Codul Civil - Respectul datorat fiinţei umane şi drepturilor ei inerente

1. Există posibilitatea ca prin acte notariale autentice sau sub semnătură privată să se obțină foloase patrimoniale pentru prelevarea și transplantul de organe? Orice acte care au ca obiect conferir

Aspiratoare - TOP 10 produse in functie de fluxul de aer

Aspiratoare - TOP 10 produse in functie de fluxul de aer Am analizat 118 de produse tip aspiratoare, in cadrul unui proiect de monitorizare a produselor și servici

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Covasna

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Covasna.

Escrocherii prin întâlniri amoroase

Cu toate că există o mulţime de website-uri legitime, există la fel de multe escrocherii care implică întâlnirile amoroase. Escrocheriile prin întâlniri amoroas

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Constanta

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Constanta.

Ziua internațională împotriva testelor nucleare

Anual, în ziua de 29 August, este marcată Ziua Internațională Împotriva Testelor Nucleare. Această zi a luat naștere în urma închiderii a unuia dintre

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Cluj

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Cluj.

Concediu

Este vara si cei mai multi dintre noi pleaca in concediu. In calitate de turisti, alegem oferetele cele mai interesante sau primim oferte irezistibile si alegem in consecinta acestui fapt? De cele m

Taierea capului sfantului prooroc Ioan Botezatorul

Pe 29 August Biserica Ortodoxă pomeneşte Tăierea capului al cinstitului Ioan Botezătorul.  Această sărbătoare este numită popular şi Sf. Ioan de Toamnă sau, &ic

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Caras Severin

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Caras Severin.

Despre Gluten și celiachie

Ca multe dintre proteine (din ou, peşte, alune, fructe de mare etc.) care au o componentă alergică în compoziţie şi glutenul din făina de grâu are o componentă pentru care unii oam

Televizoare - TOP 10 produse in functie de diagonala

Televizoare - TOP 10 produse in functie de diagonala Am analizat 729  televizoare, in cadrul unui proiect de monitorizare a produselor și serviciilor comercializat

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Calarasi

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Calarasi.

Escrocherii referitoare la spiritism şi clarviziune

Escrocheriile referitoare la spiritism şi clarviziune există de mult timp. Adesea, escrocii vă oferă secretele acestora către bogăţie şi alte planuri sau descoperiri, care conform afirmaţilor acestora

Burse și studii în străinătate

Studii în străinătate cu Erasmus+ Dacă sunteți student, programul Erasmus+ vă oferă șansa de a merge în străinătate pentru a studia sau pentru a urma un stagiu &

Returnarea Produselor

Consumatorii se confrunta deseori cu probleme diverse cand incearca sa returneze un produs din cauza lipsei de informatii privind drepturile si obligatiile pe care le au cu privire la aceasta tema. L

Codul civil – Forme specifie de mandate care au fost special reglementate

Codul civil – Forme specifie de mandate care au fost special reglementate Există anumite forme specifice de mandat care au fost reglementate special în Codul Civil? Da,

Camere Digitale - TOP 10 produse in functie de calitatea blițului

Camere Digitale - TOP 10 produse in functie de calitatea blițului la distanța de 1 metru Am analizat 647 de produse tip camera digitala, in cadrul unui proiect de

Escrocherii medicale

Escrocheriile medicale se bazează pe suferinţa umană. Acestea oferă soluţii unde acestea nu există sau pur şi simplu promit să simplifice tratamente medicale complexe. La ce să fim atenţi! Escrocher

Pensia de întreţinere (a membrilor de familie)

Normele privind plata pensiei de întreţinere şi cuantumul acesteia variază de la o ţară la alta. Dacă trebuie să primiţi pensie de întreţinere din partea unei persoane aflate &

Comertul online

Comertul online a capatat un rol din ce in ce mai important in societatea moderna, fiind din ce in ce mai prezent. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca acest tip de cumparaturi beneficiaza de o reg

Ziua Nationala a Moldovei

Astazi, 27 August, se sarbatoreste Ziua Nationala a Moldovei - Ziua Independentei prin adoptarea Declaratiei de Independenta fata de Uniunea Sovietica, in anul 1991. Cu oca

Codul civil – Ce este testamentul?

Testamentul este actul unilateral, personal şi revocabil prin care o persoană, numită testator, dispune, în una dintre formele cerute de lege, pentru timpul când nu va mai fi &

Cuptoare Electrice - TOP 10 produse in functie de puterea de intrare prin convectie asumata de producator

Cuptoare Electrice - TOP 10 produse in functie puterea de intrare prin convectie asumata de producator Am analizat 218 produse tip cuptoare electrice, in cadrul unui&nb

Carnavalul Medieval de la Hunedoara - 26-28 August 2016

InfoCons in parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Istoriei României și Primăria Municipiului Hunedoara ți-au pregătit, și anul acesta, in perioada 26-28 August

Escrocherii prin telefonul mobil

Escrocheriile prin telefonul mobil sunt dificil de recunoscut. Fiţi precaut dacă cineva vi se adresează ca şi cum v-ar cunoaşte sau în legătură cu apelurile pierdute de la numere necunoscute

Ziua Internaţională a Câinelui

Pe 26 August se sărbătorește Ziua Internaţională a Câinelui. Aceasta sărbătoare a luat naștere pentru a aduce un omagiu celor care ne oferă necondiționat prietenie, dar mai ales loialitate,

Sf. Mc. Adrian și Natalia

Cu ocazia sărbatorii ortodoxe a Sf. Mc. Adrian și Natalia, soția sa, InfoCons transmite tuturor celor care poartă aceste nume sau derivate ale acestora cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fer

S.O.S. InfoCons – aplicatia care te salveaza cand calatoresti

A.N.P.C.P.P.S Romania – InfoCons anunta lansarea aplicatiei SOS Infocons, prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autorita

Miscari de strada. Miscari in strada

Miscari de strada. Miscari in strada. Cu toate ca nici nu mai stiu cum este corect, am vazut  si am simtit ca se intampla ceva. Ca oamenii, cetatenii, de ce nu consumatorii, au inceput sa ia

Televizoare - TOP 10 produse in functie de calitatea sunetului

Televizoare - TOP 10 produse in functie de calitatea sunetului Am analizat 729  televizoare, in cadrul unui proiect de monitorizare a produselor și servic

Accesibilizarea Aeroportului Henri Coanda - Otopeni

InfoCons anunta accesibilizarea completa a Aeroportului Henri Coanda - Otopeni cu materiale tip placute de informare - numere de urgenta - 021 112 - 021

Scrisorile în lanţ şi escrocheriile de tip piramidal

Scrisorile în lanţ şi escrocheriile de tip piramidal promit un câştig financiar considerabil în schimbul unui cost relativ mic. Schemele piramidale sunt ilegale şi foarte

Practici Comerciale Neloiale

Când cumpăraţi bunuri şi servicii în UE, legislaţia europeană vă protejează împotriva practicilor comerciale neloiale, indiferent de modalitatea de achi

Apa, gazul si curentul

Luna de luna primim si platim facturile pentru apa, gazul si curentul pe care de multe ori le consumam iresponsabil. In contextul in care aceste facturi ne ingreuneaza adeseori viata, consider ca ar

Comisia propune noi norme privind comerțul electronic

Comisia propune noi norme privind comerțul electronic, pentru a ajuta consumatorii și întreprinderile să profite din plin de avantajele pieței unice. Concretizând stra

Aplicația InfoCons SuperConsumatorul

InfoCons Superconsumatorul - Plecati in concediu? Faceti cumparaturile de zi cu zi? Tranzactii online? Semnati un contract? Aplicatia SuperConsumatorul de la InfoCons va pune la dispozitie i

TOP Branză Topită | Împrumuturi și credite de consum | InfoCons Superconsumatorul

Branză Topită - TOP 5 produse în funcție de numărul de carbohidrați Am analizat 77 produse tip branza topită, în cadrul unui proiect de monitorizare al

Imprumuturi si credite de consum

Credite de consum Când contractați credite de consum, este bine să știți că există norme UE în vigoare care vă protejează înainte de semnarea contractului și care vă per

Branza Topita - TOP 5 produse in functie de numarul de carbohidrati

Branza Topita - TOP 5 produse in functie de numarul de carbohidrati Am analizat 77 produse tip branza topita, in cadrul unui proiect de monitorizare al produselor și serviciilor com

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Buzau

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Buzau. 23.25% din Primariile buzoiene au transmis informatiile solici

PREŢURI INECHITABILE

Peste tot în UE, vânzătorii trebuie să indice clar preţurile pentru a le permite consumatorilor să compare produsele similare şi să aleagă în cunoştinţă de cauză

Etichetarea produselor promotionale

Orice produs, idiferent de modul prin care ajunge în posesia consumatorului, respectiv, ca urmare a unei decizii de achiziţionare sau primit cadou/mostră împreună cu un produs achi

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Brasov

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Brasov. 15.51% din Primariile brasovene au transmis informatiile soli

Ziua Nationala a Ucrainei

Astazi, 24 august 2015 se sarbatoreste Ziua Nationala a Ucrainei - Ziua Independentei prin adoptarea Declaratiei de Independenta fata de Uniunea Sovietica, in anul 1991. Cu ocazia &

Serviciul public de gestionare a deseurilor - studiu comparativ Judetul Braila

InfoCons a realizat un studiu cu privire la serviciul public de gestionare a deseurilor solide la nivelul Primariilor din Judetul Braila. 20.45% din Primariile brailene au transmis informatiile solic

Inghetata

Gandul la acest cuvant aduce pentru cei mai multi dintre noi un zambet, o amintire placuta, adierea de racoare in zilele toride, dorinta copilului din noi. Dar ...Sa nu uitam! Inghetata este tot un p

Reguli de aur - nu te lasa inselat!

Reţineţi aceste reguli de aur ce vă vor feri de a fi înşelaţi de către escroci. ·         Solicitaţi &