Vacanţe de vis sau...de coşmar? - SuperConsumatorul, 9 Decembrie

Astăzi, 09 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, emisiunea SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea participă la conferința „Lecții învățate în anii de criză”.

Astăzi, 08 Decembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la conferința „Lecții învățate în anii de criză” - Retrospectiva economică 2015

Ziua Constituției României

Astăzi, 08 Decembrie, sărbătorim Ziua Constituției României. La 8 Decembrie 1991 se valida prin referendum național prima Constituție de după Revoluția din decembrie 1989.

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ierarh Nicolae

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Ierarh Nicolae, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest nume sf&acir

Ziua Independenței Finlanda

Astăzi, 6 Decembrie, Finlanda serbează Ziua Independenței. În contextul abdicării Țarului Nicolae al II-lea al Rusiei în urma Revoluției din Februarie și venirii la putere &ici

Ziua internațională a voluntarilor în slujba dezvoltării economice și sociale

Astăzi, 5 Decembrie, este Ziua internațională a voluntarilor în slujba dezvoltării economice și sociale. Data de 5 decembrie a fost decretata “Ziua Internationala

Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința pentru dezbaterea Proiectului de Ordin pentru completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice

Astăzi, 04 Decembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la ședința pentru dezbaterea Proiectului de Ordin pentru completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor - ANRE

Domnul Sorin Mierlea la postul de televiziune B1TV

In acest moment domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – este prezent la postul de televiziune B1 TV unde dezbate teme generale din domeniul protectiei consum

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Astăzi, 3 Decembrie, este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În 1992, Organizația Națiunilor Unite a stabilit ca anual, la data de 3 Decembrie, să f

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 03 Decembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezb

POSTIM sau ne PROSTIM? - află în seara aceasta cu SuperConsumatorul

Astăzi, 02 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a opta ediție a emisiunii „Su

Ziua Națională - Laos

Astăzi, 2 Decembrie, Republica Populară Democrată Laos își sărbătorește Ziua Națională.    InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din Rom&aci

Ziua Nationala a Emiratelor Arabe Unite

Astăzi, 2 Decembrie, Emiratele Arabe Unite își sărbătoresc Ziua Națională. La 2 decembrie 1971, după ce emiratele (Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain

La mulți ani, România!

Astăzi, 01 Decembrie, sărbătorim Ziua Naţională a României. Această zi a fost adoptată prin lege după inlăturarea regimului comunist. La 1 Decembrie 1918, Adunarea Naţional

La mulți ani cu ocazia Sf. Andrei

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Andrei - Apostolul românilor, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest n

Ziua mondială împotriva pedepsei cu moartea

Astăzi, 30 Noiembrie, este marcată Ziua mondială de manifest împotriva pedepsei cu moartea.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depli

Ziua internațională de solidaritate cu poporul palestinian

Astăzi, 29 Noiembrie, este Ziua internațională de solidaritate cu poporul palestinian. Ziua internațională de solidaritate cu poporul palestinian a fost proclamată de Adunarea Genera

Ziua infanteriei marine române

Astăzi, 29 Noiembrie, este Ziua infanteriei marine române.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în

Ziua independeței Barbados

Astăzi, 30 Noiembrie, Barbados serbează Ziua Independenței. În data 30 Noiembrie 1966 Barbados obținea independența față de Marea Britanie.   InfoCons (www.infocons.ro),

Ziua națională a Albaniei

Astăzi, 28 Noiembrie, Albania își sărbătorește Ziua Națională. La 28 Noiembrie 1912 Ismail Qemali declara independenței Albaniei la Vlora, urmân

Ziua națională a Mauritaniei

Astăzi, 28 Noiembrie, Mauritania își sărbătorește Ziua Națională. La 28 Noiembrie 1960 Mauritania era declarată stat independent după ce în 1958 era declarată rep

Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la spectacolul de gală 'Oameni aproape invizibili'

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la spectacolul de gală „Oameni aproape invizibili”, ediția a doua.

Domnul Sorin Mierlea in direct la postul de televiziune B1TV

Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons, participa incepand cu orele 13:00 la postul de televiziune B1 TV, discutand teme generale de protectia consumatorilor.   InfoCons (www.infocons.ro), unic

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința de final a proiectului „S.E.S. - Să evoluăm sustenabil”

Reprezentanții S.E.S. Ajutăne să te ajutăm participă în acest moment la Conferința de final a proiectului „S.E.S. - Să evoluăm sustenabil”. Proiectul s-a derulat &ic

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șaptea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită &icir

BLACK FRIDAY - business sau păcăleală? - afla cu SuperConsumatorul în această seară

Astăzi, 25 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șaptea ediție a emisiunii „

Ziua Națională a Republicii Suriname

Astăzi, 25 Noiembrie, Republica Suriname își sărbătorește Ziua Națională. La 25 Noiembrie 1975 Suriname era proclamată Republică Independentă, du

Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Astăzi, 25 Noiembrie, este Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Adunarea Generală a ONU a stabilit, prin Rezoluția din 54/134 din 17 decembrie 1999, c

Domnul Sorin Mierlea participă la Aniversarea a 15 ani de activitate a Asociației Patronale din Industria de Vopsele din România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Aniversarea a 15 ani de activitate a Asociației Patronale din Industria de Vopsele din România.

Miscari de strada. Miscari in strada!

Miscari de strada. Miscari in strada. Cu toate ca nici nu mai stiu cum este corect, am vazut  si am simtit ca se intampla ceva. Ca oamenii, cetatenii, de ce nu consumatorii, au inceput sa ia

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la dezbaterea cu privire la protecția consumatorilor din Senat

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la dezbaterea organizată de Comisia economică, industrii și servicii din Senatul României împreună cu Comisia pentru tra

Ziua economistului și a profesorului de economie

În fiecare an, în data de 23 noiembrie, este marcată Zilua Economiștilor și Zilua Profesorului de Economie. La 23 noiemrie 1843, la Academia Mihăileană din Iasi, se deschi

Ne gândim la senzorialitatea noastră reprimată

Ne gândim la senzorialitatea noastră reprimată? Mai știm sa simțim? Să mergem desculți prin iarbă, să simțim ploaia, să mâncăm o roșie culeasă de noi, să luăm un măr din pom și să

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România TV

În cursul zilei de astăzi, 23 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost intervievat de catre România TV cu privire la Scandalul Volkswagen. &n

Ziua națională a Libanului

Astăzi, 22 Noiembrie, este marcată Ziua națională a Libanului. La 22 Noiembrie 1943 avea loc proclamarea independentei Libanului fata de Franta.   InfoCons (www.infocons.ro), unica

Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație

Astăzi, 22 Noiembrie, este marcată Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație. În 1993, ONU a stabilit, prin Rezoluția privind ameliorarea siguranței rutier

Ziua mondială a televiziunii

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a televiziunii (World Television Day). Celebrarea acestei zile semnifică recunoașterea impactului tot mai mare, pe care tel

Ziua mondială a salutului

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a salutului. Ziua mondială a salutului a fost sărbătorită pentru prima dată în contextul conflictului, d

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre importanța Jurnalului Evenimente Imobil în cardul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a vorbit în cadrul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari despre importanța deținerii unui Jurnal Evenimente Imobil

Domnul Sorin Mierlea participă la Conferinta Natională Asociatiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Conferință Națională Asociațiilor de Proprietari organizată de Liga Asociațiilor de Proprietari HABITAT.

Domnul Sorin Mierlea participa la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari

Astăzi, 20 noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons participă la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari, organizată de  Liga Națională a Asocia

Ziua universală a copilului

Astăzi, 20 Noiembrei, se serbează Ziua universală a copilului. Stabilită oficial la 20 noiembrie 1989, Ziua universală a copiilor (Universal Children's Day), marchează ziua &

Ziua industrializării Africii

Astăzi, 20 Noiembrie, este marcată Ziua industrializării Africii. Adunarea Generală a ONU a proclamat la 22 decembrie 1989 (Rezoluția 44/237) ca anual, în data de 20 Noeimbrie să fie sărbăto

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la risipa alimentară

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la risipa alimentară și la perspectiva donării alimentelor

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la Black Friday

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la Black Friday și aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio București

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio București pe tema etichetării produselor.   InfoCons (www.infocons.ro), u

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre risipa alimentara pe postul de televiziune B1TV

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a vorbit pe postul B1TV pe tema risipei alimentare.