Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent al ASF

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 10 Februarie 2016, începând cu ora 15:00 la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent

Domnul Sorin Mierlea a participat la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat astăzi, 10 Februarie 2016, la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea participă la conferința „Noul regim de supraveghere Solvabilitate II”

Astăzi, 10 Februarie 2016, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la conferința „Noul regim de supraveghere Solvabilitate II – pentru asigurări puternice și credibile

Evită sancțiunile impuse de legea împotriva fumatului alături de InfoCons

Conform noilor prevederi legale ce vor intra în vigoare începand cu data de 16 martie 2016 cu privire la prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, InfoCon

Ziua Națională Grenada

Astăzi, 07 Februarie,Grenada își sărbătorește Ziua Națională. La 07 Februarie, în anul 1974, Grenada își proclama independența în cad

Ziua nationala Noua Zeelanda. Ziua Waitangi.

Astăzi, 06 Februarie, Noua Zeelanda sărbătorește Ziua Waitangi (sărbătoare națională). La 06 Februarie, în anul 1840, bastinasii mauri si colonistii britanici semnau Tratat

Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului

Astăzi, 04 Februarie, este marcată Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului. Aceasta  a fost stabilită prin Carta de la Paris adoptate la Summit-ul Mondial &

Ziua Națională Sri Lanka

Astăzi, 04 Februarie, Sri Lanka își sărbătorește Ziua Națională. La 04 Februarie, în anul 1948, insula Ceylon (dini 1972, repubilca Sri

SuperConsumatorul - redifuzare Editie Speciala #Colectiv

Miercuri, 3 Februarie 2016, ați putut urmări, pe postul de televiziune TVR1, redifuzarea ediției speciale a emisiunii „SuperConsumatorul” dedicată tragediei din 30 Octombr

Ziua intendenței militare

Astăzi, 01 Februarie 2016, se împlinesc 155 de ani de la înființarea intendenței militare. La 1 februarie 1861, prin Înaltul Ordin de zi nr. 29 al Domnitorului A

Reprezentanții InfoCons participă la Consiliul de Etică al Spitalului de Penumoftiziologie „Sfantul Stefan”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Consiliul de Etică al Spitalului de Penumoftiziologie „Sfantul Stefan”.   InfoCons (www.

28 ianuarie - Ziua europeana a protecției datelor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Protectiei Datelor, domnul Sorin Mierlea, Presedinte al Asociatiei InfoCons, participa in calitate de moderator la Simpozionul intitulat "Protectia datelor personale al

Domnul Sorin Mierlea în direct la Radio România

Domnul Sorin Mierlea a vorbit în data de 27 Ianuarie 2016 la Radio România pe tema prețurilor agroalimentare după scăderea Taxei pe Valoare Adăugată (TVA).

Domnul Sorin Mierlea va participa la Emisiunea „Leac bun”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la Emisiunea „Leac bun” din 28 Ianuarie 2016, ora 08:25 la postul de televiziune România TV. &am

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Astăzi, 27 Ianuarie 2016, este Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. La 1 noiembrie 2005 Adunarea Generală a Națiunilor Unite a decis această comemorare prin

Domnul Sorin Mierlea va participa la dezbaterea organizată de MADR

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 26 Ianuarie 2016, începând cu ora 13:00, la dezbaterea organizată de MADR cu tema „Practicile Comerciale N

Domnul Sorin Mierlea va participa la Emisiunea „Leac bun”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la Emisiunea „Leac bun” din 27 Ianuarie 2016, ora 07:25 la postul de televiziune România TV. &am

Ziua Națională a Australiei

Astăzi, 26 Ianuarie, Uniunea Australiei își sărbătorește Ziua Națională. La 26 ianuarie, în anul 1788, a sosit la Sydney prima flotă br

Ziua Națională a Indiei

Astăzi, 26 Ianuarie, Republica India își sărbătorește Ziua Națională. La 26 ianuarie, în anul 1950, în India era adoptată Constituția prin care

Expoziția de pictură „Toamnă în Transilvania”

Duminică, 24 Ianuarie 2015, în cadrul evenimentului de lansare a Campaniei o9atitudine pentru cultură! privirile ne-au fost încântate de operele domnișoarei Bianca Andree

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat la ședința de lucru cu Confederația Națională a Persoanelor cu Dizabilități din Grecia

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat ieri, 24 Ianuarie 2016, alături de domnul Yannis Vardakastanis, președintele Confederației Naționale a Persoanelor cu Dizabilități din Grecia și

Lansarea Campaniei „o9atitiudine pentru cultură!”

În această seară am lansat împrună cu Teatrul Metropolis și alături de partenerii noștrii, Secretariatul General al Guvernului, Consiliul General al Muni

Mica unire - Unirea Principatelor Române - 24 ianuarie 1859

Astăzi, 24 ianuarie 2016, se împlinesc 157 de ani de la Mica unire - Unirea Principatelor Române Țara Românească și Moldova. La 18 martie 2014, Comisia pentru Cultură a S

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Antena 1 cu privire la protecția consumatorilor de produse apicole.

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru B1 TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru B1 TV pe tema etichetării produselor.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din Rom&a

Teatrul Metropolis împreună cu Asociația InfoCons au „o9atitudine pentru cultură!”

Teatrul Metropolis și Asociația InfoCons, în parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului, Consiliul General al Municipului București și Inspectoratul Școlar al Municipiului București,

Ziua internațională a îmbrățișărilor

Astăzi, 21 Ianuarie, sărbătorim Ziua internațională a îmbrățișărilor. Sărbătoarea, de proveniență americană, a fost inițiată de pastorul Kevin Zaborney, în anul 1

Redifuzare SuperConsumatorul - Cum cumpărăm jucării pentru copii de sărbători?

Astăzi, 20 Ianuarie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi redifuzată ediția a IX-a a emisiunii „SuperConsumatorul” - &n

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la Radio România

Astăzi, 20 Ianuarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 14:00 la Radio România unde vor fi abordate teme gene

Studiu Maioneza - Valori Nutriționale

Din punct de vedere nutrițional, maioneza nu este cel mai bun aliment de consumat din cauza conținutului mare de grăsimi și a cantității foarte reduse de nutrienți. Indiferent de marcă, principala com

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea Grupului de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuală.

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 19 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:00, la întâlnirea Grupului de Lucru pe Probleme de Propriet

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru România TV pe tema păcălelilor la adresa consumatorilor.   InfoCons (www.infocons.ro), un

NU antibioticelor în mâncare!

Mișcarea de Protecția Consumatorilor a stabilit ca tema Zilei Mondiale a Protecției Consumatorilor pentru anul 2016 să fie “NU antibioticelor în mâncare!”. Miș

Reprezentanții InfoCons participă la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din Rom&a

Ziua Culturii Naționale, Ziua nașterii lui Eminescu - 166 de ani de la nașterea lui Eminescu