Ziua Internațională a Păcălelii

Astăzi, 01 Aprilie, este Ziua Internațională a Păcălelii. Cunoscută și ca Ziua păcălitului sau Ziua nebunilor, această zi are origine incertă, considerându-se a fi legată fie de sch

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 31 Februarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent, în transmisiune directă, începând cu ora 20:00 la B1TV, un

Domnul Sorin Mierlea în direct la TVR2

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa începand cu ora 18:00 la emisiunea informativă „Ora de știri” ce va fi difuzată pe postul TVR2,

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru România TV pe tema problematicilor si a calității produselor la galantare, cu referire la

Reprezentanții InfoCons vor participa la workshop-ul EAST-WEST MIGRATION IN THE EUROPEAN UNION

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 31 Martie 2016, la workshop-ul internațional „EAST-WEST MIGRATION IN THE EUROPEAN UNION” organizat în cadr

Domnul Sorin Mierlea va participa la Conferința Națională a Brokerilor de Asigurări și Pensii, Ediția a Xi-a

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 31 Martie 2016, în calitate de speaker, la Conferința Națională a Brokerilor de Asigurări

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Institutului pentru ocrotirea mamei și copilului „Alfred Rusescu”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 31 Martie 2016, începând cu ora 9:30, la Consiliul de Etică al Institutului pentru ocrotirea mamei și copilului "Alfred Rus

SuperConsumatorul 30 Martie - Legea Dării în Plată

Astăzi, 30 Martie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&r

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 30 Martie 2016, începând cu ora 9:00, la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Praline de Ciocolata - Studiu Comparativ

In perioada 10  – 17 Martie 2016 – InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a realiza

Reprezentanții InfoCons vor participa la ședința Consiliului consultativ ANRE

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 29 Martie, la ședința Consiliului consultativ ANRE. Ordinea de zi a ședinței cuprinde: Decizii pentru supracompensarea activităţii d

Reprezentanții InfoCons vor participa la conferința de prezentare a Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB)

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 29 Martie 2016, începând cu ora 11:00, la conferința de prezentare a Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor &i

Ziua Politiei Romane

Cu ocazia Zilei Politiei Romane InfoCons - Organizatie pentru Protectia Consumatorilor a sustinut activitatea desfasurata de catre reprezentantii Sectiei de Politie nr. 22.   InfoCons (www.

Reprezentanții InfoCons au participat la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Poliției Române

Reprezentanții InfoCons au participat Sâmbătă, 26 Martie 2016, la evenimentul organizat de Poliția Română în Parcul Alexandru Ioan Cuza cu ocazia&nb

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu România TV pe tema produselor românești în rafturile magazinelor.   InfoCons (www.inf

Ziua Poliției Române

Astăzi, 25 Martie 2016, este Ziua Poliției Române. Data de 25 Martie, sau Bună-Vestirea, a fost desemnată Ziua Poliţiei Române prin art. 50 din Legea nr.

Ziua Independenței Grecia

Astăzi, 25 Martie, Grecia serbează Ziua Independenței. În 25 Martie 1821, Grecia a început lupta de eliberare faţă de Imperiul Otoman prin Proclamația de Independență făcu

Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei

Astăzi, 24 Martie 2016, este marcată Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei (TBC). Pe 24 martie 1882, Robert Koch a informat oficial comunitatea științifică internaț

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru publicatia Adevarul

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu in cursul zilei de ieri, 22 martie 2016 publicatia Adevarul pe tema promoțiilor la produsele alimentare și impactul acestora a

Delegatie InfoCons la Ankara

O delegatie InfoCons se afla la Ankara in perioada 23-25 martie, unde va participa la conferinta de început a proiectului TRACORE - Training for Consumer Rights Empowerment.

Întalnire cu reprezentanții Asociației Românilor din Italia

În cadrul delgației din Italia, reprezentanții InfoCons s-au întâlnit cu reprezentanții Asociației Românilor din Italia în vederea stabilirii unor pun

Întalnire cu reprezentanții Istituto nazionale di previdenza e di assistenza sociale

În cadrul delgației din Italia, reprezentanții InfoCons s-au întâlnit cu reprezentanți ai Istituto nazionale di previdenza e di assistenza sociale în v

Ziua Mondială a Meteorologiei

Astăzi, 23 Martie 2016, este Ziua Mondială a Meteorologiei. Începând cu anul 1961, Ziua Mondială a Meteorologie (World Meteorological Day) se marchează anual la d

Participare Grup de Lucru Ministerul Energiei

Reprezentantii InfoCons participa astazi, 23 martie 2016 la intalnirea grupului de lucru având ca subiect principal amendarea Legii nr. 220/2008 pentru promovarea producerii energiei din sur

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru România TV pe tema promoțiilor la produsele alimentare și impactul acestora asupra zonei de risipă

Condoleanțe victimelor atentatului din Bruxelles

În aceste clipe de grea încercare, InfoCons transmite familiilor, rudelor și prietenilor victimelor atentatelor de la aeroportul Zaventem și stația de metrou Maelbeek, Bruxelles

Reprezentanții InfoCons participă la ședința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 22 martie 2016 începând cu ora 11:30 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.   InfoCons (www.

Reprezentantii InfoCons participa la cea de-a treia intalnire in cadrul Proiectului SYPCIT – SYstem for Prevention and Combat Identity Theft

In perioada 23-24 martie 2016 o delegatie a InfoCons participa la cea de-a treia intalnire in cadrul Proiectului European - SYstem for Prevention and Combat Identity Theft – SYPCIT - Directo

Ziua Mondială a Apei

Astăzi, 22 Martie, sărbătorim Ziua Mondială a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurator de la Rio de Janeiro din 1992

Ziua Internațională pentru eliminarea discriminării rasiale

Astăzi, 21 Martie, este Ziua Internațională pentru eliminarea discriminării rasiale. „Ziua Internațională pentru eliminarea discriminării rasiale” a fost proclama

Ziua internațională de combatere a insomniei

Astăzi, 21 Martie, este Ziua Internațională de combatere a insomnie. Începand cu anul 2001, ziua de 21 Martie a fost desemnata ca zi internațională de combatere a insomniei, adica e

Ziua Internațională a Copiilor Străzii

Astăzi, 21 Martie, este marcată Ziua Internațională a Copiilor Străzii. „Ziua Internaţională a Copiilor Străzii” a fost declarată printr-o rezoluţie a forumului internaţional &

Ziua Internațională a poeziei

Astăzi, 21 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a poeziei. Începând din anul 1999, UNESCO a stabilit data de 21 Martie drept o recunoaștere a faptului că oamenii de lite

Ziua Internațională a Pădurilor

Astăzi, 21 Martie, este Ziua Internațională a Pădurilor. La 21 decembrie 2012, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat Rezoluția A/RES/67/200 prin care a declarat ani

Ziua mondiala a sindromului Down

Astăzi, 21 Martie, este Ziua Internațională a sindromului Down. Prin această zi se dorește conștientizarea, la nivel global, a problemelor cu care se confruntă cei care suferă de acest sindro

Eductia financiara a consumatorului se face la comerciant

In cadrul conferintei de presa "Eu Platesc cu Cardul" organizata de Banking News, invitatii au dezbatut si problematica educatiei financiare. Conform spuselor reprezentantului MasterCard, c

Domnul Sorin Mierlea a participat la conferința „Cariera ta în HR”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat astăzi, 18 Martie 2016, în calitate de speaker, la conferința „Cariera ta în HR”. &am

Stii ce mananci la micul dejun? Studiu comparativ - Branza Topita

Fie ca este felii, triunghiuri, la sul sau cuburi, branza topita este des intalnita in alimentatia consumatorilor. In perioada 01 – 14 Martie 2016 – InfoCons - Asociatia Nationala

Ghid de aplicare al Legii împotriva fumatului

Scopul principal al interzicerii fumatului în spațiile închise de la locul de muncă și în spațiile publice închise este protejarea sănătății angajaților și a ce

Domnul Sorin Mierlea în direct la TVR2

Domnul Sorin Mierlea în direct la TVR1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa începand cu ora 21:40 la emisiunea „Prim-Plan” ce va fi difuzată pe postul TVR1

SuperConsumatorul 16 Martie - Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor și Legea Antifumat

Astăzi, 16Martie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rd

Mâine intră in vigoare Legea împotriva fumatului! Evită sancțiunile!

Având în vedere ca mâine, 17 Martie 2016, va intra în vigoare Legea Antifumat, InfoCons vine în sprijinul consumatorilor prin realizarea placutei obligatoriu de afișat.

Domnul Sorin Mierlea în direct la Radio București FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost prezent în intervalul orar 21:00 - 23:00 la Radio București FM

Domnul Sorin Mierlea va participa la conferința de dezbatere a proiectului de Lege privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 15 Martie 2016, la conferinta  pe tema proiectului de Lege privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri i

La mulți ani, consumatori!

Pe 15 Martie 1962, într-un discurs în fața Congresului American, președintele american J.F. Kennedy a enunțat patru drepturi fundamentale ale consumatorilor: drep

La multi ani! 15 Martie – Ziua Mondiala a Consumatorilor

Ajuta-ne sa te ajutam! Vino alaturi de noi! Fii membru! Ia atitudine cu o9atitudine!   Programe - Campanii SuperConsumatorul - Emisiune Educativ-Informat

Știi ce cumperi când ești răcit?

50% dintre produsele studiate au în componență 6 E-uri