Protecția Consumatorilor - SuperConsumatorul, 11 Mai

Astăzi, 11 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdqu

Reprezentanții InfoCons participă la Grupul de lucru pentru dezvoltarea de proiecte SUERD.

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Grupul de lucru pentru dezvoltarea de proiecte prioritare SUERD. Ordinea de zi cuprinde: Reanalizarea grupelor de lucru din sectorul

Reprezentanții InfoCons vor participa la Comisia de Etică a ISMB

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 09 Mai 2016, începând cu ora 14:00, la Comisia de Etică de la nivelul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

Proclamarea Independenței de Stat - România

Anual, la 9 Mai, este sărbătorim Proclamarea Independenței. La 9 Mai 1877, Adunarea Deputaţilor proclama prin Mihail Kogălniceanu independenţa de stat a ţării

Maioneza - știi ce conține?

Maioneza (Click aici pentru a accesa secțiunea Teste Comparative) - știi ce conține? 14.28% din produsele analizate au în continut 7 E-uri!

Ziua Europei

Anual, la 9 Mai, este marcată Ziua Europei. La 9 mai 1950, la cinci ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, ministrul francez de externe, Robert Schuman, pu

Ziua Victoriei

Anual, la 9 Mai, este marcată Ziua Victoriei, sărbătorind capitularea Germaniei naziste în faţa trupelor aliate şi sfârşitul razboiului în Europa. &

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Național TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct astăzi, 5 Mai, începand cu ora 21:00 la Național TV, abordând tema legii dării în plată.

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ 2014 - 2015

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor municipal solide la nivelul Primariilor resedinta de Judet din Romania. La acest studiu au raspuns 81% din Prim

Ziua internațională a moașelor

Anual, la 5 Mai, este marcată Ziua internațională a moașelor. Lansată la sfârșitul anilor 1980 de Confederația Internațională a Moașelor (CIM), Ziua internațională

Pe 1...mai mâncăm ceva? - Superconsumatorul, 4 Mai

Astăzi, 04 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdqu

Ziua națională a inimii

Anual, la 4 Mai, sărbătorim Ziua națională a inimii. Această zi a fost introdusă în România pe 4 august 1996, în urma Sesiunii Speciale privind Riscul C

Ziua mondială a libertății presei

Anual, la 3 Mai, este marcată Ziua mondială a libertății presei. În 1993, Adunarea Generală a ONU a proclamt Ziua mondială a libertății presei în urma un

Ziua mondială a astmului

Anual, în prima zi de Marți a lunii Mai, este marcată Ziua mondială a astmului și are ca obiectiv îmbunătățirea informării despre această afecțiune și de

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat in cursul zilei de ieri , 02 Mai 2016 incepand cu ora 19:50 un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, &n

Ziua Națională a Tineretului

Anual, la 2 Mai, este marcată Ziua Națională a Tineretuluii. În anul 2004, 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare au inițiat proiectul

Hristos a inviat!

1 Mai - Ziua Muncii

Anual, la 1 Mai, este marcată Ziua internațională a muncii. 1 mai a devenit Ziua Internationala a Muncii ca urmare a demonstratiilor din Chicago a 90 de mii de demonstranti

Ziua Internațională a Jazzului

Anual, la 30 Aprilie, este marcată Ziua Internațională a Jazzului. În Noiembrie 2011, UNESCO a proclamat data de 30 aprilie Ziua internațională a jazzului.   Inf

Lapte din soia - stii ce consumi?

In perioada 1 Aprilie  – 12 Aprilie 2016 – InfoCons - Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a realizat

Cumpărături cu prilejul Sărbătorilor de Paşte? Ce trebuie să știi?

Cu prilejul Sărbătorilor de Paşte, InfoCons vă aduce le cunoştinţă aspecte pe care trebuie să le cunoaşteţi în momentul achiziţionării produselor specifice sărbatorilor pascale. Aceste sfat

Ziua internațională a dansului

Anual, la 29 Aprilie, este marcată Ziua internațională a dansului. În 1982, la inițiativa UNESCO, data de 29 aprilie a fost instituită drept Ziua

Ziua veteranilor de război

Anual, la 29 Aprilie, este marcată Ziua veteranilor de război. În semn de recunoaștere a meritelor acestora pentru apărarea independenței, suveranității, integrității terit

Reprezentanții InfoCons vor participa la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 28 Aprilie 2016, începând cu ora 11:30, la Consiliul de Etică al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Stefan”. &a

Jurnal Eveniment Imobil - disponibil național prin rețeaua Inmedio

Proiectul „Jurnal Evenimente Imobil" - parte integrantă a Cărții tehnice a construcției este destinat spațiilor publice și private, având ca obiectiv gestion

Ziua mondială a Siguranței și Sănătății la locul de Muncă

Anual, la 28 Aprilie, este marcată Ziua mondială a  a Siguranței și Sănătății la locul de Muncă. Data de 28 Aprilie a fost stabilita din 2003 de catre Orga

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat astazi, 27 Aprilie 2016 un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, ce va fi difuzat la ora 19:00, pe tema Stu

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la B1 TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la B1 TV, abordând teme generale în domeniul protectiei consumatoril

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Stars

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la Antena Stars, abordând teme generale în domeniul protectiei consu

Curățăm de Paște sau Ne curățăm... de Paște? - SuperConsumatorul, 27 Aprilie

Astăzi, 27 Aprilie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&

Ziua Națională Africa de Sud

Astăzi, 27 Aprilie, Republica Africa de Sud își sărbătorește Ziua Națională (Ziua Libertății). Evenimentul marchează desfășurarea primelor alegeri generale democratice, &am

Ziua Independenței Togo

Astăzi, 27 Aprilie, Republica Togo își sărbătorește Ziua Independenței. La 27 Aprilie 1960 Colonia franceză Togo obținea independența, devenind Republica Togo.

Ziua Independenței Sierra Leone

Astăzi, 27 Aprilie, Republica Sierra Leone își sărbătorește Ziua Independenței. La 27 Aprilie 1961, fosta Colonie Sierra Leone obținea independența față de Imperiul Britanic

Ziua mondială a proprietății intelectuale

Anual, la 26 Aprilie, este marcată Ziua mondială a proprietății intelectuale. La 26 Aprilie 1970 a intrat în vigoare convenția de înfii

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 25 Aprilie 2016, pentru România TV cu privire la podusele din piețele agro-alimentare.

Ziua Justiției Militare

Anual, la 25 Aprilie, este marcată Ziua Justiției Militare. La 25 aprilie 1919, prin Decretul-Lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministe

Festa della Liberazione (Ziua Eliberării) - Italia

Anual, la 25 Aprilie, Italia sărbătorește Festa della Liberazione (Ziua Eliberării), rememorând sfârșitul ocupației naziste și a perioadei fasciste.   InfoCons

Ziua Eliberării - Portugalia

Anual, la 25 Aprilie, Portugalia sărbătorește Ziua Eliberării, aniversând Revoluţia garoafelor din 1974 prin care regimul de conducere portughez s-a transformat dintr-o&

Ziua Mondială a Protecției Animalelor de Laborator

În fiecare an, la 24 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Protecției Animalelor de Laborator. Aceasta a fost stabilita în 1979 la inițiativa as

Ziua Forțelor Terestre

În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătorește Ziua Forțelor Terestre, al căror patron spiritual și ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință. Cu această

Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor, Ziua Bibliotecarului

În fiecare an, la 23 Aprilie, se sărbătorește Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor. În 1995, prin Rezoluția 3.18 adoptata la cea de-a 28-a sesiune a Conferinței

La mulți ani cu ocazia Sfântului Mare Mucenic Gheorghe

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe - purtătorul de biruinţă, InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest num

Ziua Feroviarilor

Anual, la 23 Aprilie, este marcată Ziua Feroviarilor. La 23 aprilie 1880, printr-un decret semnat de Principele României Carol I și I. C. Brătianu, lua naștere prima admini

FinZoom.ro lanseaza, in premiera pentru romania, DAE pentru depozite

Pentru a putea compara obiectiv ofertele de economisire ale bancilor, nu trebuie sa ne uitam doar la dobanda oferita de banci pentru banii depusi, pentru ca in multe cazuri castigul

Produse BIO - știi ce conțin?

Produse BIO (Click aici pentru a accesa secțiunea Teste Comparative) - știi ce conțin? Peste 80% din produsele analizate conțin Aditivi alimentari (E-uri)! Vrei să știi mai multe? A

Reprezentanții InfoCons vor participa la întâlnirea anuală a membrilor ISF

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 22 Aprilie, la întâlnirea anuală a membrilor Fundației Institutului de Studii Financiare (ISF). Agenda înt&aci

Ziua Pământului