Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio România Matinal

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio România Matinal pe tema ofertelor Black Friday. &nb

Ziua Internațională a Bărbatului

Anual, la data de 19 Noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului. Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărb

Ziua cercetătorului și proiectantului

Astăzi, 19 Noiembrie, sărbătorim Ziua cercetătorului și proiectantului. Aniversarea datează din 1994, când, printr-o hotărâre de guvern, s-a stabilit ca ziua de 1

Ziua Națională a Principatului Monaco

Astăzi, 19 Noiembrie, este Ziua Națională a Principatului Monaco (sau sărbătoarea Prințului). La 19 noiembrie 1949 prințul Rainier al-III-lea (31 mai 1923 - 6 aprilie 2005)

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

A inceput emisiunea SuperConsumatorul: Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?

A inceput emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1. Tema emisiunii „SuperConsumatorul” din această seară este „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?” ș

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șasea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită î

Domnul Sorin Mierlea va acorda un interviu la Radio România

Astăzi, 18 Noiembrie, începand cu ora 14:00, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va acorda un interviu la Radio România pe tema ofertelor Black

Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău? Află în seara aceasta cu SuperConsumatorul, pe TVR1

Astăzi, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șasea ediție a emisiunii

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la TurArt – sanse egale in munca prin turism si artizanat pentru femeile in dificultate

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la „Conferința de promovare a principiilor egalității de șanse și gen pe piața muncii din domeniul turismului și domenii conexe și

Ziua națională a Sultanatului Oman

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Sultanatului Oman. La 18 Noiembrie Sultanatul Oman își serbează Ziua Națională, concomitent cu aniversarea zilei de naștere a sultanului.

Ziua națională a Letoniei

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Letoniei. La 18 Noiembrie 1918, la Riga, Sfatul Poporului din Letonia a proclamat independența noii țări desprinse din Imperiul Rus, Kārli

Ziua internațională a studenților

Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internațională a studenților în anul 1941, de către Consiliul Internațional al Studenților. La 17 noiembrie 1939, ocupanț

Ziua Trupelor de Căi Ferate și Transporturilor Militare

Astăzi, 16 Noiembrie, Armata Română serbează Ziua Transporturilor Militare sau Ziua Trupelor de Căi Ferate și Transporturilor Militare. La 16 Noiembrie 1880, odata cu inființarea ce

Ziua Internațională a Toleranței

Astăzi, 16 Noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Toleranței. Organizația Națiunilor Unite a declarat în 1995 data de 16 Noiembrie drept Ziua Internațională a Tol

Ziua națională a Republicii Federative a Braziliei

Astăzi, 15 Noiembrie, Republica Federativă a Braziliei îşi sărbătoreşte Ziua Naţională. La 15 Noiembrie 1889, sub influența mișcării republicane, mareșalul Deodoro da Fonseca&nb

Ziua Mondiala de lupta impotriva diabetului

Astazi, 14 Noiembrie, este Ziua Mondiala de lupta impotriva diabetului. Scopul acestei zile este de a conştientiza populaţia cu privire la adoptarea unui comportament alimentar sănătos &i

Reprezentanții InfoCons vor participa la Târgul de Turism al Romaniei

Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor participă în perioada 12 -15 Noiembrie 2015, la Târgul de Turism al Romaniei, ce se desfasoara la ROMEXPO (http://w

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Gala Ovidiu Bojor, editia a IV-a

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Gala Ovidiu Bojor, editia a IV-a. Evenimentul este organizat cu scopul de a celebra ziua de nastere a domnului academician Ovidi

Ziua internațională a educației copiilor nevăzători

Astăzi, 13 Noiembrie, se sărbătorește Ziua internațională a educației copiilor nevăzători. Aceasta este marcată în fiecare an, din 1946, în ziua de naștere a pedagogului

Domnul Sorin Mierlea participa la Congresul al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons,, participa astazi, 13 noiembrie 2015 la deschiderea lucrarilor Congresului al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania

Ziua Internaţională a Mimului

Astăzi, 13 Noiembrie, sărbătorim Ziua Internaţională a Mimului. Aceasta a fost instituită la iniţiativa Institutului Internaţional de Teatru în 1998, declarat Anul

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședința Consiliului Consultativ al ANCOM. În cadrul ședinței Consiliului Consultativ vor fi discutate: Proiectul d

Ziua Statului Major General și Ziua Geodezilor Militari

La data de 12/24 Noiembrie 1859, prin semnarea Înaltului Ordin de Zi nr. 83, Alexandru Ioan Cuza decreta înființarea Corpului de Stat Major General al Principatelor Unite, organism

A început cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul” pe TVR1

A început cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 19:00,

Polita de asigurare RCA - SuperConsumatorul

Știați ca valoarea maxima a despăgubirilor e de un milion de euro pentru daune materiale si 5 milioane de euro pentru vătămări corporale? Știați ca Fondul de Protectie a Victimelor Strazii ac

SuperConsumatorul începe în câteva momente pe TVR1

În cateva momente pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea po

Ziua Armistițiului

La 11 Noiembrie 1918 se semna, într-un vagon de tren, Armistițiul de la Compiègne, care a marcat sfârșitul primului război mondial pe frontul de vest, cu victor

Domnul Sorin Mierlea în vizită la fabrica de lactate Danone din București

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost în vizită la fabrica de lactate Danone din București.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent al ASF

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 15:00 la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent

Cum ne asiguram si….de ce? - află în această seara pe TVR1 cu SuperConsumatorul

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii „

Ziua Independenței Polonia

Astăzi, 11 Noiembrie, Polonia serbează Ziua Independenței. În data 11 Noiembrie 1918 Polonia obținea independența în urma încheierii primului război mondial. &a

Ziua Independenței Angola

Astăzi, 11 Noiembrie, Angola serbează Ziua Independenței. În data 11 Noiembrie 1975 Angola obținea independența față de Portugalia.   InfoCons (www.infocons.ro),

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședinta Consiliului Consultativ al ANRE

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședinta Consiliului Consultativ al Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.   InfoCons

Reprezentanții InfoCons participă la conferința „Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința „Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România”

În acest moment reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică” organizată de Liga Habitat. În cadrul dez

A cincea ediție a emisiunii SuperConsumatorul revine mâine de la ora 18:00 cu informații despre asigurări

Mâine, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii &a

Reprezentanții InfoCons vor participa la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică”

Astăzi, 10 Noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons vor participa la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică” organizată de Liga Habitat. În cadru

Domnul Sorin Mierlea a participat la ședința de sumar pentur emisiunea Superconsumatorul

Astăzi, 09 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat la ședința de sumar în vederea pregătirii ediției a VI-a a emisiunii SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Ziua internațională de luptă împotriva fascismului și antisemitismului

Ziua internațională de luptă împotriva fascismului și antisemitismului, celebrată în fiecare an la 9 Noiembrie, marchează începutul simbolic al Holocaustului.

Reprezentanții InfoCons participă la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Astăzi, 9 noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons participă la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social, Strategie realizata de Ministerul Muncii, Familiei,

La mulți ani cu ocazia sărbătorii ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Asociaţia InfoCons - transmite tuturor sărbătoriților cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fericire şi...