Cybersecurity / Furtul de identitate

Acum, furtul de identitate poate fi prevenit cu o aplicație ce se poate descărca pe propriul telefon smartphone 15 Iulie 2016 - Furtul de identitate poate fi de asemenea combătut prin interm

Seminarul SYPCIT - Sistem de Prevenire si Combatere a furtului de identitate

Astazi, 15 Iulie 2016, incapand cu ora 10:00, este sustinut seminarul desfasurat in cadrul Proiectului SYPCIT - Sistem de Prevenire si Combatere a furtului de identitate, cofinantat de Comisi

Ziua mărcii poștale românești

Anual, în ziua de 15 Iulie, este marcată Ziua mărcii poștale românești. La 15 Iulie 1858 erau tiparite primele mărci poștale din spațiul românesc...

Burse și studii în străinătate

Studii în străinătate cu Erasmus+ Dacă sunteți student, programul Erasmus+ vă oferă șansa de a merge în străinătate pentru a studia sau pentru a urma un stagiu &

Sprijin financiar pentru stagii

Studii şi stagii în străinătate cu programul Erasmus+ Dacă sunteţi student, programul Erasmus+ vă oferă şansa de a merge în străinătate, pentru a studia sau pent

Pleci in concediu? Aplicatia SOS InfoCons te salveaza cand calatoresti

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eve

Ziua Națională a Franței

Astazi, 14 Iulie, Franta isi sarbatoreste Zilua Nationala. Data de 14 Iulie are o semnificatie dubla in istoria Frantei, aniversarea Caderii Bastiliei din timpul Revolutiei

Ziua transmisioniștilor militari

Anual, în ziua de 14 Iulie, este marcată Ziua transmisioniștilor militari. La 14 Iulie 1873, principele Carol semna Înaltul Decret nr. 1303, prin care se

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 14 Iulie 2016, începând cu ora 14:00 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni&

Camere Digitale - TOP 10 produse in functie de calitatea imaginii la lumina slaba

Camere Digitale - TOP 10 produse in functie de calitatea imaginii la lumina slaba cu setari manuale definite Am analizat 647 de produse tip camera digitala, in cadrul unui proiect d

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Agro TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct astăzi, 13 Mai, începand cu ora 20:00 la Agro TV, abordând tema Legii pentru modific

Camere Digitale - TOP 10 produse in fuctie de ZOOM

Camere Digitale - TOP 10 produse in fuctie de ZOOM Am analizat 647 de produse tip camera digitala, in cadrul unui proiect de monitorizare a produselor și serviciilor comercializate pe piața

Parteneriate cu şcoli din alte ţări

Profesorii sau elevii interesaţi de colaborarea cu alte şcoli europene pot beneficia de ajutor prin intermediulprogramului Erasmus+. Şcolile din Europa pot stabili legături şi pe internet, acces&

SuperConsumatorul 13 Iulie - Despre cosmetice

Astăzi, 13 Iulie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată emisiunea „SuperConsumatorul”.

Participare in cadrul Taberei de Creatie „Vara pe ulita”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 13 Iulie 2016, la Taberei de Creatie "Vara pe ulita", organizată în parteneriat cu Muzeul National al Satului

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la B1 TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct astăzi, 13 Mai, începand cu ora 11:00 la B1 TV, abordând teme generale din domeniul Protecție

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Radio România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Radio România cu privire la studiul comparativ pe produse tip înghețată, lansarea

Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a ANSVSA

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 13 Iulie 2016, la întâlnirea de lucru a ANSVSA cu privire la Proiectul de modificare al Ordinului 111/2008. De

Studiu de caz – Titluri de Stat vs. Depozite Bancare. Ce alegem?

Ministerul Finantelor Publice lanseaza pe 11 iulie emisiunea de titluri de stat pentru populatie – Fidelis Centenar, ce marcheaza trecerea a 100 de ani de la Marea Unire. "Valoarea tot

Burse şi locuri de muncă pentru cercetători

Nu se aplică restricţii naţionale. Cercetătorii europeni au acces la programe de formare şi la oportunităţi de angajare finanţate din burse naţionale, chiar dacă nu sunt cetăţeni sau reziden

Îngheţată - știi ce conține? 4% din produsele analizate au în conținut 16 E-uri!

Îngheţată - știi ce conține? 4% din produsele analizate au în continut 16 E-uri! Am analizat 25 de produse tip îngheţată, pe baza informațiilor de pe etichetă, provenind

Ziua Națională São Tomé e Príncipe

Astăzi, 12 Iulie, Republica Democratica de São Tomé e Príncipe își sărbătorește Ziua Națională. La 12 Iulie 1975 S&at

Ziua Națională Kiribati

Astăzi, 12 Iulie, Republica Kiribati își sărbătorește Ziua Națională. La 12 Iulie 1979 Kiribati obținea independența față de Marea Britanie.

DA produselor românești, DA locurilor de muncă, DA produselor de calitate

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 11 iulie 2016, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea pr

Strategie Nationala cu privire la Furtul de Identitate in Romania

Pentru informații suplimentare, puncte de vedere, opinii cu privire la Strategia Nationala cu privire la Furtul de Identitate in Romania in cadrul Programului „Observatorul National – Mode

Leguma de supermarket - SuperConsumatorul, 11 Iulie

Astăzi, 11 Iulie 2016, începând cu ora 10:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată în reluare emisiunea „SuperConsumatorul”.&nbs

Ziua Internațională a Populației Pământului

Anual, în ziua de 11 Iulie, este marcată Ziua internațională a Populației Pământului. Marcarea acestei zile a avut loc prima dată în 1989, la recomandar

Ziua Independentei - Argentina

Astazi, 9 Iulie, Argentina sarbatoreste Zilei Independentei. In data de 9 iulie 1816 a fost proclamată independența față de Spania.  InfoCons,&am

Seminarul SYPCIT - Sistem de Prevenire si Combatere a furtului de identitate

Astazi, 8 Iulie 2016 a avut loc seminarul desfasurat in cadrul Proiectului SYPCIT - Sistem de Prevenire si Combatere a furtului de identitate, cofinantat de Comisia Europeana prin Di

Reprezentanții InfoCons participă la Forumul Global al Alimentației cu tema „Investiții în viitorul sectorului agricol”

Reprezentanții InfoCons participa astăzi, 08 Iulie 2016, la Forumul Global al Alimentației cu tema „Investiții în viitorul sectorului agricol” ce se des

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons,a fost prezent astazi 8 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde a discuta

Domnul Sorin Mierlea in direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 7 Iulie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 11:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezbătute

S-a lansat primul curs online din România destinat protecției consumatorilor

Companiile își vor putea instrui angajații în domeniul protecției consumatorilor în baza unui curs online elaborat de InfoCons şi a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, prezent in cadrul emisiunii Bonchef, B1TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent astazi 7 iulie 2016 incepand cu ora 09:50 in cadrul emisiunii Bonchef  pe postul de televiziune B1TV, unde va discut

Stiati ca...? Ambalajele PET, ca dealtfel toate materialele plastice, nu sunt biodegradabile?

Ambalajele PET, ca dealtfel toate materialele plastice, nu sunt biodegradabile? Creşterea consumului acestora, mai ales în ultimii 10 ani, a dus la sporirea alarmantă a numărului de ambalaj

Domnul Sorin Mierlea  interventie telefonica la România TV

Domnul Sorin Mierlea interventie telefonica la România TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este acum in direct telefonic la postul de televiziune România TV unde discuta despre proiectul de lege prevede extinderea termen