Nu risca! 28 de persoane infestate cu parazitul Trichinella spp!

Nu riscati! 28 de persoane au fost trimise catre spitale, manifestand simptomele infestarii cu parazitul Trichinella spp in urma consumului de carne de porc netestata Efect

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena Satelor

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu astazi, 16 decembrie, pentru Antena Satelor, pe tema achizitiilor de sarbatori.   InfoCons (www.infocons.ro), unica orga

Asigurarea de sănătate pe durata şederilor temporare

Ca cetăţean european, dacă vă îmbolnăviţi pe durata unei şederi temporare în altă ţară (indiferent că vă aflaţi acolo în vacanţă, într-o călătorie de afaceri sa

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat astăzi, 15 Decembrie 2016, un interviu pentru Antena Stars pe tema comerțului de produse din carne de porc și pericolul trichinelozei

VREI SA TRANSFERI BANI ACASA? IATA CE SOLUTII AI

Romanii care muncesc in strainatate au la dispozitie mai multe metode de a transfera bani in tara celor dragi. Fie ca aleg sa transfere banii cash, online sau prin intermediul telefonului mobil, bani

Reprezentanții InfoCons participă la Consiliului Consultativ al ANCOM

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 15 Decembrie 2016, la Consiliului Consultativ al ANCOM. Agenda Consiliului Consultativ cuprinde: Minuta sedintei Consiliului Consultativ din 16 n

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participa la evenimentul organizat de Punctul Focal EFSA România

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participă astăzi, 15 Decembrie 2016, la evenimentul organizat de Punctul Focal al Autorității Europene p

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la TVR Moldova

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct prin intervenție telefonică astăzi, 14 Decembrie 2016, la TVR Moldova în intervalul orar 17:00-18:00. În ca

Recuperează taxa Radio-TV!

InfoCons este alături de asociațiile de proprietari, precum și de toate asociațiile înființate în baza legi, în vederea recuperării taxei Radio-TV cuprinsă în f

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS. Acum puteti scana Apa minerala Spa 1.5L, Apa minerala

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la AgroTV

În câteva momente începe emisiunea „Jurnalul de agricultura”, difuzată în transmisiune directă pe postul de televiziune AgroTV. Președintele

Reprezentanții InfoCons au participat la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori au participat astăzi, 12 Decembrie 2016, la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi

Zilele Bucureștiului - costuri de peste 11.900 euro/ora!!!!!

Evenimentele desfășurate cu ocazia sărbătoririi Zilelor Bucureștiului au fost organizate de Primăria Municipiului București prin  Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Realitatea TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 10 Decembrie 2016 pentru Realitatea TV cu privire la produsele tip ulei.   InfoCons (w

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat la Gala Premiilor Ecotic

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat ieri, 9 Decembrie 2016 la Gala Premiilor Ecotic pentru un mediu curat.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din Rom&am

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la National FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la National FM, în emisiunea Miezul Problemei, abordând tem

InfoCons partener al Festivalului „Dance & music fest”

InfoCons sprijină Festivalul–concurs de dans pentru copii DANCE & MUSIC FEST – editia a III-a, ce se va desfășura mâine, 10 Decembrie 2

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS. Acum puteti scana DLL Prajiturele cu stafide, Mirinda

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Neptun TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 8 Decembrie 2016 pentru Neptun TV cu privire la teme generale din domeniul Protectiei Consumatori

Cati bani poti pierde la un depozit de 1.000 lei pe 12 luni?

Chiar daca depozitele nu mai garanteaza castiguri substantiale, oamenii prefera sa-si tina economiile in siguranta la banca. Romanii inca mai depun bani la banci La sfarsitul lunii iunie FGDB (Fondu

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la cea de-a XIV-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 7 Decembrie 2016, începând cu ora 18:30, la cea de-a XIV-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR. GALA PREMIILOR UNSICA

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la TVR2

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa astăzi, 7 Decembrie, începând cu ora 17:00 la emisiunea În vizor, România!, difuzată în tr

Stiati ca....produse din lapte

Stiati ca ... trebuie sa acordati o atentie deosebita cand cumparati lapte si produse din lapte asupra modului de prezentare a ambalajului; in cazul in care ambalajul este bombat rezulta

Documente de călătorie pentru cetățenii din afara UE

Cerinţe în materie de paşaport/viză Dacă sunteţi cetăţean al unei ţări terţe şi doriţi să călătoriţi pe teritoriul UE, veţi avea nevoie de un paşaport: care să rămână valabil c

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ierarh Nicolae

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Ierarh Nicolae, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest nume sf&acir

Iluminatul public de sarbatori si utilizarea banului public

Suntem cu totii fascinati si asteptam perioada de sarbatori cu nerabdare sa participam la amenajarea localitatilor, la tirgurile de Craciun. Dar ce da partea de feerie si starea de sarbatori de iarna

Știați că… Cu autoturismul la SERVICE

Știați că… 1. Inainte de a lasa intr-un SERVICE autoturismul, asigurati-va ca acesta functioneaza legal si este autorizat de RAR pentru aceasta activitate. 2. Preturile sunt libere: ele p

VALABILITATEA ASIGURARII AUTO IN UNIUNEA EUROPEANA

Valabilitatea asigurării obligatorii și facultative Când înmatriculați o mașină în altă țară din UE, aveți nevoie de o asigurare auto de răspundere civ

Ziua Internațională pentru abolirea sclaviei

Anual, la 2 decembrie, data la care a fost adoptată de către Adunarea Generală a ONU Convenția pentru suprimarea traficului de persoane și a exploatării prostituției altora (2 decembrie 1949),&nbs

Stiati ca... Ciocolata si produsele din cacao

Stiati ca... la cumpararea ciocolatei si a produselor din cacao trebuie acordata atentie deosebita aspectului ambalajelor (sa nu fie deteriorate); este recomandat sa refuzati sa cumparati ciocolat

Astazi cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei InfoCons lanseaza primul serviciu global de protectia consumatorilor pentru romani. InfoCons este aproape de fiecare roman, indiferent in ce tara se afla!

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Grupul Consultativ European al Consumatorilor

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 1 Decembrie 2016, în calitate de membru supleant din partea României, la Grupul Consultativ European al Consumatori

La mulți ani de Sfântul Andrei! | Autor: Sorin Mierlea

La mulți ani de Sfântul Andrei!

La Multi Ani tuturor celor care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei! O zi frumoasă, cu multe bucurii, clipe minunate alături de cei dragi și cadouri multe! Pentru cei ca

CONTURI BANCARE ÎN UE

Drepturi de bază Doriţi să vă deschideţi un cont bancar în altă ţară a UE? Trebuie să ştiţi că banca este liberă să decidă dacă vă acceptă sau nu solicitarea. Este vorba despre o d

La mulți ani cu ocazia Sf. Andrei

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Andrei - Apostolul românilor, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest n

Consultatii medicale in strainatate

Nu uitaţi! În caz de urgenţă, sunaţi la numărul gratuit 112, de pe orice telefon mobil sau fix. Serviciile de intervenţie vă vor răspunde, oriunde vă aflaţi.  Dacă aveţi nevoie de

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participa la grupul de lucru al CSALB

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participă astăzi, 29 Noiembrie 2016, la conferința organizată de Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS. Acum puteti scana Metosuccinat Sandoz 47,5 mg

Folosiți-vă drepturile de credit!

Vă planificați sa cumparati un smartphone, să inlocuiți vechea mașina de spălat sau sa vă luați un automobil nou? S-ar putea oferii un credit de consum, împreună cu contractul de plată pentr

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 27 Noiembrie 2016, ce va fi difuzat începand cu ora 19:00 &i

Mituri false - fereste-te de excrocherii!

Dovedirea falsităţii acestor mituri comune va reduce şansele dvs. de a fi escrocat. Toate companiile, afacerile şi organizaţiile sunt legitime deoarece sunt aprobate şi monitorizate de către guvern.&

Stiati ca..... produse alimentare sub forma congelata

Stiati ca... trebuie sa acordati atentie conditiilor de depozitare impuse de producator, atat in magazinul de comercializare, cat si la domiciu;

Documente de călătorie pentru cetățenii din afara UE

Călători cu mobilitate redusă

Transport aerian Chiar dacă aveţi probleme de mobilitate puteţi călători cu avionul, ca şi ceilalţi pasageri. Aveţi dreptul la asistenţă gratuită, la decolare, la aterizare, pe dur

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la National TV