1 Mai - Ziua Muncii

Anual, la 1 Mai, este marcată Ziua internațională a muncii. 1 mai a devenit Ziua Internationala a Muncii ca urmare a demonstratiilor din Chicago a 90 de mii de demonstranti

Ziua Internațională a Jazzului

Anual, la 30 Aprilie, este marcată Ziua Internațională a Jazzului. În Noiembrie 2011, UNESCO a proclamat data de 30 aprilie Ziua internațională a jazzului.   Inf

Lapte din soia - stii ce consumi?

In perioada 1 Aprilie  – 12 Aprilie 2016 – InfoCons - Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a realizat

Cumpărături cu prilejul Sărbătorilor de Paşte? Ce trebuie să știi?

Cu prilejul Sărbătorilor de Paşte, InfoCons vă aduce le cunoştinţă aspecte pe care trebuie să le cunoaşteţi în momentul achiziţionării produselor specifice sărbatorilor pascale. Aceste sfat

Ziua internațională a dansului

Anual, la 29 Aprilie, este marcată Ziua internațională a dansului. În 1982, la inițiativa UNESCO, data de 29 aprilie a fost instituită drept Ziua

Ziua veteranilor de război

Anual, la 29 Aprilie, este marcată Ziua veteranilor de război. În semn de recunoaștere a meritelor acestora pentru apărarea independenței, suveranității, integrității terit

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 28 Aprilie 2016, începând cu ora 11:30, la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”. &a

Jurnal Eveniment Imobil - disponibil național prin rețeaua Inmedio

Proiectul „Jurnal Evenimente Imobil" - parte integrantă a Cărții tehnice a construcției este destinat spațiilor publice și private, având ca obiectiv gestion

Ziua mondială a Siguranței și Sănătății la locul de Muncă

Anual, la 28 Aprilie, este marcată Ziua mondială a  a Siguranței și Sănătății la locul de Muncă. Data de 28 Aprilie a fost stabilita din 2003 de catre Orga

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat astazi, 27 Aprilie 2016 un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, ce va fi difuzat la ora 19:00, pe tema Stu

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la B1 TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la B1 TV, abordând teme generale în domeniul protectiei consumatoril

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Stars

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la Antena Stars, abordând teme generale în domeniul protectiei consu

Curățăm de Paște sau Ne curățăm... de Paște? - SuperConsumatorul, 27 Aprilie

Astăzi, 27 Aprilie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&

Ziua Independenței Sierra Leone

Astăzi, 27 Aprilie, Republica Sierra Leone își sărbătorește Ziua Independenței. La 27 Aprilie 1961, fosta Colonie Sierra Leone obținea independența față de Imperiul Britanic

Ziua Națională Africa de Sud

Astăzi, 27 Aprilie, Republica Africa de Sud își sărbătorește Ziua Națională (Ziua Libertății). Evenimentul marchează desfășurarea primelor alegeri generale democratice, &am

Ziua Independenței Togo

Astăzi, 27 Aprilie, Republica Togo își sărbătorește Ziua Independenței. La 27 Aprilie 1960 Colonia franceză Togo obținea independența, devenind Republica Togo.

Ziua mondială a proprietății intelectuale

Anual, la 26 Aprilie, este marcată Ziua mondială a proprietății intelectuale. La 26 Aprilie 1970 a intrat în vigoare convenția de înfii

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 25 Aprilie 2016, pentru România TV cu privire la podusele din piețele agro-alimentare.

Ziua Justiției Militare

Anual, la 25 Aprilie, este marcată Ziua Justiției Militare. La 25 aprilie 1919, prin Decretul-Lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministe

Festa della Liberazione (Ziua Eliberării) - Italia

Anual, la 25 Aprilie, Italia sărbătorește Festa della Liberazione (Ziua Eliberării), rememorând sfârșitul ocupației naziste și a perioadei fasciste.   InfoCons

Ziua Eliberării - Portugalia

Anual, la 25 Aprilie, Portugalia sărbătorește Ziua Eliberării, aniversând Revoluţia garoafelor din 1974 prin care regimul de conducere portughez s-a transformat dintr-o&

Ziua Mondială a Protecției Animalelor de Laborator

În fiecare an, la 24 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Protecției Animalelor de Laborator. Aceasta a fost stabilita în 1979 la inițiativa as

La mulți ani cu ocazia Sfântului Mare Mucenic Gheorghe

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe - purtătorul de biruinţă, InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest num

Ziua Feroviarilor

Anual, la 23 Aprilie, este marcată Ziua Feroviarilor. La 23 aprilie 1880, printr-un decret semnat de Principele României Carol I și I. C. Brătianu, lua naștere prima admini

Ziua Forțelor Terestre

În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătorește Ziua Forțelor Terestre, al căror patron spiritual și ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință. Cu această

Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor, Ziua Bibliotecarului

În fiecare an, la 23 Aprilie, se sărbătorește Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor. În 1995, prin Rezoluția 3.18 adoptata la cea de-a 28-a sesiune a Conferinței

FinZoom.ro lanseaza, in premiera pentru romania, DAE pentru depozite

Pentru a putea compara obiectiv ofertele de economisire ale bancilor, nu trebuie sa ne uitam doar la dobanda oferita de banci pentru banii depusi, pentru ca in multe cazuri castigul

Produse BIO - știi ce conțin?

Produse BIO (Click aici pentru a accesa secțiunea Teste Comparative) - știi ce conțin? Peste 80% din produsele analizate conțin Aditivi alimentari (E-uri)! Vrei să știi mai multe? A

Reprezentanții InfoCons vor participa la întâlnirea anuală a membrilor ISF

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 22 Aprilie, la întâlnirea anuală a membrilor Fundației Institutului de Studii Financiare (ISF). Agenda înt&aci

Ziua Pământului

Anual, la 22 Aprilie, este marcată Ziua Internațională a Mamei-Pământ și Ziua Planetei Pământ, ambele sărbători aducând un omagiu Planetei noastre, Pămâ

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la TVR1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct începand cu ora 21:10 t la TVR 1, la emisiunea „Între bine şi rău”. &

Halva - Știi ce consumi?

Halva (Click aici pentru a accesa secțiunea Teste Comparative) - știi ce conține? 54% din produsele analizate au in continut 5 E-uri! Vrei să știi mai multe? Ajută-ne să te ajutăm - Fii memb

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Satelor

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la Antena Satelor, pe tema „Viata la tara si protectia consumatorilor&rdqu

Băuturi răcoritoare sau... distrugătoare? SuperConsumatorul 20 Aprilie

Astăzi, 20 Aprilie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&

Echipa Consumer Classroom s-a reunit la Paris pentru a da un nou impuls proiectului

Consumer Classroom este un website multilingv dedicat profesorilor din şcolile secundare care-şi doresc să predea elevilor lor, responsabil, educaţia consumatorilor. Echipa coordonatoare a acestui mar

Reprezentanții InfoCons vor participa la ședința Consiliului consultativ ANRE

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 19 Aprilie, la ședința Consiliului consultativ ANRE.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi

Reprezentantii InfoCons participa la desfasurarea Olimpiadei Nationale de Arte Vizuale si Istoria Artelor

In perioada 16-19 martie 2016 o delegatie a InfoCons participa la desfasurarea Olimpiadei Nationale de Arte Vizuale si Istoria Artelor la Baia Mare. La eveniment vor participa 464 de

13 ani de activitate 18 Aprilie 2003 – 18 Aprilie 2016 - La multi ani, InfoCons!

„Mulțumesc tuturor colegilor, colaboratorilor, voluntarilor, partenerilor, membrilor simpatizanți și tuturor celor care, cu gândul sau cu fapta, au fost alături de proiectul InfoCo

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Astăzi, 16 Aprilie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Antena 1, ce va fi difuzat in cadrul emisiunii informative Observator, la or

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru RFI România

Astăzi, 15 Aprilie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Radio France International România (RFI România), ce va fi difuza

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru România TV

Astăzi, 15 Aprilie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru România TV cu privire la Vopseaua pentru ouă.   InfoCons (www.in

Margarină din Grăsime Vegetală - Știi ce mănânci?

Grăsime Vegetală (Click aici pentru a accesa secțiunea Teste Comparative) - știi ce conține? Vrei să știi mai multe? Ajută-ne să te ajutăm - Fii membru! (Click aici pentru

Reprezentanții InfoCons vor participa la Adunarea Generală a ASRO

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 15 Aprilie, la Adunarea Generala a Asociatiei de Standardizare din Romania (ASRO). În cadrul întrunirii vor fi prezentate următoarele

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Național TV,

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa astăzi, 14 Aprilie 2016, începând cu ora 21:00, la postul de televiziune Național TV, unde va fi abordată tema

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena Stars pe tema pe tema comerțului de produse din carne.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organ

Paste făinoase - Știi ce mănânci?

Am analizat 95 produse tip paste fainoase, pe baza informatiilor de pe eticheta, provenind de la 10 producatori/ furnizori /distribuitori

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa la Conferința finală a proiectului „Vârsta a treia – prioritate pe agenda publică”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 14 Aprilie 2016, în calitate de speaker, la Conferința finală a proiectului „Vâ

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa la Congresul organizat de INDUSTRIA CARNII.RO