Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședința Consiliului Consultativ al ANCOM. În cadrul ședinței Consiliului Consultativ vor fi discutate: Proiectul d

Ziua Statului Major General și Ziua Geodezilor Militari

La data de 12/24 Noiembrie 1859, prin semnarea Înaltului Ordin de Zi nr. 83, Alexandru Ioan Cuza decreta înființarea Corpului de Stat Major General al Principatelor Unite, organism

A început cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul” pe TVR1

A început cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 19:00,

Polita de asigurare RCA - SuperConsumatorul

Știați ca valoarea maxima a despăgubirilor e de un milion de euro pentru daune materiale si 5 milioane de euro pentru vătămări corporale? Știați ca Fondul de Protectie a Victimelor Strazii ac

SuperConsumatorul începe în câteva momente pe TVR1

În cateva momente pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea po

Ziua Armistițiului

La 11 Noiembrie 1918 se semna, într-un vagon de tren, Armistițiul de la Compiègne, care a marcat sfârșitul primului război mondial pe frontul de vest, cu victor

Domnul Sorin Mierlea în vizită la fabrica de lactate Danone din București

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost în vizită la fabrica de lactate Danone din București.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent al ASF

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 15:00 la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent

Cum ne asiguram si….de ce? - află în această seara pe TVR1 cu SuperConsumatorul

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii „

Ziua Independenței Polonia

Astăzi, 11 Noiembrie, Polonia serbează Ziua Independenței. În data 11 Noiembrie 1918 Polonia obținea independența în urma încheierii primului război mondial. &a

Ziua Independenței Angola

Astăzi, 11 Noiembrie, Angola serbează Ziua Independenței. În data 11 Noiembrie 1975 Angola obținea independența față de Portugalia.   InfoCons (www.infocons.ro),

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședinta Consiliului Consultativ al ANRE

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședinta Consiliului Consultativ al Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.   InfoCons

Reprezentanții InfoCons participă la conferința „Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința „Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România”

În acest moment reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică” organizată de Liga Habitat. În cadrul dez

A cincea ediție a emisiunii SuperConsumatorul revine mâine de la ora 18:00 cu informații despre asigurări

Mâine, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii &a

Reprezentanții InfoCons vor participa la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică”

Astăzi, 10 Noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons vor participa la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică” organizată de Liga Habitat. În cadru

Domnul Sorin Mierlea a participat la ședința de sumar pentur emisiunea Superconsumatorul

Astăzi, 09 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat la ședința de sumar în vederea pregătirii ediției a VI-a a emisiunii SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Ziua internațională de luptă împotriva fascismului și antisemitismului

Ziua internațională de luptă împotriva fascismului și antisemitismului, celebrată în fiecare an la 9 Noiembrie, marchează începutul simbolic al Holocaustului.

Reprezentanții InfoCons participă la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Astăzi, 9 noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons participă la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social, Strategie realizata de Ministerul Muncii, Familiei,

La mulți ani cu ocazia sărbătorii ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Asociaţia InfoCons - transmite tuturor sărbătoriților cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fericire şi...

Consumatorii nu mai sunt obligați să păstreze ambalajele produselor achiziționate

În conformitate cu prevederile Legii 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje, publicată în Monitorul Oficial nr. 809 din 30 octombrie 2

Ziua internationala a Coordonatorilor de Voluntari

Astazi, 5 noiembrie, este Ziua internationala a Coordonatorilor de Voluntari. Si tu poti sa sustii InfoCons!   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România c

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea ''SuperConsumatorul", aceasta va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+. De

Jurnal Evenimente Imobil prezentat în direct în emisiunea SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea - Președinte InfoCons, a prezentat în cadrul emisiunii SuperConsumatorul proiectul "Jurnal Evenimente Imobil" - parte integrantă a Cărții teh

Editia speciala a emisiunii SuperConsumatorul in direct in acest moment pe TVR1

In acest moment, pe postul de televiziune TVR1, este difuzată, în transmisiune directă, a patra ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită &i

Ziua mondială pentru turismul responsabil

Astazi, 4 Noiembrie, este marcată ,,Ziua mondială pentru turismul responsabil". În anul 2002, 280 de reprezentanți aparținând tuturor sectoarelor de turism din 20 de țări au p

“Jurnalul Evenimente Imobil” - parte integrantă a Cărții tehnice a construcției

InfoCons a lansat  Proiectul "Jurnal Evenimente Imobil" - parte integrantă a Cărții tehnice a construcției - proiect destinat spațiilor publice și private, având

Ediție speciala SuperConsumatorul - situații neprevăzute și de urgență

Astăzi, 4 Noiembrie 2015, începând cu orele 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a patra ediție a emisiunii „SuperCons

Domnul Sorin Mierlea a participat la lansarea Smart Alliance - 'Innovation Technology Cluster'

Astăzi, 3 Noiembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, a luat cuvântul în cadrul conferinței de lansare a Smart Alliance - 'Innovation Technology Cluste

Domnul Sorin Mierlea in direct la postul de televiziune B1TV

Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons, participa incepand cu orele 14:00 la postul de televiziune B1 TV, discutand teme generale de protectia consumatorilor.   InfoCons (www.infocons.ro), unic

Domnul Sorin Mierlea va participa la lansarea Smart Alliance - 'Innovation Technology Cluster'

Astăzi, 3 Noiembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, va lua cuvântul în cadrul conferinței de lansare a Smart Alliance - 'Innovation Technology Cluste

Reprezentanții InfoCons participă la ședința Grupului de Lucru organizat de ASF pe tema înființării entității SAL în cadrul instituției

Reprezentanții Asociației InfoCons participă astăzi, 03.11.2015, la ședința Grupului de Lucru, organizat în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară pe tema înființării entită

În 73% dintre gospodării există cel puţin un smartphone

Peste o treime dintre gospodăriile din România dețin o tableta, respectiv 36% dintre gospodării, media fiind de 1,1 tablete/gospodărie, în 73% dintre gospodării există cel puţin un

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la lansarea lucrării Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea săraciei energetice

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la lansarea oficială a lucrării Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea săraciei energetice, creșter

Astăzi, 2 noiembrie, este Ziua internațională de încheiere a impunității pentru crime împotriva jurnaliștilor.În 2013, în cadrul celei de-a 68-a sesiuni, Adunar

Reprezentanții InfoCons participă la lansarea Lucrării „Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea săraciei energetice, creșterea calității vieții și siguranța consumatorilor de energie”

Astăzi, 2 Noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons, participă la lansarea oficială a lucrării Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea săraciei energetice, creșterea calit

Calatoria cu avionul

In cazul anulării unui zbor, transportatorul aerian are obligația, în temeiul dreptului Uniunii, de a furniza asistență pasagerilor vizați, precum și o indemnizație (între 250 și 6

Sincere condoleanțe familiilor victimelor tragediei din clubul „Colectiv”

În aceste clipe de grea încercare, Asociația InfoCons transmite familiilor, rudelor și prietenilor celor decedați sau aflați în spitale, întreaga noastră compas

Ziua Internaţională a Mării Negre

31 Octombrie, marchează Ziua Internaţională a Mării Negre, in anul 1996, cele şase ţări riverane – Bulgaria, Georgia, România, Rusia, Turcia şi Ucraina – au semnat Planul

Ziua Naționala a Arhivelor României

Astazi, 31 Octombrie, este Ziua Naționala a Arhivelor României.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers In

Gradul de implicare al tinerilor din Europa

Raportul UE privind gradul de implicare al tinerilor din Europa arata faptul ca tinerii sunt mai bine educati decat predecesorii lor. Cu toate acestea, 8,7 milioane de tineri cu vârste cupri

Ziua națională a Turciei

Astăzi, 29 Octombrie, Turcia îşi sărbătoreşte Ziua Naţională, reprezentând Ziua proclamării Republicii (în 1923).   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizaț

A treia editie a emisiunii „SuperConsumatorul” a fost difuzată în data de 28 Octombrie

Ziua Internațională a Internetului

Astăzi, 29 octombrie, este Ziua Internațională a Internetului.

În scurt timp incepe cea de-a treia editie a emisiunii „SuperConsumatorul”

În scurt timp incepe cea de-a treia editie a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri între orele 18:00

Ziua Nationala a Cehiei

Astazi, 28 octombrie, este Ziua Nationala a Cehiei, in anul 1918 s-a constituit statul independent cehoslovac, sub denumirea oficială de Republica Cehoslovacă.   InfoCons (www.infocons.ro),