Ziua mondială a salutului

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a salutului. Ziua mondială a salutului a fost sărbătorită pentru prima dată în contextul conflictului, d

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre importanța Jurnalului Evenimente Imobil în cardul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a vorbit în cadrul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari despre importanța deținerii unui Jurnal Evenimente Imobil

Domnul Sorin Mierlea participă la Conferinta Natională Asociatiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Conferință Națională Asociațiilor de Proprietari organizată de Liga Asociațiilor de Proprietari HABITAT.

Ziua industrializării Africii

Astăzi, 20 Noiembrie, este marcată Ziua industrializării Africii. Adunarea Generală a ONU a proclamat la 22 decembrie 1989 (Rezoluția 44/237) ca anual, în data de 20 Noeimbrie să fie sărbăto

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la risipa alimentară

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la risipa alimentară și la perspectiva donării alimentelor

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la Black Friday

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la Black Friday și aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile

Domnul Sorin Mierlea participa la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari

Astăzi, 20 noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons participă la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari, organizată de  Liga Națională a Asocia

Ziua universală a copilului

Astăzi, 20 Noiembrei, se serbează Ziua universală a copilului. Stabilită oficial la 20 noiembrie 1989, Ziua universală a copiilor (Universal Children's Day), marchează ziua &

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio București

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio București pe tema etichetării produselor.   InfoCons (www.infocons.ro), u

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre risipa alimentara pe postul de televiziune B1TV

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a vorbit pe postul B1TV pe tema risipei alimentare.

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio România Matinal

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio România Matinal pe tema ofertelor Black Friday. &nb

Ziua Internațională a Bărbatului

Anual, la data de 19 Noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului. Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărb

Ziua cercetătorului și proiectantului

Astăzi, 19 Noiembrie, sărbătorim Ziua cercetătorului și proiectantului. Aniversarea datează din 1994, când, printr-o hotărâre de guvern, s-a stabilit ca ziua de 1

Ziua Națională a Principatului Monaco

Astăzi, 19 Noiembrie, este Ziua Națională a Principatului Monaco (sau sărbătoarea Prințului). La 19 noiembrie 1949 prințul Rainier al-III-lea (31 mai 1923 - 6 aprilie 2005)

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea ''SuperConsumatorul", aceasta va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+.

A inceput emisiunea SuperConsumatorul: Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?

A inceput emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1. Tema emisiunii „SuperConsumatorul” din această seară este „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?” ș

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șasea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită î

Domnul Sorin Mierlea va acorda un interviu la Radio România

Astăzi, 18 Noiembrie, începand cu ora 14:00, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va acorda un interviu la Radio România pe tema ofertelor Black

Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău? Află în seara aceasta cu SuperConsumatorul, pe TVR1

Astăzi, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șasea ediție a emisiunii

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la TurArt – sanse egale in munca prin turism si artizanat pentru femeile in dificultate

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la „Conferința de promovare a principiilor egalității de șanse și gen pe piața muncii din domeniul turismului și domenii conexe și

Ziua națională a Sultanatului Oman

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Sultanatului Oman. La 18 Noiembrie Sultanatul Oman își serbează Ziua Națională, concomitent cu aniversarea zilei de naștere a sultanului.

Ziua națională a Letoniei

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Letoniei. La 18 Noiembrie 1918, la Riga, Sfatul Poporului din Letonia a proclamat independența noii țări desprinse din Imperiul Rus, Kārli

Ziua internațională a studenților

Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internațională a studenților în anul 1941, de către Consiliul Internațional al Studenților. La 17 noiembrie 1939, ocupanț