Software utilizat pentru pariuri şi predicţie

Cui nu-i place să parieze? Însă, nu fiţi tentaţi de a cumpăra pachete software ce pretind că pot prezice rezultate cu un grad ridicat de acurateţe. Pariatul este riscant şi nu există nicio g

Ce conditii trebuie indeplinite pentru un avans de 15% la creditele imobiliare?

Intrarea in vigoare a legii darii in plata a determinat majorari de avans la aproximativ toate bancile (cu exceptia Libra Internet Bank – care a ramas cu avans de 15%, fara

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Dolj

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Dolj. Ca urmare a centralizarii raspunsurilor primite au reiesit urma

INMATRICULAREA AUTOVEHICULELOR SI PLATA TAXELOR AFERENTE

Ședere temporară Dacă vă mențineți domiciliul permanent în țara de origine, iar durata șederii în altă țară din UE nu depășește 6 luni, nu sunteți obligat să vă &icir

Ziua Limbii Române

Astăzi, 31 August, se sărbătorește Ziua Limbii Române. Evenimentul a fost promulgat de președintele Traian Băsescu la 13 martie 2013 și publicat în Monitorul Ofic

HALVA - TOP 5 produse in functie de numarul de grasimi

HALVA - TOP 5 produse in functie de numarul de grasimi Am analizat 13 produse tip halva, in cadrul unui proiect de monitorizare al produselor și serviciilor comerc

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Dambovita

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Dambovita. Ca urmare a centralizarii raspunsurilor primite au reiesit

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru DIGI FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat astazi, 31 August 2016, un interviu pentru DIGI FM cu privire la Aditivii alimentari.   InfoCons (www.infocon

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru DIGI24

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat astazi, 30 August 2016, un interviu pentru DIGI 24 cu privire la Studiul InfoCons cu privire la numarul de aditivi alime

Ziua internațională a victimelor disparițiilor forțate

Astăzi, 30 August, este marcată Ziua internațională a victimelor disparițiilor forțate. Adunarea Națiunilor Unite a încurajat adoptarea Convenției Internaționale pentru protecția tu

La farmacie: plăţi şi rambursări

Când cumpăraţi în străinătate medicamente pentru care aveţi reţetă de la medic, s-ar putea să trebuiască să plătiţi pe loc suma integrală, chiar dacă în ţara de origine s

Guma de mestecat - TOP 10 produse in funcție de conținutul de carbohidrați | Mituri false - ferește-te de escrocherii! | InfoCons Scanează Codul de Bare

Guma de mestecat - TOP 10 produse in funcție de conținutul de carbohidrați Am analizat 34 de produse tip guma de mestecat, in cadrul unui proiect de monitorizare al produse

Stiati ca... jucarii

Stiati ca.... • trebuie sa achizitionati jucarii numai din magazine si/sau raioane specializate, unde se elibereaza documente de cumparare (factura, bon fiscal, chitanta fiscala), de care vo

Codul Civil - Respectul datorat fiinţei umane şi drepturilor ei inerente

1. Există posibilitatea ca prin acte notariale autentice sau sub semnătură privată să se obțină foloase patrimoniale pentru prelevarea și transplantul de organe? Orice acte care au ca obiect conferir

Aspiratoare - TOP 10 produse in functie de fluxul de aer

Aspiratoare - TOP 10 produse in functie de fluxul de aer Am analizat 118 de produse tip aspiratoare, in cadrul unui proiect de monitorizare a produselor și servici

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Covasna

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Covasna.

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Constanta

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Constanta.

Escrocherii prin întâlniri amoroase

Cu toate că există o mulţime de website-uri legitime, există la fel de multe escrocherii care implică întâlnirile amoroase. Escrocheriile prin întâlniri amoroas

Ziua internațională împotriva testelor nucleare

Anual, în ziua de 29 August, este marcată Ziua Internațională Împotriva Testelor Nucleare. Această zi a luat naștere în urma închiderii a unuia dintre

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Cluj

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Cluj.

Concediu

Este vara si cei mai multi dintre noi pleaca in concediu. In calitate de turisti, alegem oferetele cele mai interesante sau primim oferte irezistibile si alegem in consecinta acestui fapt? De cele m

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Caras Severin

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Caras Severin.

Taierea capului sfantului prooroc Ioan Botezatorul

Pe 29 August Biserica Ortodoxă pomeneşte Tăierea capului al cinstitului Ioan Botezătorul.  Această sărbătoare este numită popular şi Sf. Ioan de Toamnă sau, &ic

Despre Gluten și celiachie

Ca multe dintre proteine (din ou, peşte, alune, fructe de mare etc.) care au o componentă alergică în compoziţie şi glutenul din făina de grâu are o componentă pentru care unii oam

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Calarasi

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Calarasi.

Televizoare - TOP 10 produse in functie de diagonala

Televizoare - TOP 10 produse in functie de diagonala Am analizat 729  televizoare, in cadrul unui proiect de monitorizare a produselor și serviciilor comercializat

Escrocherii referitoare la spiritism şi clarviziune

Escrocheriile referitoare la spiritism şi clarviziune există de mult timp. Adesea, escrocii vă oferă secretele acestora către bogăţie şi alte planuri sau descoperiri, care conform afirmaţilor acestora

Burse și studii în străinătate

Studii în străinătate cu Erasmus+ Dacă sunteți student, programul Erasmus+ vă oferă șansa de a merge în străinătate pentru a studia sau pentru a urma un stagiu &

Returnarea Produselor

Consumatorii se confrunta deseori cu probleme diverse cand incearca sa returneze un produs din cauza lipsei de informatii privind drepturile si obligatiile pe care le au cu privire la aceasta tema. L

Codul civil – Forme specifie de mandate care au fost special reglementate

Codul civil – Forme specifie de mandate care au fost special reglementate Există anumite forme specifice de mandat care au fost reglementate special în Codul Civil? Da,

Camere Digitale - TOP 10 produse in functie de calitatea blițului

Camere Digitale - TOP 10 produse in functie de calitatea blițului la distanța de 1 metru Am analizat 647 de produse tip camera digitala, in cadrul unui proiect de

Escrocherii medicale

Escrocheriile medicale se bazează pe suferinţa umană. Acestea oferă soluţii unde acestea nu există sau pur şi simplu promit să simplifice tratamente medicale complexe. La ce să fim atenţi! Escrocher

Pensia de întreţinere (a membrilor de familie)

Normele privind plata pensiei de întreţinere şi cuantumul acesteia variază de la o ţară la alta. Dacă trebuie să primiţi pensie de întreţinere din partea unei persoane aflate &

Comertul online

Comertul online a capatat un rol din ce in ce mai important in societatea moderna, fiind din ce in ce mai prezent. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca acest tip de cumparaturi beneficiaza de o reg

Ziua Nationala a Moldovei

Astazi, 27 August, se sarbatoreste Ziua Nationala a Moldovei - Ziua Independentei prin adoptarea Declaratiei de Independenta fata de Uniunea Sovietica, in anul 1991. Cu oca

Codul civil – Ce este testamentul?

Testamentul este actul unilateral, personal şi revocabil prin care o persoană, numită testator, dispune, în una dintre formele cerute de lege, pentru timpul când nu va mai fi &

Cuptoare Electrice - TOP 10 produse in functie de puterea de intrare prin convectie asumata de producator

Cuptoare Electrice - TOP 10 produse in functie puterea de intrare prin convectie asumata de producator Am analizat 218 produse tip cuptoare electrice, in cadrul unui&nb

Carnavalul Medieval de la Hunedoara - 26-28 August 2016