Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune B1TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – este prezent la postul de televiziune B1 TV unde dezbate teme generale din domeniul protectiei consum

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE

Astăzi, 28 Septembrie 2015, începând cu ora 10:00, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor

Domnul Sorin Mierlea va fi in direct la postul de televiziune B1TV

Astazi, 28 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons va fiprezent incepand cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbatute teme generale din dome

Studiu comparativ - Grădinițe private

Niciuna din grădinițele cuprinse de studiu nu menționează numărul de operator de date cu caracter personal pe site.

Ziua internațională a dreptului de a ști

28 Septembrie marchează Ziua internațională a dreptului de a ști. Aceasta zi are rolul de a conștientiza cetățenii că au dreptul de a pune întrebări autorităților și, de asemenea, au dreptul

Ziua Mondială a Turismului

Ziua Mondială a Turismului este marcată in fiecare an pe data de 27 Septembrie, fiind o aniversare internationala oficiala, organizata de WTO (World Tourism Organization).

Ziua Mondială a Inimii

Începând cu anul 2000, în fiecare an, în ultima duminică a lunii septembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale a Inimii (F.I.I.) şi sub patronajul Organiz

Ziua Internaţională a Munţilor Carpaţi

Pe data de 26 septembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Munţilor Carpaţi, un  eveniment responsabil care stimulează colaborarea statelor pe care se desfăşoară cel de-al doilea

Ziua Limbilor Europene

Anul 2001 a fost declarat de Consiliul Europei Anul european al limbilor vorbite. De atunci, în fiecare an, la 26 septembrie se sărbătoreşte, în fiecare din cele 47 de state membre

Ziua Naţională a Contracepţiei

Astazi, 26 septembrie, este marcata Ziua Mondiala a Contraceptiei. Aceasta zi are rolul de a atrage atentia asupra sanatatii reproducerii si planificarii familiale, de cunoastere a tuturor op

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune Romania TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons este prezent la postul de televiziune Romania TV unde dezbate tema accidentelor in magazine din perspectiva protectiei con

Domnul Presedinte Sorin Mierlea a fost numit, in calitatea sa de reprezentant al A.N.P.C.P.P.S. Romania, membru al Plenului Consiliului Economic si Social

La data de 23 septembrie 2015, conform Deciziei nr. 219/2015 a Prim-ministrului privind numirea reprezentantilor societatii civile in cadrul Consiliului Economic si Social, publicata in Monitorul Ofic

Ajuta-ne sa te ajutam - Acreditare jurnalisti si reprezentanti media

Incepand cu 1 Septembrie 2015 structura de economie sociala fara personalitate juridica “Ajuta-ne sa te ajutam”, infiintata de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promov

Sorin Mierlea la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA”

Sorin Mierlea - Președinte InfoCons a participat astazi, 24 Septembrie, la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA” cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de activitate.

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA” pentru celebrarea a 25 de ani de activitate

Azi, 24 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons - va participa intre orele 12:00-15:00 la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA” a Casel

Eveniment de lansare O 9 ATITUDINE - “S.E.S. - Să Evoluăm Sustenabil”

Miercuri, 23 septembrie 2015, ora 13:00 - S.C. O 9 ATITUDINE S.R.L anunta Evenimentul de lansare al structurii de economie sociala cu personalitate juridica infiintata de A.N.P.C.P.P.S.Romania - InfoC

Ziua Mondiala a Curateniei

Astazi, 23 Septembrie, in întreaga lume se sarbatoreste ”Ziua Mondiala a Curateniei”. Aceasta zi a fost marcată pentru constientizarea importantei protejării mediului

Studiu comparativ - Apa imbuteliata

InfoCons  a realizat un studiu cu privire la informatiile ce se regasesc pe etichetele produselor tip apa minerala naturala comercializate pe teritoriul Romaniei. Studiul a fost realizat in p

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul “România clandestină: De la problemele de piață ale producătorilor, la riscurile consumatorilor”

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons, participa astazi, 22.09.2015, la evenimentul “România clandestină: De la problemele de piață ale producătorilor, la riscurile

Ziua Europeană fără Mașini

Azi, 22 Septembrie, este Ziua Europeană fără Mașini. Această zi a fost marcată la inițiativa Comunității Europene si își propune să atragă atenția asupra necesității de a proteja mediul

Ziua Independentei in Bulgaria

Ziua Independentei in Bulgaria este sarbatorita in fiecare an la data de 22 septembrie. In aceasta zi, in 1908, Bulgaria si-a declarat independenta in fata Imperiului Otoman.

Situatie reclamatii saptamana 14-20 septembrie 2015

Pentru ca este inceput de saptamana, InfoCons va prezinta situatia reclamatiilor pentru saptamana 14-20 septembrie 2015. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum din saptamana 14-20 septembri

Ziua Naționala a Contabilului Roman

Astazi, 21 Septembrie, este Ziua Naționala a Contabilului Roman.

Studiu privind accesibilizarea spatiilor publice pentru persoanele cu dizabilitati

InfoCons a realizat  in luna iunie 2015 un studiu cu privire la accesibilizarea spatiilor institutiilor publice (Primarii resedinta de Judet si Consilii Judetene). Instrumen

Domnul Sorin Mierlea va fi in direct la postul de televiziune B1TV

Astazi, 21 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons va fiprezent incepand cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbatute teme generale din dome

Ziua Internaţională a Păcii

Astazi, 21 septembrie, este Ziua Internaţională a Păcii. Aceasta zi este dedicată păcii şi în special absenţei războiului şi a violenţei.   InfoCons (www.infocons.ro), un

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune B1TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons  este prezent la postul de televiziune B1 TV unde dezbate teme generale din domeniul protectiei consumatorilor.

Ziua Internaţională de luptă împotriva bolii Alzheimer

Astazi, 21 septembrie, este Ziua Internaţională de luptă împotriva bolii Alzheimer.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers In

556 ani de atestare documentara a Bucureștiului

Astazi, 20 Septembrie, se împlinesc 556 ani de atestare documentara a Bucureștiului.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Co

Ziua Internaționala de Monitorizare a Apei

Astazi, 18 Septembrie, este Ziua Internaționala de Monitorizare a Apei, aceasta zi are rolul de a stimula implicarea publică în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.

Doar 33.34% din universitatile private din Bucuresti mentioneaza pe website numarul de operator de date cu caracter personal

InfoCons, in parteneriat cu studentii Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, a realizat un studiu cu privire la informatiile ce se regasesc pe site-urile universitatilor pri

Seminar de informare in Penitenciarul Bucuresti Jilava

Astazi, 17 septembrie 2015, incepand cu ora 13:00, domnul Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons, a participat alaturi de invitatul special domnul Radu Timis, fondator Cris-Tim, la Penitenciarul

205 ani de la Independenta Mexicului

Azi, 16 Septembrie 2015, incepand cu ora 18:00 domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons va participa la receptia cu ocazia aniversarii a 205 ani de la Independenta Mexicului. Evenimentul

Domnul Sorin Mierlea va fi in direct la postul de televiziune B1TV

Astazi,16 septembriei 2015 incepand cu ora 13.00  domnul Sorin Mierlea –Presedinte al InfoCons –InfoCons va fi in direct postul de televiziune B1 TV unde va&n

Ziua europeană de prim-ajutor

Azi, 16 Septembrie, este sarbatorita "Ziua europeană de prim-ajutor", desemnată în anul 2000 de către forurile coordonatoare ale Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună

FinZoom.ro - Conversie credite in CHF

Deja sunt doua oferte in piata de conversie a creditelor in franci elvetieni. Banca Transilvania tocmai a incheiat cu succes procesul de conversie a creditelor in franci acordate de

Ziua internaționala pentru protecția stratului de ozon

Astazi, 16 Septembrie, este Ziua Internaționala pentru protecția stratului de ozon, marcată pe baza unei rezoluții a Adunării Generale a ONU. La 16 septembrie 1987 a fost semnat, la Montreal, Protocol

Studiu - Clinici pivate

In perioada aprilie-mai 2015 InfoCons a realizat un studiu cu privire la informatiile ce se regasesc pe site-urile clinicilor private din Romania

Ziua Internaţională a Democraţiei

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a stabilit ca, începând cu anul 2008, data de 15 septembrie să fie sărbătorită ca Zi Internaţională a Democraţiei.   InfoCons&nb

Sfaturi utile pentru siguranţa elevilor

Cu ocazia începerii noului an şcolar, InfoCons urează tuturor elevilor şi cadrelor didactice mult succes şi realizarea tuturor obiectivelor propuse!

Situatie reclamatii saptamana 7-13 septembrie 2015

Pentru ca este inceput de saptamana, InfoCons va prezinta situatia reclamatiilor inregistrate in saptamana 7-13 septembrie 2015. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum...

Studiu comparativ - Situatia arborilor in Municipiile Resedinta de Judet

In perioada iunie - august 2015, InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia arborilor existenti in cadrul Municipiilor Resedinta de Judet din Romania.

L' Shanah Tovah! La Multi Ani!

L' Shanah Tovah! La Multi Ani! Cu o9atitudine! Cu ocazia sarbatoririi Anului Nou Evreiesc ce are loc astazi, 13 septembrie 2015, InfoCons va transmite multa sanatate, noroc, fericire si bucurii!

Ziua Pompierilor din Romania

Cu ocazia “Zilei Pompierilor din România”, ce este sărbătorită astăzi, 13 Septembrie, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategii

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune Rtv

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons a acordat astăzi, 13 Septembrie 2015, un interviu pentru postul de televiziune RTV pe tema alimentelor contrafacute. Asociatia Nationala pentru