SuperConsumatorul vă așteaptă, începând cu ora 18:00, pe TVR1

Astăzi, 21 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzat, în transmisiune directă, al doilea episod din seria „SuperCons

SuperConsumatorul începe în câteva minute

Mai sunt câteva minute până începe a doua editie a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri pe postul

Ziua internațională a controlorilor de trafic aerian

Ziua internațională a controlorilor de trafic aerian este marcată în fiecare an la 20 octombrie, la propunerea Federației Internaționale a Asociațiilor Controlorilor de Trafic Aerian (EFATCA

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 20 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute te

Domnul Sorin Mierlea va participa la Conferinta Nationala “O Romanie accesibila intr-o Europa fara bariere”

Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa astăzi, 20 octombrie 2015, la Conferința Națională “O Românie accesibilă într-o Europă fără ba

SuperConsumatorul revine pe 21 Octombrie incepand cu ora 18:00 pe TVR1

Maine, 21 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, puteți urmați emisiunea "SuperConsumatorul"

Domnul Sorin Mierlea a fost validat drept membru în noul Plen al Consiliului Economic și Social

În data de 19 Octombrie 2015 domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost validat, în temeiul art. 15 alin. (3) din Legea nr. 248/2013, drept membru în noul

ANSVSA va publica anunțuri privind rechemarea produselor alimentare de la consumatori

Siguranța produselor alimentare și protecția intereselor consumatorilor reprezintă preocupări din ce în ce mai actuale pentru populație, organizații neguvernamentale, asociații profesionale

Șanse duble de câștig pentru 297 de utilizatori ai cardurilor MasterCard sau Maestro

Prin simplul gest de a plăti cu cardul MasterCard sau Maestro, 297 persoane au șanse duble de câștig în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale și a celei organizate de InfoCons și MasterCard

Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei

La 17 octombrie este marcată Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei cu scopul de a promova gradul de conștientizare al necesității de a eradica sărăcia în toate țările.

Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației

Domnul Sorin Mierlea – Președintele InfoCons participă în acest moment la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației, avand ca tema“Ca

InfoCons prezent în acest moment la masa rotundă cu tema „Locul produselor pentru construcții într-o economie circulară”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la masa rotundă cu tema "Locul produselor pentru construcții într-o economie circulară"

Domnul Sorin Mierlea va participa la masa rotunda cu tema "Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara"

Astăzi, 16 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, participa la masa rotunda cu tema "Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara", organizata de Asociat

Ziua mondială a alimentației

Astăzi, 16 octombrie, în peste 150 de țări este aniversată Ziua mondială a alimentației, declarată de Adunarea Generală a ONU, cu scopul creșterii gradului de conștientizare publică asupra p

Ziua Internaționala a Anesteziei

Astăzi, 16 Octombrie, este Ziua Internaționala a Anesteziei.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International,

Domnul Sorin Mierlea va participa la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației

Astăzi, 16 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președintele InfoCons, va participa începand cu orele 13:00, la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a

Domnul Sorin Mierlea a participat la Conferința „Etica în publicitatea online”

Astăzi, 16 octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea - Președintele InfoCons a participat la Conferința „Etica în publicitatea online”, organizat de Consiliul Roman pentru Pub

Invitație la Atelierul de Ceramică

Atelierul de Ceramică, structura de economie sociala inființată de C4C - Communication for Community în cadrul proiectului "S.E.S. - Să Evoluam Sustenabil" POSDRU /168/6.1/S/145501

Domnul Sorin Mierlea participă la Adunarea Generală extraordinară ASRO - Noua lege privind standardizarea naţională

Astăzi, 15 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, participă la Conferinţa ASRO din cadrul Adunării Generale extraordinare ASRO cu privire la Noua lege pr

„Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR) organizează sâmbătă, 17 octombrie, „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici

Ziua internațională a femeilor din mediul rural

„Ziua internațională a femeilor din mediul rural” se celebrează la nivel mondial, la data de 15 octombrie. Aceasta zi a fost stabilita de catre Adunarea Generala a ONU prin Rezolut

Primul episod din seria de emisiuni „SuperConsumatorul” a fost difuzat în data de 14 Octombrie

În date de 14 Octombrie 2015, între orele 18:00 și 19:00, a rulat în transmisiune directă pe postul TVR1 emisiunea „SuperConsumatorul”.

15 Octombrie – Ziua Internationala a Nevazatorilor

Accesibilizarea spațiilor publice, un drept fundamental și promovarea drepturilor consumatorilor vulnerabili în cadrul Campaniei Nationale „Si eu sunt cetatean european si am drept

Ziua Naționala a Desertului

Astazi, 14 Octombrie, in Statele Unite ale Americii se sarbatoreste Ziua Naționala a Desertului.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline &a

Reîncepe emisiunea SuperConsumatorul

Astăzi, 14 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, reîncepe emisiunea „SuperConsumatorul”

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România TV

Astăzi, 14 Octombrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru România TV pe teme generale din domeniul protecției co

Ziua Internațională a Standardizării

Astazi, 14 octombrie, este Ziua Internationala a Standardizarii.

Sfânta Cuvioasă Parascheva

Astăzi, 14 Octombrie, este sărbătorită Sfânta Cuvioasă Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei.

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea reprezentanților societații civile nominalizați în Consiliul Economic și Social din România

Astăzi, 13 octombrie, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons, va participa la întâlnirea reprezentanților societații civile nominalizați în Consiliul Economic și Soci

Ziua internațională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale

Astăzi, 13 octombrie, este Ziua internațională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline &

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 12 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons va fi prezent începând cu ora 14:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute te

Ziua Națională a Spaniei

Astăzi, 12 octombrie, este Ziua Națională a Spaniei. Cu această ocazie InfoCons urează tuturor cetățenilor spanioli cele mai sincere felicitări.

Emisiunea SuperConsumatorul își reia emisia pe postul TVR1

Pe data de 14 octombrie 2015, TVR 1 reîncepe emisiunea „SuperConsumatorul” ce va putea fi urmărită în fiecare miercuri de la ora 18:00.

Ziua mondială a poștei

În fiecare an, la 9 octombrie, se sărbătorește Ziua mondială a poștei, care marchează înființarea, în 1874, prin semnarea Tratatului de la Berna, a Uniunii Generale a Poș

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 09 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute te

Reprezentanții InfoCons participă la Conferința Acquiring competence to protect the consumer

Astăzi, 08 Octombrie, reprezentanții InfoCons participă la Conferința Europeană a EFICERT ediția 16 - "Acquiring competence to protect the consumer" organizată de ISF.

Ziua Mondiala a Muncii Decente.

Astăzi, 7 Octombrie 2015, este Ziua Mondială a Muncii Decente.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International

Domnul Sorin Mierlea participă la Dezbaterea cu tema „Disciplina în construcții - Obligații legate de utilizarea clădirilor în siguranță!”

În acest moment Domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons - participă la Dezbaterea cu tema „Disciplina în construcții - Obligații legate de utilizarea clădirilor &i

Domnul Sorin Mierlea va participa la Dezbaterea „Disciplina în construcții - Obligații legate de utilizarea clădirilor în siguranță!”

Azi, 07 Octombrie, începând cu ora 11:00 Domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons - va participa Dezbaterea cu tema „Disciplina în construcții...

Domnul Sorin Mierlea va participa la ediția a II-a a Festivalului Național Interpenitenciar

Azi, 6 Octombrie, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa la ediția a II-a a Festivalului Național Interpenitenciar cu scopul consolidării și dezvoltării rețelei de suport p

Ziua Mondiala a Educatorilor