Știi ce iaurt consumi? Află în seara aceasta cu SuperConsumatorul, de la ora 18:00, pe TVR1

Astăzi, 28 Octombrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a treia editie a emisiunii „SuperConsumatorul”

Reprezentantii InfoCons participa in acest moment la Conferința de finalizare a proiectului `Bursa locurilor de practică`

Reprezentantii InfoCons - Asociatie Nationala de Protectie a Consumatorilor, participa in acest moment la Conferința de finalizare a proiectului `Bursa locurilor de practică`, organizata in cadrul Aca

A treia editie a emisiunii „SuperConsumatorul” va fi difuzata în data de 28 Octombrie

Maine, 28 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a doua editie a emisiunii „SuperConsu

Gestionarea eficienta a deseurilor - element cheie in Strategia 2020 a CE

Problema gestionarii eficiente a deseurilor reprezinta un element cheie in politicile de mediu pentru Strategia 2020. Comisia Europeana considera necesara implementarea unor actiuni suplimentare care

Reprezentanții InfoCons participă la Ședința Informativă și de Consultare cu Societatea Civilă cu tema Energia Termica

Astăzi, 26 Octombrie 2015, reprezentanții Organizației Naționale de Protecție a Consumatorilor - InfoCons, participă la Ședința Informativă și de Consultare cu Societatea Civilă având ca tem

Ziua Naţională a Austriei

Astăzi este Ziua Naţională a Austriei. La 26 octombrie 1955, Austria şi-a câştigat independenţa deplină, sub condiţia păstrării neutralităţii. Tot atunci a fost adoptată Declaraţia de Neutra

Acces la serviciul de urgenţă pentru persoanele cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire prin SMS la numărul 113

De luni, 26 octombrie 2015, persoanele cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire vor avea posibilitatea apelării Serviciului de urgenţă prin SMS la numărul 113, potrivit prevederilor Legii 132/2015. Pent

La mulți ani cu ocazia Sf. Dumitru!

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, InfoCons - Organizație Națională pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest nume

Ziua Armatei Române

Ziua Armatei Române este ziua când în România se sărbătorește Armata Română, care la data de 25 octombrie 1944 a eliberat de sub ocupația horthystă Tr

Ziua aniversară a Cartei Națiunilor Unite

În 1947, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a declarat 24 octombrie, ziua aniversară a Cartei Națiunilor Unite, care „va fi dedicată informării popoarele din lume despre scopuril

SMS 113 - Serviciul de Urgenta Pentru Persoane cu Dizabilitati de Auz si de Vorbire va fi lansat din 26 Octombrie

Începând de Luni, 26 Octombrie 2015, persoanele cu dizabilităti de auz si de vorbire vor avea acces la Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgentă prin serviciul de S

Domnul Sorin Mierlea va participa la ediția a XVII-a a Colocviilor juridice ale BNR

Astăzi, 23 Octombrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la ediția a XVII-a a evenimentului organizat sub genericul ”Colocviile juridice ale Băncii Naţiona

Reprezentanții InfoCons au participat la Consiliul de Etică la Spitalul Clinic de Urgenţă

Astăzi, 22 Octombrie, reprezentanții InfoCons au participat la Consiliul de Etică la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" Bucureşti. În cadrul consiliului s-a fac

A doua editie a emisiunii „SuperConsumatorul” a fost difuzată în data de 21 Octombrie

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea ''SuperConsumatorul" , aceasta va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+. De

Sorin Mierlea a susținut un curs studentilor din cadrul Academiei de Poliție pe tema Protecției Consumatorilor

Astăzi, 21 Octombrie 2015, între orele 08:00-10:00, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - a susținut un curs studentilor din anul II, Arma ”Poliție de frontieră” d

SuperConsumatorul vă așteaptă, începând cu ora 18:00, pe TVR1

Astăzi, 21 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzat, în transmisiune directă, al doilea episod din seria „SuperCons

SuperConsumatorul începe în câteva minute

Mai sunt câteva minute până începe a doua editie a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri pe postul

Ziua internațională a controlorilor de trafic aerian

Ziua internațională a controlorilor de trafic aerian este marcată în fiecare an la 20 octombrie, la propunerea Federației Internaționale a Asociațiilor Controlorilor de Trafic Aerian (EFATCA

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 20 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute te

Domnul Sorin Mierlea va participa la Conferinta Nationala “O Romanie accesibila intr-o Europa fara bariere”

Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons - va participa astăzi, 20 octombrie 2015, la Conferința Națională “O Românie accesibilă într-o Europă fără ba

Domnul Sorin Mierlea a fost validat drept membru în noul Plen al Consiliului Economic și Social

În data de 19 Octombrie 2015 domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost validat, în temeiul art. 15 alin. (3) din Legea nr. 248/2013, drept membru în noul

SuperConsumatorul revine pe 21 Octombrie incepand cu ora 18:00 pe TVR1

Maine, 21 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, puteți urmați emisiunea "SuperConsumatorul"

ANSVSA va publica anunțuri privind rechemarea produselor alimentare de la consumatori

Siguranța produselor alimentare și protecția intereselor consumatorilor reprezintă preocupări din ce în ce mai actuale pentru populație, organizații neguvernamentale, asociații profesionale

Șanse duble de câștig pentru 297 de utilizatori ai cardurilor MasterCard sau Maestro

Prin simplul gest de a plăti cu cardul MasterCard sau Maestro, 297 persoane au șanse duble de câștig în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale și a celei organizate de InfoCons și MasterCard

Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei

La 17 octombrie este marcată Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei cu scopul de a promova gradul de conștientizare al necesității de a eradica sărăcia în toate țările.

Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației

Domnul Sorin Mierlea – Președintele InfoCons participă în acest moment la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației, avand ca tema“Ca

InfoCons prezent în acest moment la masa rotundă cu tema „Locul produselor pentru construcții într-o economie circulară”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la masa rotundă cu tema "Locul produselor pentru construcții într-o economie circulară"

Domnul Sorin Mierlea va participa la masa rotunda cu tema "Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara"

Astăzi, 16 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, participa la masa rotunda cu tema "Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara", organizata de Asociat

Ziua mondială a alimentației

Astăzi, 16 octombrie, în peste 150 de țări este aniversată Ziua mondială a alimentației, declarată de Adunarea Generală a ONU, cu scopul creșterii gradului de conștientizare publică asupra p

Ziua Internaționala a Anesteziei

Astăzi, 16 Octombrie, este Ziua Internaționala a Anesteziei.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International,

Domnul Sorin Mierlea va participa la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației

Astăzi, 16 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președintele InfoCons, va participa începand cu orele 13:00, la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a

Invitație la Atelierul de Ceramică

Atelierul de Ceramică, structura de economie sociala inființată de C4C - Communication for Community în cadrul proiectului "S.E.S. - Să Evoluam Sustenabil" POSDRU /168/6.1/S/145501

Domnul Sorin Mierlea a participat la Conferința „Etica în publicitatea online”

Astăzi, 16 octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea - Președintele InfoCons a participat la Conferința „Etica în publicitatea online”, organizat de Consiliul Roman pentru Pub

Domnul Sorin Mierlea participă la Adunarea Generală extraordinară ASRO - Noua lege privind standardizarea naţională

Astăzi, 15 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, participă la Conferinţa ASRO din cadrul Adunării Generale extraordinare ASRO cu privire la Noua lege pr

Primul episod din seria de emisiuni „SuperConsumatorul” a fost difuzat în data de 14 Octombrie

În date de 14 Octombrie 2015, între orele 18:00 și 19:00, a rulat în transmisiune directă pe postul TVR1 emisiunea „SuperConsumatorul”.

15 Octombrie – Ziua Internationala a Nevazatorilor

Accesibilizarea spațiilor publice, un drept fundamental și promovarea drepturilor consumatorilor vulnerabili în cadrul Campaniei Nationale „Si eu sunt cetatean european si am drept

„Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR) organizează sâmbătă, 17 octombrie, „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici

Ziua internațională a femeilor din mediul rural

„Ziua internațională a femeilor din mediul rural” se celebrează la nivel mondial, la data de 15 octombrie. Aceasta zi a fost stabilita de catre Adunarea Generala a ONU prin Rezolut

Ziua Naționala a Desertului

Astazi, 14 Octombrie, in Statele Unite ale Americii se sarbatoreste Ziua Naționala a Desertului.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline &a

Ziua Internațională a Standardizării

Astazi, 14 octombrie, este Ziua Internationala a Standardizarii.

Sfânta Cuvioasă Parascheva

Astăzi, 14 Octombrie, este sărbătorită Sfânta Cuvioasă Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei.

Reîncepe emisiunea SuperConsumatorul

Astăzi, 14 Octombrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, reîncepe emisiunea „SuperConsumatorul”

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România TV

Astăzi, 14 Octombrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru România TV pe teme generale din domeniul protecției co

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea reprezentanților societații civile nominalizați în Consiliul Economic și Social din România

Astăzi, 13 octombrie, Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons, va participa la întâlnirea reprezentanților societații civile nominalizați în Consiliul Economic și Soci

Ziua internațională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale

Astăzi, 13 octombrie, este Ziua internațională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline &

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 12 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons va fi prezent începând cu ora 14:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute te

Ziua Națională a Spaniei

Astăzi, 12 octombrie, este Ziua Națională a Spaniei. Cu această ocazie InfoCons urează tuturor cetățenilor spanioli cele mai sincere felicitări.