplimente alimentare in Romania – intre reglementari comunitare si specific national” organiz

Centrul de Informare Europe Direct Brasov la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S. Romania) este structura gazdă a Centrului Europe Direct Brașov - membră a reţe

Ziua Mondiala a Turismului

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului ce are loc astazi, 27 septembrie 2012, A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! - InfoCons ureaza tuturor organizatiilor de profil din Romania si agentiilor de turis

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Comisiei de Dialog Social, din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Regionale

Astazi, 27 septembrie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Comisiei de dialog social din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Regionale. A.N.P.C.P.P.S. Roman

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Consiliului de Export, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

Astazi, 27 septembrie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afac

Deschiderea lucrarilor Intalnirii europene anuale a LIMRA (Life Insurance Marketing and Research Association)

Luni, 24 septembrie, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! au participat la deschiderea lucrarilor In

Diseminare materiale Campania “o9atitudine” - Parc Aventura – Brasov

InfoCons - InfoCons - o9atitudine! - InfoCons, desfasoara campanii de educare si inform

Comisia Europeana a propus soluționarea cu ușurință a litigiilor transfrontaliere minore

Căutarea asiduă transfrontalieră a unor oportunități de cumpărare avantajoasă reprezintă o modalitate pentru consumatori de a obține „cea mai bună ofertă” la nivelul pieței interne a UE. Posibilitatea

Comisia propune clarificarea normelor referitoare la statutul polenului în miere

UE reprezintă aproximativ 13% (200 000 de tone) din producția de miere la nivel mondial: Spania este cel mai mare producător de miere (33 000 de tone), urmată de Italia, Ungaria și România (care produ

Sfaturi utile pentru siguranţa elevilor

Cu ocazia începerii noului an şcolar 2012-2013, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România -InfoCons – o9atitudine ! – InfoC

Fidelizarea clienţilor începe la o cafea - Drepturile consumatorilor

Ieri, 19 septembrie 2012, A.N.P.C.P.P.S. Romania a participat, in calitate de partener alaturi de VBS - Business Solutions la evenimentul “Fidelizarea clienţilor începe la o cafea - Drepturile consum

Protocol colaborare InfoCons – InfoCons – Romexpo

InfoCons a incheiat un protocol de colaborare cu S.C. Romexpo S.A. ce are ca obiect participarea organ

Catalogul surselor de finantare - septembrie 2012

InfoCons va informeaza: Curtea de Justitie a Uniunii Europene precizeaza intinderea protecției consumatorilor acordata in cadrul contractelor de credit

Directiva privind contractele de credit pentru consumatori prevede că, în domeniile pe care le armonizează, statele membre nu pot menține sau introduce în legislația lor națională dispoziții diferite

Federatia Asociatiilor de Consumatori a incheiat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Ieri, 12 septembrie 2012, Federatia Asociatiilor de Consumatori (F.A.C.), a carei membra fondatoare este Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor d

Ziua Pompierilor din România

Cu ocazia "Zilei Pompierilor din România" ce este sărbătorită astăzi, 13 Septembrie, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, transmit

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” - noul membru al Retelei Nationale Info EU-RO

InfoCons a incheiat un protocol de colaborare ce are ca obiectiv diseminarea de materiale educativ inf

Materiale de informare si educare Campania Nationala “o9atitudine!” – diseminare Bucuresti

Incepand cu luna septembrie 2012 , consumatorii pot regasi materialele de informare si educare realizate in cadrul Campaniei “o9atitudine!” pe diferite teme de interes care il au ca ambasador pe indr

La multi ani cu ocazia Sf. Ana !

Sarbatorirea Sfintei Ana ne ofera ocazia sa transmitem in numele InfoCons - InfoCons, tuturor persoanelor care poarta acest nume sfant, cele mai calde urari si un cordial « La multi ani

La multi ani cu ocazia Sf. Maria !

Sarbatorirea Sfintei Maria ne ofera ocazia sa transmitem in numele InfoCons - InfoCons, tuturor persoanelor care poarta acest nume sfant, cele mai calde urari si un cordial « La multi an

Diseminare materiale de educare si informare Campania Nationala “o9atitudine!”

Incepand cu data de 1 septembrie 2012 , materialele de informare si educare pentru consumatori realizate in cadrul Campaniei “o9atitudine!” pe diferite teme de interes care il au ca ambasador pe indra

Diseminare materiale informativ – educative in cadrul Judecatoriei si Tribunalului Brasov

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! – InfoCons, desfasoara campanii de educare si inform

Un grup la nivel înalt emite un „semnal de alarmă” pentru a avertiza statele membre că trebuie să abordeze criza competențelor de scriere și citire

Uniunea Europeană trebuie să își revizuiască abordarea față de îmbunătățirea standardelor în ceea ce privește competențele de scriere și citire, susține un grup de experți la nivel înalt instituit de

Diseminare materiale informative educative – “o9atitudine!"

Comisia îndeamnă statele membre să recunoască competențele dobândite în afara cadrului școlar și universitar

În cadrul strategiei sale pentru crearea de locuri de muncă și creștere economică, Comisia Europeană a lansat o inițiativă pentru a impulsiona recunoașterea aptitudinilor și competențelor dobândite în

Diseminare materiale informativ – educative Campania Nationala “o9atitudine!”

Participare Conferinta Internationala “Calitate si siguranta in functionare”

In perioada 5 – 7 septembrie 2012 domnul Sorin Mierlea – Presedinte A.N.P.C.P.P.P.S.Romania –InfoCons – o9atitudine! participa la Conferinta Internationala “Calitate si siguranta in functionare” org

Criteriile pe care trebuie sa le luati in considerare cand alegeti un Fond de Pensii Privat

Au fost realizate si teste si analize comparative ce conţin cele mai importante elemente din prospectul schemelor de pensii: structura tinta a portofoliilor de investitii, gradul de risc asociat, com

Ocuparea forței de muncă: Fondul UE de ajustare la globalizare a sprijinit peste 21 000 de lucrători în 2011

Potrivit unui raport adoptat astăzi de Comisia Europeană, în 2011, peste 21 000 de lucrători concediați din cauza crizei economice și a efectelor globalizării au fost ajutați să găsească noi oportunit

Participare sedinta Consiliului de Export

In data de 04.09.2012 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -InfoCons –Infocons , au participat la se

Consumatori in inima Europei

Uniunea Europeana (UE) detine o piata deschisa care cuprinde 27 de tari si peste 490 de milioane de consumatori. Aceasta va ofera posibilitatea de a avea acces la o gama larga de produse si servicii s

Agenda Digitală: Comisia acționează în sprijinul inovării bazate pe utilizarea în comun a spectrului de frecvențe în tehnologiile pe suport radio

Zilele europene ale patrimoniului: 50 de țări permit accesul la situri rar văzute

Au mai rămas 10 zile până la încheierea consultării pe tema viitorului Europei

După cum reiese din ultimele cifre date astăzi publicității, peste 8404 de cetățeni ai UE s­au exprimat deja cu privire la viitorul Europei, prin participarea la ampla consultare online lansată de Com

“Gradinita de vara” - Biblioteca pentru Copii si Tineret “George Baritiu” Brasov

In perioada 6-31 august 2012, InfoCons, in calitate de organizatie gazda a Centrului de Informare Euro

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons - Registrul de Transparenta

Actiune diseminare materiale Campania Nationala “o9atitudine!”

In perioada 24- 26 august 2012, InfoCons - InfoCons - o9atitudine! InfoCons, unica organi

Cartografierea fundului mării: noi oportunități de creștere „albastră” și de ocupare a forței de muncă oferite de mări și oceane

Oceanele și mările care înconjoară Europa oferă noi oportunități de creștere și de ocupare a forței de muncă pentru a îndeplini obiectivele strategiei Europa 2020. Pentru o exploatare optimă a acestui

Intrunire de lucru intre Societatea Civila si reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Luni 27 august 2012 a avut loc la sediul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor intrunirea Comisie de Lucru intre societatea civila si reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Prote

Rezervare de 5 stele? - Hoteluri de top din capitală

Hotelurile de 5 stele inspiră oriunde s-ar afla eleganţă, lux, rafinament şi servicii premium, sau cel puţin aşa ar trebui, însă un studiu de Mystery Shopping telefonic a arătat că doar în 30% din caz

La multi ani cu ocazia Sf. Adrian !

Sarbatorirea Sfantului Adrian ne ofera ocazia sa transmitem in numele InfoCons - InfoCons,tuturor persoanelor care poarta acest nume sfant, cele mai calde urari si un cordial « La multi

Transportul in Europa - Aeroporturi si avioane de pasageri

O analiza a statisticilor referitoare la transporturile in interiorul Uniunii Europene, mai specific topul tarilor in functie de numarul de aeroporturi tranzitate de calatori, arata ca Romania se situ

Diseminare Brasov – Saptamana 20-24 august 2012