Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la spectacolul de gală 'Oameni aproape invizibili'

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la spectacolul de gală „Oameni aproape invizibili”, ediția a doua.

Domnul Sorin Mierlea in direct la postul de televiziune B1TV

Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons, participa incepand cu orele 13:00 la postul de televiziune B1 TV, discutand teme generale de protectia consumatorilor.   InfoCons (www.infocons.ro), unic

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința de final a proiectului „S.E.S. - Să evoluăm sustenabil”

Reprezentanții S.E.S. Ajutăne să te ajutăm participă în acest moment la Conferința de final a proiectului „S.E.S. - Să evoluăm sustenabil”. Proiectul s-a derulat &ic

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șaptea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită &icir

BLACK FRIDAY - business sau păcăleală? - afla cu SuperConsumatorul în această seară

Astăzi, 25 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șaptea ediție a emisiunii „

Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Astăzi, 25 Noiembrie, este Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Adunarea Generală a ONU a stabilit, prin Rezoluția din 54/134 din 17 decembrie 1999, c

Ziua Națională a Republicii Suriname

Astăzi, 25 Noiembrie, Republica Suriname își sărbătorește Ziua Națională. La 25 Noiembrie 1975 Suriname era proclamată Republică Independentă, du

Domnul Sorin Mierlea participă la Aniversarea a 15 ani de activitate a Asociației Patronale din Industria de Vopsele din România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Aniversarea a 15 ani de activitate a Asociației Patronale din Industria de Vopsele din România.

Miscari de strada. Miscari in strada!

Miscari de strada. Miscari in strada. Cu toate ca nici nu mai stiu cum este corect, am vazut  si am simtit ca se intampla ceva. Ca oamenii, cetatenii, de ce nu consumatorii, au inceput sa ia

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la dezbaterea cu privire la protecția consumatorilor din Senat

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la dezbaterea organizată de Comisia economică, industrii și servicii din Senatul României împreună cu Comisia pentru tra

Ziua economistului și a profesorului de economie

În fiecare an, în data de 23 noiembrie, este marcată Zilua Economiștilor și Zilua Profesorului de Economie. La 23 noiemrie 1843, la Academia Mihăileană din Iasi, se deschi

Ne gândim la senzorialitatea noastră reprimată

Ne gândim la senzorialitatea noastră reprimată? Mai știm sa simțim? Să mergem desculți prin iarbă, să simțim ploaia, să mâncăm o roșie culeasă de noi, să luăm un măr din pom și să

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România TV

În cursul zilei de astăzi, 23 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost intervievat de catre România TV cu privire la Scandalul Volkswagen. &n

Ziua națională a Libanului

Astăzi, 22 Noiembrie, este marcată Ziua națională a Libanului. La 22 Noiembrie 1943 avea loc proclamarea independentei Libanului fata de Franta.   InfoCons (www.infocons.ro), unica

Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație

Astăzi, 22 Noiembrie, este marcată Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație. În 1993, ONU a stabilit, prin Rezoluția privind ameliorarea siguranței rutier

Ziua mondială a televiziunii

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a televiziunii (World Television Day). Celebrarea acestei zile semnifică recunoașterea impactului tot mai mare, pe care tel

Ziua mondială a salutului

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a salutului. Ziua mondială a salutului a fost sărbătorită pentru prima dată în contextul conflictului, d

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre importanța Jurnalului Evenimente Imobil în cardul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a vorbit în cadrul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari despre importanța deținerii unui Jurnal Evenimente Imobil

Domnul Sorin Mierlea participă la Conferinta Natională Asociatiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Conferință Națională Asociațiilor de Proprietari organizată de Liga Asociațiilor de Proprietari HABITAT.

Domnul Sorin Mierlea participa la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari

Astăzi, 20 noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons participă la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari, organizată de  Liga Națională a Asocia

Ziua universală a copilului

Astăzi, 20 Noiembrei, se serbează Ziua universală a copilului. Stabilită oficial la 20 noiembrie 1989, Ziua universală a copiilor (Universal Children's Day), marchează ziua &

Ziua industrializării Africii

Astăzi, 20 Noiembrie, este marcată Ziua industrializării Africii. Adunarea Generală a ONU a proclamat la 22 decembrie 1989 (Rezoluția 44/237) ca anual, în data de 20 Noeimbrie să fie sărbăto

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la risipa alimentară

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la risipa alimentară și la perspectiva donării alimentelor

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la Black Friday

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la Black Friday și aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio București

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio București pe tema etichetării produselor.   InfoCons (www.infocons.ro), u

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre risipa alimentara pe postul de televiziune B1TV

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a vorbit pe postul B1TV pe tema risipei alimentare.

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio România Matinal

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio România Matinal pe tema ofertelor Black Friday. &nb

Ziua Internațională a Bărbatului

Anual, la data de 19 Noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului. Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărb

Ziua cercetătorului și proiectantului

Astăzi, 19 Noiembrie, sărbătorim Ziua cercetătorului și proiectantului. Aniversarea datează din 1994, când, printr-o hotărâre de guvern, s-a stabilit ca ziua de 1

Ziua Națională a Principatului Monaco

Astăzi, 19 Noiembrie, este Ziua Națională a Principatului Monaco (sau sărbătoarea Prințului). La 19 noiembrie 1949 prințul Rainier al-III-lea (31 mai 1923 - 6 aprilie 2005)

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea ''SuperConsumatorul", aceasta va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+.

A inceput emisiunea SuperConsumatorul: Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?

A inceput emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1. Tema emisiunii „SuperConsumatorul” din această seară este „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?” ș

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șasea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită î

Domnul Sorin Mierlea va acorda un interviu la Radio România

Astăzi, 18 Noiembrie, începand cu ora 14:00, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va acorda un interviu la Radio România pe tema ofertelor Black

Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău? Află în seara aceasta cu SuperConsumatorul, pe TVR1

Astăzi, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șasea ediție a emisiunii

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la TurArt – sanse egale in munca prin turism si artizanat pentru femeile in dificultate

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la „Conferința de promovare a principiilor egalității de șanse și gen pe piața muncii din domeniul turismului și domenii conexe și

Ziua națională a Sultanatului Oman

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Sultanatului Oman. La 18 Noiembrie Sultanatul Oman își serbează Ziua Națională, concomitent cu aniversarea zilei de naștere a sultanului.

Ziua națională a Letoniei

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Letoniei. La 18 Noiembrie 1918, la Riga, Sfatul Poporului din Letonia a proclamat independența noii țări desprinse din Imperiul Rus, Kārli

Ziua internațională a studenților

Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internațională a studenților în anul 1941, de către Consiliul Internațional al Studenților. La 17 noiembrie 1939, ocupanț