Ziua națională a Suediei

Astăzi, 6 Iunie, Regatu Suediei își sărbătorește Ziua Națională. La această dată, în 1523, Gustav Vasa era încoronat rege al Suediei, iar &

Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei)

Anual, în ziua de 5 Iunie, este marcată Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei). Aceasta a fost instituită în 1972 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru celebrarea C

Ziua Națională Danemarca

Astăzi, 5 Iunie, Danemarca își sărbătorește Ziua Națională. În 5 Iunie 1849, Danemarca adopta constituția liberală ce marca sf

Asigurarea in caz de accident in alta tara

În cazul în care aveți un accident în străinătate, se aplică legea țării în care s-a petrecut accidentul. De aceea, procedura de acordare a despăgubirilor ar p

Ziua internațională a copiilor victime ale agresiunii

Anual, în ziua de 4 Iunie, este marcată Ziua internațională a copiilor victime ale agresiunii. La 19 August 1982, în cadrul sesiunii speciale de urgență &icir

Ziua Națională Tonga

Astăzi, 4 Iunie, Regatul Tonga își sărbătorește Ziua Națională. În 4 Iunie 1970 Tonga își proclama independența față de regatul Marii Britanii.

Bancnota de 500 Euro scoasa din productie

Banca Centrala Europeana a decis oprirea definitiva a productiei bancnotei de 500 euro, incetarea emiterii bancnotei de 500 euro pana la sfarsitul anului 2018 si excluderea acesteia din structura pe c

Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea publică pentru adoptarea HG privind soluționarea alternativă a litigiilor

Reprezentanții InfoCons și ai Federației Asociațiilor de Consumatori vor participa astăzi, 2 Iunie 2016, la dezbaterea publică pentru proiectul de HG privind organizarea și funcționarea struc

Italia a devenit republică, în conformitate cu opțiunea exprimată de majoritatea participanților la referendumul cu privire la viitorul monarhiei.

Astăzi, 2 Iunie, Italia își sărbătorește Ziua Națională - Proclamarea Republicii Italiene. La 2 Iunie 1946 Italia devenea republică, în

Branduri Românești - 210 ani de activitate

La Mulți Ani, pentru cei 210 ani pe care brandul romanesc Borsec îi sărbatoreste în acest an! Înca din anul 1806 a avut loc prima îmbuteliere industri

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Salonul Cooperaţiei Meşteşugăreşti - COOPEXPO

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 02 Iunie 2016, în calitate de speaker, la „Salonul Cooperaţiei Meşteşugăreşti - COOPEXPO”, organizat de&a

Reprezentanții InfoCons participă la Conferința Securitatea fizică și securitatea la foc în viața societății

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 2 Iunie 2016, la Conferința Naţională a Asociaţiei Române pentru Tehnica de Securitate, Ediţia a VIII-a, ce va avea drept temă

Stiati ca... Produsele alimentare ecologice

Stiati ca...  La cumpararea produselor alimentare ecologice acordati atentie deosebita la aspectul produsului; Urmariti modul de etichetare al produselor alimentare ecologice, care trebui

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Adevarul.ro

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 1 Iunie 2016, pentru Adevarul.ro, cu privire la produsele agro-alimentare

Tabere și excursii școlare - SuperConsumatorul, 1 Iunie

Astăzi, 1 Iunie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdq

Ziua internațională a copilului

Anual, în ziua de 1 Iunie, este marcată Ziua internațională a copilului în peste 50 de state ale lumii. De asemenea, o zi dedicată copilului est

Stiati ca... Suplimentele alimentare

Stiati ca... Acordati o atentie deosebita la cumpararea suplimentelor alimentare si informati-va, inainte de achizitionarea lor, despre efectele lor asupra organismului. Utilizati numai suplimente

Stiati ca... Sortimente de orez

Stiati ca... Acordati o atentie deosebita la cumpararea diferitelor sortimente de orez si, daca este posibil, apreciati calitatea produsului prin intermediul spatiilor transparente ale ambalajului;

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 31 Mai 2016, începând cu ora 12:00, la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”. &n

Ziua mondială fără tutun

Anual, în ziua de 31 Mai, este marcată Ziua mondială fără tutun. Data de 31 Mai a fost aleasă de Organizația Mondială a Sănătății cu scopul de a atrage at

Știați că... Achiziționarea apelor minerale naturale și apelor de izvor

Știați că… Este recomandat sa acordati o atentie deosebita cand cumparati ape minerale naturale si ape de izvor asupra modului de prezentare a ambalajului, asupra etanseitatii recipient

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu in cursul zilei de azi, 30 Mai 2016, ce va fi dufuzat incepand cu ora 19:00 în cadrul știrilor Obs

Situație Reclamații 20 - 29 Mai 2016

Pentru că este început de săptămână, InfoCons vă prezintă situația reclamațiilor pentru perioada 20 - 29 Mai 2016. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum din perioada 9-

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Radio Gold FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat astăzi, 30 Mai 2016, un interviu în direct pentru Radio Gold FM, despre cum se depune o reclamație și

Ziua internațională a forțelor ONU de menținere a păcii

Anual, în ziua de 29 Mai, este marcată Ziua internațională a forțelor ONU de menținere a păcii. Cunoscută și sub denumirea de Ziua internațională a Căștilor Albastre, ziua

Participare la evenimentul dedicat Zilei Copilului

Reprezentantii InfoCons participa astazi, 29 mai 2016 la evenimentul dedicat Zilei Copilului ce se desfasoara la Hunedoara. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia pentru promovarea ist

Participare Consiliul de Etica la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni

Astazi, 27 Mai 2016 reprezentantii InfoCons participa la sedinta Consiliul de Etica la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" Bucuresti. In cadrul acestei sedinte vor fi anal

Ziua libertății și a constituției - Turcia

Anual, în ziua de 27 Mai, Turcia sărbătorește Ziua libertății și a constituției. La 27 Mai 1960, printr-o lovitură de stat organizată cu sprijinul armatei, era în

Participare Banii Tai Expo 2016

Reprezentantii InfoCons, participa in perioada 27 -28 Mai 2016 la a doua editie a Banii Tai Expo ce se desfasoara in Piata Universitatii din Bucuresti.  Banii Tai Expo este

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, pe tema testelor comparative pe produsele proaspete din carne din

Ziua Națională Georgia

Astăzi, 26 Mai, Georgia își sărbătorește Ziua Națională. În 26 Mai 1918 Georgia și-a proclamat independența.   InfoCons (www.infocons

Participare eveniment 50 ani de existenta a Colegiului Economic

Reprezentantii InfoCons, participa astazi 26 Mai 2016 la evenimentul de sarbatorire a 50 de ani de existenta a Colegiului Economic "Virgil Madgearu" Bucuresti. Evenimentul se desfasoara in B

Proiect ANPC: comisioane ZERO pentru conturile de bază

Conform noului proiect de lege ANPC, bancile vor fi obligate sa elimine comisioanele de: deschidere, administrare, inchidere, depunere si retragere de numerar (de la ghiseu sau bancomat) pentru contur

„Cum ne...conservăm!” - SuperConsumatorul, 25 Mai

Astăzi, 25 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdqu

Ziua internațională a copiilor dispăruți

Anual, în ziua de 25 Mai, este marcată Ziua internațională a copiilor dispăruți. Data de 25 Mai a fost aleasă în corelație cu faimosul

Ziua Africii

Anual, în ziua de 25 Mai, este marcată Ziua Africii. Această zi reprezintă simbolul demersurilor statelor africane pentru obținerea independenței. Totodat

Reprezentanții InfoCons participă la evenimentul de lansare a ghidului „Alegeți un iluminat mai bun!”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 25 Mai 2016, începând cu ora 11:00, la evenimentul de lansare a ghidului „Alegeți un iluminat mai bun!” organ

Ziua Națională Argentina

Astăzi, 25 Mai, Argentina își sărbătorește Ziua Națională. În 25 Mai 1810, se punea capăt Revoluției din Mai (Revolución de Mayo, 181

Ziua Națională Regatul Hașemit al Iordaniei