Gumă de mestecat - știi ce consumi?

În perioada 10  – 21 Martie 2016, InfoCons a realizat un studiu pe baza informațiilor ce se regăsesc pe etichetele produselor tip gumă de mestecat, existente pe piața rom&

Ziua Internațională a Romilor

Anual, la 08 Aprilie, este marcată Ziua Internațională a Romilor. Aceasta a fost proclamată în 1990, în cadrul celui de-al IV-lea Congres al Uniunii Internaționale a Romilor

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Radio România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 04 Aprilie 2016, la Radio România cu privire la Programul Marca Încrederii și la

Marca Increderii simbol al increderii consumatorului – www.marca-increderii.ro noul site al Programului National desfasurat sub egida InfoCons de Certificare a produselor si/sau serviciilor

InfoCons a initiat Programul in vederea eliberarii Certificatului de Utilizare a Marcii Programului National de Protectia Consumatorilor – Marca Increderii, in conformitate cu normele si sta

Ziua Mondială a Sănătății

Anual, la 07 Aprilie, este marcată Ziua Mondială a Sănătății. În 1948, prima Adunare Mondială a Sănătății a simțit nevoia creării unei zile mondiale a sănătății, iar din 1950 Ziua M

Domnul Sorin Mierlea va participa la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa mâine, 07 Aprilie 2016, începând cu ora 08:25, la Emisiunea „Super-Hrana”,&a

Escrocherii prin loterii, pronosport şi concursuri

Multe persoane sunt ispitite de emoţia unui câştig surpriză şi se trezesc trimiţând sume mari de bani pentru a revendica premii false. La ce trebuie să fim atenţi!

Evoluția pieței de creditare pentru achiziții de locuinte

InfoCons a realizat un studiu asupra datelor publicate oficial pe site-ul BNR, sectiunea Statistica – Baza de date interactiva - Structura depozitelor atrase şi a creditelor acordate pe tipu

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace

Anual, la 06 Aprilie, este marcată Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace. Aceasta a fost marcată pentru prima dată în anul 2013 de către Adunarea Generală a ONU, cre&

Ne vindecăm sau cu bani aruncăm? - SuperConsumatorul, 6 Aprilie

Astăzi, 06 Aprilie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&

Pate vegetal - stii ce contine?

In perioada 17 – 24  Martie 2016, InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a realizat un studiu pe baza i

Ziua Automobilistului

Anual, la 05 Aprilie, este sărbătorită Ziua Automobilistului. Aceasta marchează înființarea, la 5 aprilie 1904, a Automobil Clubului Român.   InfoCons (www.info

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Jurnalul Național

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Jurnalul Național pe tema problematicilor produselor alimentare pe piața din România.   I

Ziua internațională pentru conștientizarea pericolului reprezentat de minele antipersonal

Anual, la 04 Aprilie, este marcată Ziua Internațională pentru Conștientizarea Pericolului Reprezentat de Minele Antipersonal. La 8 decembrie 2005 Organizația Națiunilor Unite (ONU) a stabilit

Ziua internațională a animalelor fără stăpân

Anual, la 04 Aprilie, este marcată Ziua Internațională a animalelor fără stăpân. Aceasta a fost marcată pentru prima dată în anul 2010, când aproximativ o sută d

Ziua Națională Senegal

Astăzi, 04 Aprilie, Republica Senegal își sărbătorește Ziua Națională. La 20 august 1960, Senegalul se retrage din Federaţia Mali şi îşi proclamă independenţa, ur

Ziua Jandarmeriei Române

Astăzi, 03 Aprilie, este Ziua Jandarmeriei Române. La 3 aprilie 1850, Grigore Alexandru Ghica, domnul Moldovei (1849-1853), a semnat actul de înființare a jandarmeriei: &a

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Anual, la 02 Aprilie, este marcată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Această zi a fost desemnată de către Rezoluția 62/139 a Adunării Generale a Națiunilor Unite. Z

Domnul Sorin Mierlea în direct la Antena Stars

Astăzi, 01 Aprilie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent, în transmisiune directă, începând cu ora 16:00 la Antena Stars,&n

Reprezentanții InfoCons vor participa la ședința Consiliului consultativ ANSVSA

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 01 Aprilie, la Ședința Plenară a Consiliului Consultativ al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Ziua Internațională a Păsărilor

Astăzi, 01 Aprilie, este Ziua Internațională a Păsărilor. Această zi marchează reîntoarcerea păsărilor călătoare din zonele unde au iernat, fenomen urmărit îndeosebi de sp

Ziua Internațională a Păcălelii

Astăzi, 01 Aprilie, este Ziua Internațională a Păcălelii. Cunoscută și ca Ziua păcălitului sau Ziua nebunilor, această zi are origine incertă, considerându-se a fi legată fie de sch

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 31 Februarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent, în transmisiune directă, începând cu ora 20:00 la B1TV, un

Domnul Sorin Mierlea în direct la TVR2

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa începand cu ora 18:00 la emisiunea informativă „Ora de știri” ce va fi difuzată pe postul TVR2,

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru România TV pe tema problematicilor si a calității produselor la galantare, cu referire la

Reprezentanții InfoCons vor participa la workshop-ul EAST-WEST MIGRATION IN THE EUROPEAN UNION

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 31 Martie 2016, la workshop-ul internațional „EAST-WEST MIGRATION IN THE EUROPEAN UNION” organizat în cadr

Domnul Sorin Mierlea va participa la Conferința Națională a Brokerilor de Asigurări și Pensii, Ediția a Xi-a

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 31 Martie 2016, în calitate de speaker, la Conferința Națională a Brokerilor de Asigurări

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Institutului pentru ocrotirea mamei și copilului „Alfred Rusescu”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 31 Martie 2016, începând cu ora 9:30, la Consiliul de Etică al Institutului pentru ocrotirea mamei și copilului "Alfred Rus

SuperConsumatorul 30 Martie - Legea Dării în Plată

Astăzi, 30 Martie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&r

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 30 Martie 2016, începând cu ora 9:00, la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Praline de Ciocolata - Studiu Comparativ

In perioada 10  – 17 Martie 2016 – InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a realiza

Reprezentanții InfoCons vor participa la ședința Consiliului consultativ ANRE

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 29 Martie, la ședința Consiliului consultativ ANRE. Ordinea de zi a ședinței cuprinde: Decizii pentru supracompensarea activităţii d

Reprezentanții InfoCons vor participa la conferința de prezentare a Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB)

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 29 Martie 2016, începând cu ora 11:00, la conferința de prezentare a Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor &i

Ziua Politiei Romane

Cu ocazia Zilei Politiei Romane InfoCons - Organizatie pentru Protectia Consumatorilor a sustinut activitatea desfasurata de catre reprezentantii Sectiei de Politie nr. 22.   InfoCons (www.

Reprezentanții InfoCons au participat la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Poliției Române

Reprezentanții InfoCons au participat Sâmbătă, 26 Martie 2016, la evenimentul organizat de Poliția Română în Parcul Alexandru Ioan Cuza cu ocazia&nb

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu România TV pe tema produselor românești în rafturile magazinelor.   InfoCons (www.inf

Ziua Poliției Române

Astăzi, 25 Martie 2016, este Ziua Poliției Române. Data de 25 Martie, sau Bună-Vestirea, a fost desemnată Ziua Poliţiei Române prin art. 50 din Legea nr.

Ziua Independenței Grecia

Astăzi, 25 Martie, Grecia serbează Ziua Independenței. În 25 Martie 1821, Grecia a început lupta de eliberare faţă de Imperiul Otoman prin Proclamația de Independență făcu

Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei

Astăzi, 24 Martie 2016, este marcată Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei (TBC). Pe 24 martie 1882, Robert Koch a informat oficial comunitatea științifică internaț

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru publicatia Adevarul

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu in cursul zilei de ieri, 22 martie 2016 publicatia Adevarul pe tema promoțiilor la produsele alimentare și impactul acestora a

Delegatie InfoCons la Ankara

O delegatie InfoCons se afla la Ankara in perioada 23-25 martie, unde va participa la conferinta de început a proiectului TRACORE - Training for Consumer Rights Empowerment.

Întalnire cu reprezentanții Istituto nazionale di previdenza e di assistenza sociale

În cadrul delgației din Italia, reprezentanții InfoCons s-au întâlnit cu reprezentanți ai Istituto nazionale di previdenza e di assistenza sociale în v

Întalnire cu reprezentanții Asociației Românilor din Italia

În cadrul delgației din Italia, reprezentanții InfoCons s-au întâlnit cu reprezentanții Asociației Românilor din Italia în vederea stabilirii unor pun

Ziua Mondială a Meteorologiei

Astăzi, 23 Martie 2016, este Ziua Mondială a Meteorologiei. Începând cu anul 1961, Ziua Mondială a Meteorologie (World Meteorological Day) se marchează anual la d

Participare Grup de Lucru Ministerul Energiei

Reprezentantii InfoCons participa astazi, 23 martie 2016 la intalnirea grupului de lucru având ca subiect principal amendarea Legii nr. 220/2008 pentru promovarea producerii energiei din sur

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru România TV pe tema promoțiilor la produsele alimentare și impactul acestora asupra zonei de risipă

Condoleanțe victimelor atentatului din Bruxelles

În aceste clipe de grea încercare, InfoCons transmite familiilor, rudelor și prietenilor victimelor atentatelor de la aeroportul Zaventem și stația de metrou Maelbeek, Bruxelles

Reprezentanții InfoCons participă la ședința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 22 martie 2016 începând cu ora 11:30 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.   InfoCons (www.