Seminarul SYPCIT - Sistem de Prevenire si Combatere a furtului de identitate

Astazi, 8 Iulie 2016 a avut loc seminarul desfasurat in cadrul Proiectului SYPCIT - Sistem de Prevenire si Combatere a furtului de identitate, cofinantat de Comisia Europeana prin Di

Reprezentanții InfoCons participă la Forumul Global al Alimentației cu tema „Investiții în viitorul sectorului agricol”

Reprezentanții InfoCons participa astăzi, 08 Iulie 2016, la Forumul Global al Alimentației cu tema „Investiții în viitorul sectorului agricol” ce se des

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons,a fost prezent astazi 8 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde a discuta

Domnul Sorin Mierlea in direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 7 Iulie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 11:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute

S-a lansat primul curs online din România destinat protecției consumatorilor

Companiile își vor putea instrui angajații în domeniul protecției consumatorilor în baza unui curs online elaborat de InfoCons şi a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent astazi 7 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde va discut

Stiati ca...? Ambalajele PET, ca dealtfel toate materialele plastice, nu sunt biodegradabile?

Ambalajele PET, ca dealtfel toate materialele plastice, nu sunt biodegradabile? Creşterea consumului acestora, mai ales în ultimii 10 ani, a dus la sporirea alarmantă a numărului de ambalaj

Domnul Sorin Mierlea  interventie telefonica la România TV

Domnul Sorin Mierlea interventie telefonica la România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este acum in direct telefonic la postul de televiziune România TV unde discuta despre proiectul de lege prevede extinderea termen

Ziua internațională a Sărutului

Anual, în ziua de 6 Iulie, este marcată Ziua internațională a Sărutului. Ideea unei zile dedicate sărutului aparține britanicilor, iar celebrarea acestuia în data

Leguma de supermarket - SuperConsumatorul, 6 Iulie

Astăzi, 6 Iulie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&rdq

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent astazi 6 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde va discut

Stati ca..... achizitia produselor tip orez

Stati ca.....    - trebuie sa acordati o atentie deosebita la cumpararea diferitelor sortimente de orez si, daca este posibil, apreciati calitatea produsului prin intermediul spati

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost prezent astazi 5 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde a prezen

Pericolul din farfurie – știm ce mâncăm?  Fără o etichetare corespunzătoare, consumatorii de pește nu știu ce mănâncă

Pericolul din farfurie – știm ce mâncăm? Fără o etichetare corespunzătoare, consumatorii de pește nu știu ce mănâncă

În lipsa unui cadru legislativ care să asigure o etichetare corespunzătoare tuturor produselor din pește și fructe de mare din import, autoritățile nu au cum să garanteze siguranța consumato

Ziua Crucii Rosii Române

Anual, în ziua de 4 Iunie, este marcată Ziua Crucii Rosii Române. În 4 Iulie 1876, la doi ani după aderarea țării noastre la Prima Convenție de la Genev

Ziua Independentei Statelor Unite ale Americii

Astazi, 4 Iulie, Statele Unite ale Americii sarbatoresc Zilei Independentei, ziua nationala a Statelor Unite ale Americii. In data de 4 iulie 1776 a fost adoptata Declaratia de Independenta

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent astazi 4 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde va discut

Ziua Justitiei

Anual in prima duminica a lunii iulie se sarbatoreste Ziua Justitiei, institutia in anul 1994 prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 364 in conformitate cu articolul 2.  Cu această ocazie, I

Ziua Națională a Macedoniei

Astăzi, 2 August, Macedonia își sărbătorește Ziua Națională. In a doua zi a lunii august in anul 1903 se aniverseaza Revolta Ilinden, sarbatoare recunoscuta la nivel oficia

Prezentarea unui retete la o farmacie din strainatate

Reţetele eliberate de medicii din ţara dumneavoastră sunt valabile în toate ţările din UE. Totuşi, este posibil ca un medicament prescris într-o ţară să nu fie

Inghetarea cursului francului elvetian la 2,1 lei

Consumatorul care a contractat un credit in franci elevetieni la un curs de 2lei, curs care pana in prezent s-a dublat a dat in judecata institutia financiara cu care a avut incheiat contractul de cre

Munca pe durata studiilor

Dacă intenţionaţi să studiaţi în altă ţară din UE, trebuie să dispuneţi de venituri suficiente, indiferent de sursă (familie sau activitate profesională). În calitate de cetăţean

ASISTENŢĂ MEDICALĂ PLANIFICATĂ: PLĂŢI ŞI RAMBURSĂRI

Costurile pot fi acoperite în două moduri: 1. Asiguratorul dumneavoastră poate acoperi costurile direct.   Acest sistem este valabil în cazul unităţilor medic

Participare la primul festival de modă din România destinat persoanelor cu dizabilităţi

În perioada 29-30 iunie 2016 InfoCons participa in calitate de Partener la festivalul “Pași Rotunzi” . Evenimentul se desfasoara la Brasov in Mall Coresi Shopping Resort

Festivitatea premiere „Alege! Este Dreptul tau!”

Astazi,  29 iunie 2016 a avut loc Festivitatea de Premiere a castigatorilor Concursului National scolar pe teme de protectia consumatorului “Alege!Este Dreptul tau!” ce se

Piețele Agroalimentare - SuperConsumatorul, 29 Iunie

Astăzi, 29 Iunie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în transmisiune directă emisiunea „SuperConsumatorul&

La mulți ani cu ocazia Sfinților Petru si Pavel

Cu ocazia sărbatorii ortodoxe a Sfinților Petru si Pavel, InfoCons transmite tuturor celor care poartă aceste nume sau derivate ale acestora cele mai sincere felicitări, mul

Ziua internațională a Dunării

Anual, în ziua de 29 Iunie, este marcată Ziua internațională a Dunării. La 29 iunie 1994, la Sofia, în Bulgaria, era semnată Convenția privind cooperarea pentru p

Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România

Anual, în ziua de 29 Iunie, este marcată Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România. În baza protocolului încheiat la 20 octombrie 1993

Ziua Națională Seychelles

Astăzi, 29 Iunie, Republica Seychelles își sărbătorește Ziua Națională. La 29 Iunie 1976 Seychelles obținea independența față de Marea Britanie.   InfoC

Ziua Națională Seychelles

Astăzi, 29 Iunie, Republica Seychelles își sărbătorește Ziua Națională. În 28 Iunie 1976, Seychelles își proclama independenț

Alege! Este dreptul tau! - etapa Naționala, ziua a IV-a

Workshop in cadrul Proiectului SYPCIT

Astazi , 28 iunie 2016 are loc evenimentul tip Workshop desfasurat in cadrul Proiectului Sypcit -  SYstem for Prevention and Combat Identity Theft. Proiectul isi propune sa promovez

Alege! Este dreptul tau! - etapa Naționala, ziua a III-a

Ziua Națională Republica Djibouti

Astăzi, 27 Iunie, Djibouti își sărbătorește Ziua Națională. La 27 Iunie 1977 Djibouti obținea independența față de Franța, în urma unui referendum pentru independ

Alege! Este dreptul tau! - etapa Naționala, ziua a II-a

Ziua Drapelului Național

Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National, prin lege, din anul 1998 (Legea nr. 96 din 20 mai 1998). Conform  acestei legi, Ziua Drapelului National este sarbatorita atat pr

Incepe Faza Nationala a concursului „Alege! Este dreptul tau!”, editia a XIV-a

In perioada 25-30.06.2016 se desfasoara in Tabara de la Navodari faza nationala a Concursului „Alege! Este dreptul tau!”, organizat  de Autoritatea Nationala pentru Protectia

Piete agroalimentare - stii de unde cumperi?

Piete agroalimentare - stii de unde cumperi? Doar 39% din pietele agroalimentare existente in municipiile resedinta de judet au ca administrator institutia statului! Vrei să știi mai multe?

Reprezentanții InfoCons participa la conferința internațională  „Managementul Integrat al Calității pentru Destinațiile Turistice: Cheia pentru competitivitate”.

Reprezentanții InfoCons participa la conferința internațională „Managementul Integrat al Calității pentru Destinațiile Turistice: Cheia pentru competitivitate”.

Reprezentanții InfoCons participa astăzi, 23 Iunie 2016, la conferința internațională  „Managementul Integrat al Calității pentru Destinațiile Turistice: Cheia pentru compe

Ziua Naționala Luxemburg

Astăzi, 23 Iunie, Marele Ducat de Luxemburg își sărbătorește Ziua Națională - Ziua Oficială a Marelui Duce. Data de 23 Iunie a fost stabilită în urma unu

Mâncare Bio sau... Adio? - SuperConsumatorul 22 Iunie