Domnul Sorin Mierlea participă la grupul de lucru cu privire la diminuarea risipei alimentare, MADR

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la grupul de lucru cu privire la definitivarea draftului privind propunerea legislativă de diminuare a risipei a

Ambasadori „Citește eticheta! Cere bonul fiscal! Ia Atitudine!”

Sub egida Proiectului Național  de informare și conștientizare a cetățenilor „o9atitudine!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor – 15 martie, I

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 25 Februarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent, în transmisiune directă, începând cu ora 16:30 la B1TV, unde vor fi

Căutăm colegi noi!

Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor angajează în cadrul S.E.S. „Ajută-ne să te ajutăm” personal pentru activitate de tip secretariat, punctul de lucru Bu

Reprezentanții InfoCons vor participa la conferința SAR

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 25 Februarie 2016, la conferința „2016, anul decisiv pentru reforma integrității publice”

Domnul Sorin Mierlea va participa la dezbaterea privind înființarea CoNaCo

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la dezbaterea cu privire la Proiectul de lege privind înființatea Consiliului Național pentru Competitivitate (CoNaCo).

Redifuzare SuperConsumatorul - Cum ne asiguram si….de ce?

Urmăriți în acest moment cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”, în redifuzare. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercu

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Centrului de Recuperare „Dr. Nicolae Robanescu”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 24 Februarie 2016, la Consiliul de Etică al Centrului de Recuperare pentru copii „Dr. Nicolae Robanescu”

Cadouri pentru Dragobete? InfoCons îți este alături!

Cu ocazia Dragobetelor, InfoCons este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cu titlu gratuit Aplicatia InfoCons atat pentru telefoanele cu android cat si pentru

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la ora 08:00 pentru România TV pe tema comerțului și a problemelor cauzate de retragerea produselor de tip Mars, Snickers și Milky Way

Ziua Națională Brunei

Astăzi, 23 Februarie, Brunei își sărbătorește Ziua Națională. Statul Brunei, Domiciliul Păcii, a obținut independența față de Regatul Unit în data de 1 Ianuarie 1

Ziua Națională Guyana

Astăzi, 23 Februarie, Republica Cooperatistă Guyana își sărbătorește Ziua Națională. La 23 Februarie, în anul 1970, fosta colonie Daneză (independentă di

Ziua hidrografului militar

Astăzi, 23 Februarie, Forțele Navale Române sărbătoresc Ziua hidrografului militar. La 23 Februarie, în anul 2006, prin Decizia Ministerială a ministrului de Război nr. 12

CUNOAȘTE CA SĂ RECUNOȘTI

19 februarie - 140 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul de lansare a campaniei „Viaţa fără Violenţă”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa, în calitate de Speaker, la evenimentul de lansare a celei de-a treia ediţii a campaniei „Viaţa fără Violenţă&r

Programul Prima Casa ramane inclus in Legea Darii in Plata

Senatorii au decis în ședința de miercuri, 17 Februarie 2016, cu 8 voturi pentru și 7 împotrivă, ca Programul "Prima Casă" va rămâne inclus în Legea D

Redifuzare SuperConsumatorul - „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?”

Urmăriți în cateva momente, pe postul de televiziune TVR1, redifuzarea celei de-a șasea ediții a emisiunii „SuperConsumatorul”.  Emisiunea poate fi urm

Studiu Iaurt cu fructe - Alege sănătos! Trăiește sănătos!

Iaurtul este un produs foarte bun pentru sănătate atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Iaurtul cu fructe, pe de altă parte, poate fi și el bun de consumat pe post de gusta

Ziua Națională Lituania

Astăzi, 16 Februarie, Lituania își sărbătorește Ziua Națională. La 16 Februarie, în anul 1918, Lituania își proclama independența prin semnarea

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu la ora 18:15 pentru România TV pe tema comerțului cu produse din carne.

Domnul Sorin Mierlea participă la întâlnirea Grupului de Lucru pentru propunerea de amendare a Legii 220/2008 prin OUG

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 15 Februarie 2016, la întâlnirea Grupului de Lucru al Autorității Naționale pentru Turism cu privire la tra

Reprezentanții InfoCons vor participa la ședința Consiliului consultativ ANRE

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 15 Februarie, la ședința Consiliului consultativ ANRE. Ordinea de zi a ședinței cuprinde: Proiect de Decizie pentru aprobarea Procedurii pri

Ziua Internațională a copilului bolnav de cancer

Astăzi, 15 Februarie, este Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer. În 2002, părinți din toată lumea s-au unit pentru prima datăpentru o cauză comună: toți copiii bolnavi de cancer

La multi ani, George Ivascu!

Cu ocazia zilei de nastere, Asociatia InfoCons ureaza "La multi ani!" dromnului George Ivascu, director al Teatrului Metropolis!

Ziua Mondială a Radioului

Astăzi, 13 Februarie, este sărbătorită Ziua Mondială a Radioului. Celebrată pentru prima dată în anul 2012, Ziua Mondială a Radioului marchează prima emisie a postului de r

InfoCons prezent la Târgul de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la Târgul de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate. Târgul se desfășoară în intervalul

Participare Târg de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 12 Februarie 2016, la Târgul de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate. Târgul se va desfășura în interva

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la întâlnirea Grupului de Lucru al Ministerului Energiei - Direcția Generală Politici Energetice cu p

Ziua Mondială a Bolnavului

Astăzi, 11 Februarie, este Ziua Mondială a Bolnavului. La 13 mai 1992, papa Ioan Paul al II-lea instituia printr-o scrisoare ziua de 11 Februarie drept Ziua Mondială a Bolnavului, la cererea

Ziua Europeană a Numarului unic de urgență 112

În fiecare an, la data de 11 februarie se sărbătoreşte ziua numărului unic european de urgenţă „112”, ce reprezintă sistemul tehnic şi organizaţional al recepţionării şi

Redifuzare SuperConsumatorul - BLACK FRIDAY - business sau păcăleală?

Urmăriți în acest moment, pe postul de televiziune TVR1, redifuzarea celei de-a șaptea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”.  Emisiunea poate fi urmă

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent al ASF

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 10 Februarie 2016, începând cu ora 15:00 la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent

Domnul Sorin Mierlea a participat la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat astăzi, 10 Februarie 2016, la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea participă la conferința „Noul regim de supraveghere Solvabilitate II”

Astăzi, 10 Februarie 2016, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la conferința „Noul regim de supraveghere Solvabilitate II – pentru asigurări puternice și credibile

In Romania exista 26 depozite de deseuri (GROPI DE GUNOI) care isi vor sista activitatea la data de 17 iulie 2017!!!!

In Romania exista doar 26 depozite de deseuri (GROPI DE GUNOI) care isi vor sista activitatea la data de 17 iulie 2017!!!! Oare unde se depoziteaza toate deseurile in aceasta tara?!

Evită sancțiunile impuse de legea împotriva fumatului alături de InfoCons

Conform noilor prevederi legale ce vor intra în vigoare începand cu data de 16 martie 2016 cu privire la prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, InfoCon

Ziua Națională Grenada

Astăzi, 07 Februarie,Grenada își sărbătorește Ziua Națională. La 07 Februarie, în anul 1974, Grenada își proclama independența în cad

Ziua nationala Noua Zeelanda. Ziua Waitangi.

Astăzi, 06 Februarie, Noua Zeelanda sărbătorește Ziua Waitangi (sărbătoare națională). La 06 Februarie, în anul 1840, bastinasii mauri si colonistii britanici semnau Tratat

Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului

Astăzi, 04 Februarie, este marcată Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului. Aceasta  a fost stabilită prin Carta de la Paris adoptate la Summit-ul Mondial &

Ziua Națională Sri Lanka

Astăzi, 04 Februarie, Sri Lanka își sărbătorește Ziua Națională. La 04 Februarie, în anul 1948, insula Ceylon (dini 1972, repubilca Sri

SuperConsumatorul - redifuzare Editie Speciala #Colectiv

Miercuri, 3 Februarie 2016, ați putut urmări, pe postul de televiziune TVR1, redifuzarea ediției speciale a emisiunii „SuperConsumatorul” dedicată tragediei din 30 Octombr

Ziua intendenței militare

Astăzi, 01 Februarie 2016, se împlinesc 155 de ani de la înființarea intendenței militare. La 1 februarie 1861, prin Înaltul Ordin de zi nr. 29 al Domnitorului A

Reprezentanții InfoCons participă la Consiliul de Etică al Spitalului de Penumoftiziologie „Sfantul Stefan”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Consiliul de Etică al Spitalului de Penumoftiziologie „Sfantul Stefan”.   InfoCons (www.

28 ianuarie - Ziua europeana a protecției datelor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Protectiei Datelor, domnul Sorin Mierlea, Presedinte al Asociatiei InfoCons, participa in calitate de moderator la Simpozionul intitulat "Protectia datelor personale al

Domnul Sorin Mierlea în direct la Radio România

Domnul Sorin Mierlea a vorbit în data de 27 Ianuarie 2016 la Radio România pe tema prețurilor agroalimentare după scăderea Taxei pe Valoare Adăugată (TVA).

Domnul Sorin Mierlea va participa la Emisiunea „Leac bun”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la Emisiunea „Leac bun” din 28 Ianuarie 2016, ora 08:25 la postul de televiziune România TV. &am

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Astăzi, 27 Ianuarie 2016, este Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. La 1 noiembrie 2005 Adunarea Generală a Națiunilor Unite a decis această comemorare prin