Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu in cursul zilei de azi, 30 Mai 2016, ce va fi dufuzat incepand cu ora 19:00 în cadrul știrilor Obs

Situație Reclamații 20 - 29 Mai 2016

Pentru că este început de săptămână, InfoCons vă prezintă situația reclamațiilor pentru perioada 20 - 29 Mai 2016. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum din perioada 9-

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Radio Gold FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat astăzi, 30 Mai 2016, un interviu în direct pentru Radio Gold FM, despre cum se depune o reclamație și

Ziua internațională a forțelor ONU de menținere a păcii

Anual, în ziua de 29 Mai, este marcată Ziua internațională a forțelor ONU de menținere a păcii. Cunoscută și sub denumirea de Ziua internațională a Căștilor Albastre, ziua

Participare la evenimentul dedicat Zilei Copilului

Reprezentantii InfoCons participa astazi, 29 mai 2016 la evenimentul dedicat Zilei Copilului ce se desfasoara la Hunedoara. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia pentru promovarea ist

Participare Consiliul de Etica la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni

Astazi, 27 Mai 2016 reprezentantii InfoCons participa la sedinta Consiliul de Etica la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" Bucuresti. In cadrul acestei sedinte vor fi anal

Ziua libertății și a constituției - Turcia

Anual, în ziua de 27 Mai, Turcia sărbătorește Ziua libertății și a constituției. La 27 Mai 1960, printr-o lovitură de stat organizată cu sprijinul armatei, era în

Participare Banii Tai Expo 2016

Reprezentantii InfoCons, participa in perioada 27 -28 Mai 2016 la a doua editie a Banii Tai Expo ce se desfasoara in Piata Universitatii din Bucuresti.  Banii Tai Expo este

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, pe tema testelor comparative pe produsele proaspete din carne din

Ziua Națională Georgia

Astăzi, 26 Mai, Georgia își sărbătorește Ziua Națională. În 26 Mai 1918 Georgia și-a proclamat independența.   InfoCons (www.infocons

Participare eveniment 50 ani de existenta a Colegiului Economic

Reprezentantii InfoCons, participa astazi 26 Mai 2016 la evenimentul de sarbatorire a 50 de ani de existenta a Colegiului Economic "Virgil Madgearu" Bucuresti. Evenimentul se desfasoara in B

Proiect ANPC: comisioane ZERO pentru conturile de bază

Conform noului proiect de lege ANPC, bancile vor fi obligate sa elimine comisioanele de: deschidere, administrare, inchidere, depunere si retragere de numerar (de la ghiseu sau bancomat) pentru contur

„Cum ne...conservăm!” - SuperConsumatorul, 25 Mai

Astăzi, 25 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdqu

Ziua internațională a copiilor dispăruți

Anual, în ziua de 25 Mai, este marcată Ziua internațională a copiilor dispăruți. Data de 25 Mai a fost aleasă în corelație cu faimosul

Ziua Africii

Anual, în ziua de 25 Mai, este marcată Ziua Africii. Această zi reprezintă simbolul demersurilor statelor africane pentru obținerea independenței. Totodat

Reprezentanții InfoCons participă la evenimentul de lansare a ghidului „Alegeți un iluminat mai bun!”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 25 Mai 2016, începând cu ora 11:00, la evenimentul de lansare a ghidului „Alegeți un iluminat mai bun!” organ

Ziua Națională Argentina

Astăzi, 25 Mai, Argentina își sărbătorește Ziua Națională. În 25 Mai 1810, se punea capăt Revoluției din Mai (Revolución de Mayo, 181

Ziua Națională Regatul Hașemit al Iordaniei

Astăzi, 25 Mai, Regatul Hașemit al Iordaniei își sărbătorește Ziua Națională. În 25 Mai 1946 Regatul Hașemit al Iordaniei și-a proclama

Participare faza nationala Competitia JOBS

Astazi, 24 mai 2016 reprezentantii InfoCons participa in calitate de membrii ai Comisiei de evaluare la faza nationala a  Competitiei JOBS, ce se desfasoara la Scoala Superioara Come

Situație Reclamații 9 - 20 Mai 2016

Pentru că este început de săptămână, InfoCons vă prezintă situația reclamațiilor pentru perioada 9-20 Mai 2016. Un top al celor mai reclamate subiecte de consum din perioada 9-20

Ziua mondială a broaștelor țestoase

Anual, în ziua de 22 Mai, este marcată Ziua mondială a broaștelor țestoase, o specie aflată pe cale de dispariție.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizați

Ziua Nationala a Aromânilor

Anual, în ziua de 23 Mai (10 Mai dupa vechiul calendar), este marcată Ziua Națională a Aromânilor. În 10 (23) Mai 1905 sultanul Abdul

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Romania TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic astăzi, 22 Mai 2016, pe tema siguranței produselor alimentare și a produselor semi-preparate din c

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Digi TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu difuzat pe Digi TV astăzi, 22 Mai 2016, pe tema etichetării produselor alimentare.   InfoCons (ww

Ziua internațională a diversității biologice

Anual, în ziua de 22 Mai, este marcată Ziua internațională a diversității biologice. Scopul acestei zile este de a crește gradul de înțelegere și conștientizare a

La mulți ani cu ocazia Sf. Constantin și Elena

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfinților Împarați Constantin și mama sa, Elena, InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă

Ziua Mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare

Anual, în ziua de 21 Mai, este marcată Ziua Mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare. În contextul adoptării declarației univer

Ziua Națională Camerun

Astăzi, 20 Mai, Camerun își sărbătorește Ziua Națională. În 20 Mai 1972, în urma unui referendum solicitat de președintele Ahidjo, este adoptat

Ziua internațională a metrologiei

Anual, în ziua de 20 Mai, este marcată Ziua internațională a metrologiei. În 20 Mai 1875, la Sevres, în apropierea Parisului, era semnată &

Bravo pentru produsele Romanesti!

Bravo pentru produsele Romanesti! Producatori romani mai puternici, locuri de munca in Romania, produse romanesti pentru consumatorii romani. Deputații din Comisia pentru agricultură și industrie ali

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Realitatea TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 19 Mai 2016, pe tema etichetării produselor semi-preparate din carne, ce va fi difuzat &

Despre vinuri, bere și băuturi spirtoase - SuperConsumatorul 18 Mai

Astăzi, 18 Mai 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea SuperConsumatorul

Ziua internațională a muzeelor

Anual, în jurul zilei de 18 Mai, este marcată Ziua internațională a muzeelor, acțiunile desfășurându-se pe parcursul unui weekend sau al unei săptăm&

Participare faza nationala Competitia Business Plan

Astazi, 18 mai 2016 reprezentantii InfoCons participa in calitate de membrii ai Comisiei de jurizare la faza nationala a Competitiei Business Plan. In anul şcolar 2015-2016, firma de exerciţ

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Realitatea TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct astăzi, 17 Mai, începand cu ora 18:30 la Realitatea TV, abordând teme generale din domeniul P

Reprezentanții InfoCons participă la evenimentul de aniversare a 80 de ani de activitate a Muzeului Satului

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 17 Mai 2016, la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înființarea Muzeului Satului „Dimitrie Gusti”,&

Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale

Anual, la 17 Mai, este aniversată Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale. Tema zilei în 2016 este „Impactul social al antreprenoriatulu

Ziua Națională Paraguay

Astăzi, 14 Mai, Paraguay își sărbătorește Ziua Națională (Aniversarea proclamării independenței). Republica Paraguay și-a obținut independența față de Spania &

Proiectul JOBS - Orientare profesională – training în întreprinderi și școli

Proiectul JOBS (Orientare profesională – training în întreprinderi și școli) ('JOBS') combină, în Romania, doua elemente – piața mu

Legea „darii in plata” (Legea 77/2016) un pas mic pentru piata financiar-bancara, un pas mare pentru consumatori

Astazi, 13 mai 2016 intra in vigoare prevederile Legii “darii in plata”. Pentru stingerea creantelor izvorând dintr-un contract de credit şi a accesoriilor sa

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Romania TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 13 Mai 2016, pentru Romania TV, pe tema clonarii cardurilor bancare.   InfoCons

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru știrile Observator de la Antena 1, pe tema Serviciul public de gestionare a deseurilor - stu

Reprezentanții InfoCons participă la Expo - Conferința Meat. Milk.

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 13 Mai 2016, la Expo - Conferința Meat. Milk. SUBFINANTARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI - Ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată &

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, Domnul Sorin Mierlea a participat la Emisiunea „Super-Hrana”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat astăzi, 12 Mai 2016, la ora 08:25, la Emisiunea „Super-Hrana”, la postul de televiziune Rom&a

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la deschiderea Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu