Studiu - Protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

Protecția datelor cu caracter personal este un drept fundamental consacrat, de asemenea, prin Tratatul de la Lisabona. Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene prevede că „Orice per

Ziua internațională a traducătorilor

La 30 septembrie este celebrată, la nivel mondial, Ziua internațională a traducătorilor, pentru a sublinia importanța profesiei de traducător și a multilingvismului.   InfoCons (www.infocon

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio România

Azi, 29 Septembire, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - a acordat un interviu cu privire la rezultatele Studiului comparativ - Grădinițe private la postul de radio Radio Rom

Domnul Sorin Mierlea a fost desemnat Presedinte COCON

Astăzi, 29 Septembrie, Domnul Sorin Mierlea a fost desemnat președintele Comitetului Consumatorilor COCON din cadrul Asociatiei de Standardizare din Romania - ASRO pe un mandat de 3

Reprezentantii InfoCons au participat la Consiliul de Etica la CN Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii

Azi, 29 Septembrie, reprezentantii InfoCons au participat la Consiliul de Etica la Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu".

PREMIERĂ ÎN SISTEMUL MEDICAL DE STAT DIN ROMÂNIA - Centru de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători - InfoCons

Primul Centru de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători - InfoCons din cadrul unui spital de stat din România va fi inaugurat miercuri, 30 Septembrie, încep&ac

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România Liberă

Azi, 29 Septembire, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - a acordat un interviu la România Liberă cu privire la problematica din ultima perioadă referitoare

Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința COCON

Astăzi, 29 Septembrie, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa la ședința COCON. Pe ordinea de zi a întâlnirii se numără: Analiza stadiului realizării Program

Domnul Sorin Mierlea a participat la adunarea reprezentanților desemnați în cadrul Consiliului Economic și Social.

Astăzi, 29 septembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - a participat la întrunirea reprezentanților desemnați în cadrul Consiliului Economic și Social.

Astăzi, 29 Septembrie, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa la conferința organizată în contextul proiectului “Servicii de Informare şi Consultanţă of

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune B1TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – este prezent la postul de televiziune B1 TV unde dezbate teme generale din domeniul protectiei consum

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE

Astăzi, 28 Septembrie 2015, începând cu ora 10:00, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor

Domnul Sorin Mierlea va fi in direct la postul de televiziune B1TV

Astazi, 28 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons va fiprezent incepand cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbatute teme generale din dome

Ziua internațională a dreptului de a ști

28 Septembrie marchează Ziua internațională a dreptului de a ști. Aceasta zi are rolul de a conștientiza cetățenii că au dreptul de a pune întrebări autorităților și, de asemenea, au dreptul

Studiu comparativ - Grădinițe private

Niciuna din grădinițele cuprinse de studiu nu menționează numărul de operator de date cu caracter personal pe site.

Ziua Mondială a Turismului

Ziua Mondială a Turismului este marcată in fiecare an pe data de 27 Septembrie, fiind o aniversare internationala oficiala, organizata de WTO (World Tourism Organization).

Ziua Mondială a Inimii

Începând cu anul 2000, în fiecare an, în ultima duminică a lunii septembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale a Inimii (F.I.I.) şi sub patronajul Organiz

Ziua Internaţională a Munţilor Carpaţi

Pe data de 26 septembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Munţilor Carpaţi, un  eveniment responsabil care stimulează colaborarea statelor pe care se desfăşoară cel de-al doilea

Ziua Limbilor Europene

Anul 2001 a fost declarat de Consiliul Europei Anul european al limbilor vorbite. De atunci, în fiecare an, la 26 septembrie se sărbătoreşte, în fiecare din cele 47 de state membre

Ziua Naţională a Contracepţiei

Astazi, 26 septembrie, este marcata Ziua Mondiala a Contraceptiei. Aceasta zi are rolul de a atrage atentia asupra sanatatii reproducerii si planificarii familiale, de cunoastere a tuturor op

Ajuta-ne sa te ajutam - Acreditare jurnalisti si reprezentanti media

Incepand cu 1 Septembrie 2015 structura de economie sociala fara personalitate juridica “Ajuta-ne sa te ajutam”, infiintata de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promov

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune Romania TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons este prezent la postul de televiziune Romania TV unde dezbate tema accidentelor in magazine din perspectiva protectiei con

Domnul Presedinte Sorin Mierlea a fost numit, in calitatea sa de reprezentant al A.N.P.C.P.P.S. Romania, membru al Plenului Consiliului Economic si Social

La data de 23 septembrie 2015, conform Deciziei nr. 219/2015 a Prim-ministrului privind numirea reprezentantilor societatii civile in cadrul Consiliului Economic si Social, publicata in Monitorul Ofic

Sorin Mierlea la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA”

Sorin Mierlea - Președinte InfoCons a participat astazi, 24 Septembrie, la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA” cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de activitate.

Eveniment de lansare O 9 ATITUDINE - “S.E.S. - Să Evoluăm Sustenabil”

Miercuri, 23 septembrie 2015, ora 13:00 - S.C. O 9 ATITUDINE S.R.L anunta Evenimentul de lansare al structurii de economie sociala cu personalitate juridica infiintata de A.N.P.C.P.P.S.Romania - InfoC

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA” pentru celebrarea a 25 de ani de activitate

Azi, 24 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons - va participa intre orele 12:00-15:00 la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA” a Casel

Ziua Mondiala a Curateniei

Astazi, 23 Septembrie, in întreaga lume se sarbatoreste ”Ziua Mondiala a Curateniei”. Aceasta zi a fost marcată pentru constientizarea importantei protejării mediului

Studiu comparativ - Apa imbuteliata

InfoCons  a realizat un studiu cu privire la informatiile ce se regasesc pe etichetele produselor tip apa minerala naturala comercializate pe teritoriul Romaniei. Studiul a fost realizat in p

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul “România clandestină: De la problemele de piață ale producătorilor, la riscurile consumatorilor”

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons, participa astazi, 22.09.2015, la evenimentul “România clandestină: De la problemele de piață ale producătorilor, la riscurile

Ziua Europeană fără Mașini

Azi, 22 Septembrie, este Ziua Europeană fără Mașini. Această zi a fost marcată la inițiativa Comunității Europene si își propune să atragă atenția asupra necesității de a proteja mediul

Ziua Independentei in Bulgaria

Ziua Independentei in Bulgaria este sarbatorita in fiecare an la data de 22 septembrie. In aceasta zi, in 1908, Bulgaria si-a declarat independenta in fata Imperiului Otoman.

Situatie reclamatii saptamana 14-20 septembrie 2015

Pentru ca este inceput de saptamana, InfoCons va prezinta situatia reclamatiilor pentru saptamana 14-20 septembrie 2015. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum din saptamana 14-20 septembri

Ziua Internaţională a Păcii

Astazi, 21 septembrie, este Ziua Internaţională a Păcii. Aceasta zi este dedicată păcii şi în special absenţei războiului şi a violenţei.   InfoCons (www.infocons.ro), un

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune B1TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons  este prezent la postul de televiziune B1 TV unde dezbate teme generale din domeniul protectiei consumatorilor.

Ziua Internaţională de luptă împotriva bolii Alzheimer

Astazi, 21 septembrie, este Ziua Internaţională de luptă împotriva bolii Alzheimer.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers In

Ziua Naționala a Contabilului Roman

Astazi, 21 Septembrie, este Ziua Naționala a Contabilului Roman.

Studiu privind accesibilizarea spatiilor publice pentru persoanele cu dizabilitati

InfoCons a realizat  in luna iunie 2015 un studiu cu privire la accesibilizarea spatiilor institutiilor publice (Primarii resedinta de Judet si Consilii Judetene). Instrumen

Domnul Sorin Mierlea va fi in direct la postul de televiziune B1TV

Astazi, 21 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons va fiprezent incepand cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbatute teme generale din dome

556 ani de atestare documentara a Bucureștiului

Astazi, 20 Septembrie, se împlinesc 556 ani de atestare documentara a Bucureștiului.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Co

Ziua Internaționala de Monitorizare a Apei

Astazi, 18 Septembrie, este Ziua Internaționala de Monitorizare a Apei, aceasta zi are rolul de a stimula implicarea publică în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.

Doar 33.34% din universitatile private din Bucuresti mentioneaza pe website numarul de operator de date cu caracter personal

InfoCons, in parteneriat cu studentii Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, a realizat un studiu cu privire la informatiile ce se regasesc pe site-urile universitatilor pri

Seminar de informare in Penitenciarul Bucuresti Jilava

Astazi, 17 septembrie 2015, incepand cu ora 13:00, domnul Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons, a participat alaturi de invitatul special domnul Radu Timis, fondator Cris-Tim, la Penitenciarul