Alege! Este dreptul tău! - Etapa municipală, București

Reprezentanții InfoCons au participat astazi, 12 Martie 2016, la susținerea Etapei municipale a concursului „Alege! Este dreptul tău!” desfăşurată la Colegiul Economic „A

Știi ce cumperi când te doare gâtul?

În perioada  01 – 10 Martie 2016 InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România a

Concursul Naţional „Alege este dreptul tău!” - Etapa municipală București

Concursul Naţional „Alege este dreptul tău!” pe teme de protecţia consumatorilor este organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice în parteneriat cu Autori

Studiu comparativ depozite in 2016 vs. 2015

Inca de la inceputul anului 2015, dobanzile la depozite au continuat sa scada, astfel incat si castigul din depozite a fost afectat. De exemplu, in aprilie 2015 puteai castiga la un depozit de 1.000

Domnul Sorin Mierlea va participa la conferinta „Relația cu consumatorul de servicii financiare”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 10 Martie, în calitate de speaker la conferinta „Relația cu consumatorul de servicii financiare” organizat

SuperConsumatorul 9 Martie - Despre cosmetice

Astăzi, 09 Martie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată emisiunea „SuperConsumatorul”. Aceasta poate fi u

Ziua Internațională a Femeii

Cu ocazia „Ziulei Internaționale a Femeii – 8 Martie” transmitem tuturor doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase gânduri. Fie ca acest anotimp să vă aducă

Studiu Pate Vegetal - Alege sănătos! Trăiește sănătos!

Atunci când cumpărăm şi consumăm orice tip de conserve din comerţ, specialiștii Clinicii de Nutriție Kilostop ne atenționează să avem în vedere că acestea pot con

Ziua mondiala de rugăciune

Astăzi, 04 Martie, este marcată Ziua mondiala de rugăciune. Anual, în prima vineri din martie, de la răsăritul soarelui până la apus, pe întregul glob p

Ziua mondială de luptă împotriva exploatării sexuale

Astăzi, 04 Martie, este marcată Ziua mondiala de luptă împotriva exploatării sexuale. Anual, în data de 04 Martie, este marcată Ziua mondială de

Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința COCON

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 03 Martie 2016, la ședința COCON ce va avea loc la sediul ASRO, în calitate de Președinte COCON. Agenda în

Modificări aduse de Ordonanţa nr. 9/2016

Începand de ieri, 29 februarie 2016 a intrat în vigoare Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind comercializarea produselor.

NIMENI SĂ NU FIE UITAT!

InfoCons în parteneriat cu Federația Consiliul Național al Dizabilității din România lansează Programul de Consiliere...

1 Martie - Ziua mărțișorului

Cu ocazia „Zilei Marțișorului – 1 Martie” transmitem tuturor doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase gânduri. Fie ca acest anotimp să vă aducă îm

Domnul Sorin Mierlea va participa la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa mâine, 01 Martie 2016, ora 08:25, la Emisiunea „Super-Hrana”, la postul de televiziune

Domnul Sorin Mierlea în direct la Radio România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 29 Februarie 2016, la Radio România cu privire la Ordonanţa nr. 9/2016, care modifică lege

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 29 Februarie 2016, începând cu ora 14:00, la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”.

Domnul Sorin Mierlea participă la grupul de lucru cu privire la diminuarea risipei alimentare, MADR

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la grupul de lucru cu privire la definitivarea draftului privind propunerea legislativă de diminuare a risipei a

Ambasadori „Citește eticheta! Cere bonul fiscal! Ia Atitudine!”

Sub egida Proiectului Național  de informare și conștientizare a cetățenilor „o9atitudine!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor – 15 martie, I

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 25 Februarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent, în transmisiune directă, începând cu ora 16:30 la B1TV, unde vor fi

Căutăm colegi noi!

Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor angajează în cadrul S.E.S. „Ajută-ne să te ajutăm” personal pentru activitate de tip secretariat, punctul de lucru Bu

Reprezentanții InfoCons vor participa la conferința SAR

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 25 Februarie 2016, la conferința „2016, anul decisiv pentru reforma integrității publice”

Domnul Sorin Mierlea va participa la dezbaterea privind înființarea CoNaCo

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la dezbaterea cu privire la Proiectul de lege privind înființatea Consiliului Național pentru Competitivitate (CoNaCo).

Redifuzare SuperConsumatorul - Cum ne asiguram si….de ce?

Urmăriți în acest moment cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”, în redifuzare. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercu

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Centrului de Recuperare „Dr. Nicolae Robanescu”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 24 Februarie 2016, la Consiliul de Etică al Centrului de Recuperare pentru copii „Dr. Nicolae Robanescu”

Cadouri pentru Dragobete? InfoCons îți este alături!

Cu ocazia Dragobetelor, InfoCons este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cu titlu gratuit Aplicatia InfoCons atat pentru telefoanele cu android cat si pentru

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la ora 08:00 pentru România TV pe tema comerțului și a problemelor cauzate de retragerea produselor de tip Mars, Snickers și Milky Way

Ziua Națională Brunei

Astăzi, 23 Februarie, Brunei își sărbătorește Ziua Națională. Statul Brunei, Domiciliul Păcii, a obținut independența față de Regatul Unit în data de 1 Ianuarie 1

Ziua Națională Guyana

Astăzi, 23 Februarie, Republica Cooperatistă Guyana își sărbătorește Ziua Națională. La 23 Februarie, în anul 1970, fosta colonie Daneză (independentă di

Ziua hidrografului militar

Astăzi, 23 Februarie, Forțele Navale Române sărbătoresc Ziua hidrografului militar. La 23 Februarie, în anul 2006, prin Decizia Ministerială a ministrului de Război nr. 12

CUNOAȘTE CA SĂ RECUNOȘTI

19 februarie - 140 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși

Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul de lansare a campaniei „Viaţa fără Violenţă”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa, în calitate de Speaker, la evenimentul de lansare a celei de-a treia ediţii a campaniei „Viaţa fără Violenţă&r

Programul Prima Casa ramane inclus in Legea Darii in Plata

Senatorii au decis în ședința de miercuri, 17 Februarie 2016, cu 8 voturi pentru și 7 împotrivă, ca Programul "Prima Casă" va rămâne inclus în Legea D

Redifuzare SuperConsumatorul - „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?”

Urmăriți în cateva momente, pe postul de televiziune TVR1, redifuzarea celei de-a șasea ediții a emisiunii „SuperConsumatorul”.  Emisiunea poate fi urm

Studiu Iaurt cu fructe - Alege sănătos! Trăiește sănătos!

Iaurtul este un produs foarte bun pentru sănătate atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Iaurtul cu fructe, pe de altă parte, poate fi și el bun de consumat pe post de gusta

Ziua Națională Lituania

Astăzi, 16 Februarie, Lituania își sărbătorește Ziua Națională. La 16 Februarie, în anul 1918, Lituania își proclama independența prin semnarea

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu la ora 18:15 pentru România TV pe tema comerțului cu produse din carne.

Domnul Sorin Mierlea participă la întâlnirea Grupului de Lucru pentru propunerea de amendare a Legii 220/2008 prin OUG

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 15 Februarie 2016, la întâlnirea Grupului de Lucru al Autorității Naționale pentru Turism cu privire la tra

Reprezentanții InfoCons vor participa la ședința Consiliului consultativ ANRE

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 15 Februarie, la ședința Consiliului consultativ ANRE. Ordinea de zi a ședinței cuprinde: Proiect de Decizie pentru aprobarea Procedurii pri

Ziua Internațională a copilului bolnav de cancer

Astăzi, 15 Februarie, este Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer. În 2002, părinți din toată lumea s-au unit pentru prima datăpentru o cauză comună: toți copiii bolnavi de cancer

La multi ani, George Ivascu!

Cu ocazia zilei de nastere, Asociatia InfoCons ureaza "La multi ani!" dromnului George Ivascu, director al Teatrului Metropolis!

Ziua Mondială a Radioului

Astăzi, 13 Februarie, este sărbătorită Ziua Mondială a Radioului. Celebrată pentru prima dată în anul 2012, Ziua Mondială a Radioului marchează prima emisie a postului de r

InfoCons prezent la Târgul de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la Târgul de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate. Târgul se desfășoară în intervalul

Participare Târg de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 12 Februarie 2016, la Târgul de ONG-uri - Cetățean activ în comunitate. Târgul se va desfășura în interva

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la întâlnirea Grupului de Lucru al Ministerului Energiei - Direcția Generală Politici Energetice cu p

Ziua Mondială a Bolnavului

Astăzi, 11 Februarie, este Ziua Mondială a Bolnavului. La 13 mai 1992, papa Ioan Paul al II-lea instituia printr-o scrisoare ziua de 11 Februarie drept Ziua Mondială a Bolnavului, la cererea

Ziua Europeană a Numarului unic de urgență 112

În fiecare an, la data de 11 februarie se sărbătoreşte ziua numărului unic european de urgenţă „112”, ce reprezintă sistemul tehnic şi organizaţional al recepţionării şi

Redifuzare SuperConsumatorul - BLACK FRIDAY - business sau păcăleală?

Urmăriți în acest moment, pe postul de televiziune TVR1, redifuzarea celei de-a șaptea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”.  Emisiunea poate fi urmă