Ziua Națională Regatul Hașemit al Iordaniei

Astăzi, 25 Mai, Regatul Hașemit al Iordaniei își sărbătorește Ziua Națională. În 25 Mai 1946 Regatul Hașemit al Iordaniei și-a proclama

Participare faza nationala Competitia JOBS

Astazi, 24 mai 2016 reprezentantii InfoCons participa in calitate de membrii ai Comisiei de evaluare la faza nationala a  Competitiei JOBS, ce se desfasoara la Scoala Superioara Come

Situație Reclamații 9 - 20 Mai 2016

Pentru că este început de săptămână, InfoCons vă prezintă situația reclamațiilor pentru perioada 9-20 Mai 2016. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum din perioada 9-20

Ziua mondială a broaștelor țestoase

Anual, în ziua de 22 Mai, este marcată Ziua mondială a broaștelor țestoase, o specie aflată pe cale de dispariție.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizați

Ziua Nationala a Aromânilor

Anual, în ziua de 23 Mai (10 Mai dupa vechiul calendar), este marcată Ziua Națională a Aromânilor. În 10 (23) Mai 1905 sultanul Abdul

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Romania TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic astăzi, 22 Mai 2016, pe tema siguranței produselor alimentare și a produselor semi-preparate din c

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Digi TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu difuzat pe Digi TV astăzi, 22 Mai 2016, pe tema etichetării produselor alimentare.   InfoCons (ww

Ziua internațională a diversității biologice

Anual, în ziua de 22 Mai, este marcată Ziua internațională a diversității biologice. Scopul acestei zile este de a crește gradul de înțelegere și conștientizare a

La mulți ani cu ocazia Sf. Constantin și Elena

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfinților Împarați Constantin și mama sa, Elena, InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă

Ziua Mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare

Anual, în ziua de 21 Mai, este marcată Ziua Mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare. În contextul adoptării declarației univer

Ziua Națională Camerun

Astăzi, 20 Mai, Camerun își sărbătorește Ziua Națională. În 20 Mai 1972, în urma unui referendum solicitat de președintele Ahidjo, este adoptat

Ziua internațională a metrologiei

Anual, în ziua de 20 Mai, este marcată Ziua internațională a metrologiei. În 20 Mai 1875, la Sevres, în apropierea Parisului, era semnată &

Bravo pentru produsele Romanesti!

Bravo pentru produsele Romanesti! Producatori romani mai puternici, locuri de munca in Romania, produse romanesti pentru consumatorii romani. Deputații din Comisia pentru agricultură și industrie ali

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Realitatea TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 19 Mai 2016, pe tema etichetării produselor semi-preparate din carne, ce va fi difuzat &

Despre vinuri, bere și băuturi spirtoase - SuperConsumatorul 18 Mai

Astăzi, 18 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea SuperConsumatorul

Ziua internațională a muzeelor

Anual, în jurul zilei de 18 Mai, este marcată Ziua internațională a muzeelor, acțiunile desfășurându-se pe parcursul unui weekend sau al unei săptăm&

Participare faza nationala Competitia Business Plan

Astazi, 18 mai 2016 reprezentantii InfoCons participa in calitate de membrii ai Comisiei de jurizare la faza nationala a Competitiei Business Plan. In anul şcolar 2015-2016, firma de exerciţ

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Realitatea TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct astăzi, 17 Mai, începand cu ora 18:30 la Realitatea TV, abordând teme generale din domeniul P

Reprezentanții InfoCons participă la evenimentul de aniversare a 80 de ani de activitate a Muzeului Satului

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 17 Mai 2016, la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înființarea Muzeului Satului „Dimitrie Gusti”,&

Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale

Anual, la 17 Mai, este aniversată Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale. Tema zilei în 2016 este „Impactul social al antreprenoriatulu

Ziua Națională Paraguay

Astăzi, 14 Mai, Paraguay își sărbătorește Ziua Națională (Aniversarea proclamării independenței). Republica Paraguay și-a obținut independența față de Spania &

Proiectul JOBS - Orientare profesională – training în întreprinderi și școli

Proiectul JOBS (Orientare profesională – training în întreprinderi și școli) ('JOBS') combină, în Romania, doua elemente – piața mu

Legea „darii in plata” (Legea 77/2016) un pas mic pentru piata financiar-bancara, un pas mare pentru consumatori

Astazi, 13 mai 2016 intra in vigoare prevederile Legii “darii in plata”. Pentru stingerea creantelor izvorând dintr-un contract de credit şi a accesoriilor sa

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Romania TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 13 Mai 2016, pentru Romania TV, pe tema clonarii cardurilor bancare.   InfoCons

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, pe tema Serviciul public de gestionare a deseurilor - stu

Reprezentanții InfoCons participă la Expo - Conferința Meat. Milk.

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 13 Mai 2016, la Expo - Conferința Meat. Milk. SUBFINANTARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI - Ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată &

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, Domnul Sorin Mierlea a participat la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat astăzi, 12 Mai 2016, la ora 08:25, la Emisiunea „Super-Hrana”, la postul de televiziune Rom&a

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la deschiderea Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participa prin sustinerea unui scurt discurs la deschiderea Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu org

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 12 Mai 2016, începând cu ora 11:30, la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic Dr. Ioan Cantacuzino.   InfoCons (www.infoco

Reprezentanții InfoCons participă la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu organizat de Colegiul Economic "Costin C. Kirițescu" cu sprijinul Primă

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, pe tema Studiului comparativ Gumă de mestecat -

Protecția Consumatorilor - SuperConsumatorul, 11 Mai

Astăzi, 11 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdqu

Reprezentanții InfoCons participă la Grupul de lucru pentru dezvoltarea de proiecte SUERD.

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Grupul de lucru pentru dezvoltarea de proiecte prioritare SUERD. Ordinea de zi cuprinde: Reanalizarea grupelor de lucru din sectorul

Reprezentanții InfoCons vor participa la Comisia de Etică a ISMB

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 09 Mai 2016, începând cu ora 14:00, la Comisia de Etică de la nivelul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

Proclamarea Independenței de Stat - România

Anual, la 9 Mai, este sărbătorim Proclamarea Independenței. La 9 Mai 1877, Adunarea Deputaţilor proclama prin Mihail Kogălniceanu independenţa de stat a ţării

Maioneza - știi ce conține?

Maioneza (Click aici pentru a accesa secțiunea Teste Comparative) - știi ce conține? 14.28% din produsele analizate au în continut 7 E-uri!

Ziua Europei

Anual, la 9 Mai, este marcată Ziua Europei. La 9 mai 1950, la cinci ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, ministrul francez de externe, Robert Schuman, pu

Ziua Victoriei

Anual, la 9 Mai, este marcată Ziua Victoriei, sărbătorind capitularea Germaniei naziste în faţa trupelor aliate şi sfârşitul razboiului în Europa. &

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Național TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct astăzi, 5 Mai, începand cu ora 21:00 la Național TV, abordând tema legii dării în plată.

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ 2014 - 2015

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor municipal solide la nivelul Primariilor resedinta de Judet din Romania. La acest studiu au raspuns 81% din Prim

Ziua internațională a moașelor

Anual, la 5 Mai, este marcată Ziua internațională a moașelor. Lansată la sfârșitul anilor 1980 de Confederația Internațională a Moașelor (CIM), Ziua internațională