Participarea InfoCons la sedinta Plenului Consiliului Economic si Social

Reprezentantul Asociatia InfoCons in calitate de membru al Plenului Consiliului Economic si Social, participa astazi 10.01.2017 incepand cu ora 13:00 la cea de-a doua sedinta desfasurata in cursul ace

Stiati ca... Articole de imbracaminte si articole textile purtate sau uzate

Stiati ca... consumatorii trebuie sa achizitioneze doar din magazine si/sau raioane specializate in acest sens (in niciun caz de la tarabe sau de pe strada), unde se elibereaza documente de cumpara

Sezonul rece

Înainte de sosirea sezonului rece trebuie să vă asigurați următoarele materiale: sare și nisip pentru topirea gheţii de pe trotuar și de pe căile pe care circulaţi în gospodărie

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul !

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Ioan Botezatorul , Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest nume

Chestionar: Antibioticele în lanțul alimentar: Cât de multe știi?

Completează chestionarul despre antibioticele în lanțul alimentar și află cât de multe știi!

Reprezentanții InfoCons participă la Proiectul Erasmus Plus „Connect to human rights”

Reprezentanții InfoCons participă la activitățile organizate în cadrul Proiectului Erasmus Plus „Connect to human rights”, în Austria, activitate desfășurată &a

Stiati ca....produse din lapte

Stiati ca ... trebuie sa acordati o atentie deosebita cand cumparati lapte si produse din lapte asupra modului de prezentare a ambalajului; in cazul in care ambalajul este bombat rezulta

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ierarh Vasile cel Mare!

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest

Drepturile pasagerilor din transportul aerian

În primul rând, nu trebuie să vi se ceară să plătiţi un preţ mai mare pentru că aveţi o anumită naţionalitate sau pentru că achiziţionaţi biletul dintr-un anumit loc. În

La Mulți Ani, cu o9atitudine pentru Noul An !

Sa fie mai bun, să fim mai buni, să nu uităm să iubim și să înțelegem că iubirea este unică și este sentimentul dat de Dumnezeu nouă oamenilor, să putem simți Raiul pe Pămâ

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ștefan

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Apostol Întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmit

Căsătoria

Căsătoria civilă (legală, fără nicio legătură cu religia) este recunoscută în toate ţările UE. Pentru alte forme de parteneriat, cum ar fi parteneriatul înregist

Stiati ca... Sortimente de orez

Stiati ca... Acordati o atentie deosebita la cumpararea diferitelor sortimente de orez si, daca este posibil, apreciati calitatea produsului prin intermediul spatiilor transparente ale ambalajului;

Călători cu mobilitate redusă

Transport aerian Chiar dacă aveţi probleme de mobilitate puteţi călători cu avionul, ca şi ceilalţi pasageri. Aveţi dreptul la asistenţă gratuită, la decolare, la aterizare, pe dur

Burse şi locuri de muncă pentru cercetători

Nu se aplică restricţii naţionale. Cercetătorii europeni au acces la programe de formare şi la oportunităţi de angajare finanţate din burse naţionale, chiar dacă nu sunt cetăţeni sau reziden

Reprezentanții InfoCons au participat la serbarea de Craciun alaturi de copiii de la ”Rază de Lumină”

Reprezentanții InfoCons au sărbătorit miercuri, 21 Decembrie 2016, alaturi de beneficiarii Complexului de Servicii ”Rază de Lumină” Brașov, venirea Crăciunului. Cu mic și mare am &

ASISTENŢĂ MEDICALĂ PLANIFICATĂ: PLĂŢI ŞI RAMBURSĂRI

Costurile pot fi acoperite în două moduri: 1. Asiguratorul dumneavoastră poate acoperi costurile direct.   Acest sistem este valabil în cazul unităţilor medic

Mișcarea de Protecția Consumatorilor a stabilit ca tema Zilei Mondiale a Protecției Consumatorilor pentru anul 2017 să fie “ Consumatorii in epoca digitala”

Toate activitatile desfasurate la nivel mondial se vor realiza sub egida Campaniei “Construirea unei lumi digitale mai bune in care consumatorii pot avea incredere!”.Protectia cons

Stiati ca....produse din cacao

Stati ca....  cumpararea ciocolatei si a produselor din cacao acordati atente deosebita aspectului ambalajelor (sa nu fie deteriorate); aveti dreptul sa refuzati sa cumparati ciocolata si

Sărbători Fericite!

Echipa InfoCons vă urează Sărbători Fericite împreună cu cei dragi și îți este alături oriunde ai fi, fie că mergi la cumpărături, fie că stai acasă sau că pleci în excur

Testeaza carnea de porc pentru parazitul Trichinella spp! Afla unde!

Suntem in preajma sarbatorilor de Craciun, am taiat porcul sau il vom taia în zilele urmatoare, dacă nu chiar astazi. Dar inainte de a consuma chiar si o bucatica de soric sa facem analiza d

Mesajul de sarbatori al ambasadorului InfoCons Corina Martin

In calitate de Ambasador pentru miscarea de protectie a consumatorilor, le doresc turistilor si consumatorilor romani de servicii turistice vacante si rezervari in siguranta. Ca intotdeauna, va recom

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participă la grupul consultativ al ANPC

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participă astăzi, 20 Decembrie 2016, la grupul consultativ organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatori

Reprezentanții InfoCons au sarbatorit venirea Crăciunului cu o Rază de Speranță

Reprezentanții InfoCons au sărbătorit Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, alături de ASOCIATIA RAZA DE SPERANTA venirea Crăciunului. Cu mic și mare am îmbrăcat haine de sărbătoare

InfoCons partener al evenimentului „In asteptarea lui Mos Craciun”

Duminica, 18 Decembrie 2016, InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului „In asteptarea lui Mos Craciun”, Editia a VIII-a. Aflat la cea de-a VIII-a editi

Nu risca! 28 de persoane infestate cu parazitul Trichinella spp!

Nu riscati! 28 de persoane au fost trimise catre spitale, manifestand simptomele infestarii cu parazitul Trichinella spp in urma consumului de carne de porc netestata Efect

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena Satelor

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu astazi, 16 decembrie, pentru Antena Satelor, pe tema achizitiilor de sarbatori.   InfoCons (www.infocons.ro), unica orga

Asigurarea de sănătate pe durata şederilor temporare

Ca cetăţean european, dacă vă îmbolnăviţi pe durata unei şederi temporare în altă ţară (indiferent că vă aflaţi acolo în vacanţă, într-o călătorie de afaceri sa

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat astăzi, 15 Decembrie 2016, un interviu pentru Antena Stars pe tema comerțului de produse din carne de porc și pericolul trichinelozei

VREI SA TRANSFERI BANI ACASA? IATA CE SOLUTII AI

Romanii care muncesc in strainatate au la dispozitie mai multe metode de a transfera bani in tara celor dragi. Fie ca aleg sa transfere banii cash, online sau prin intermediul telefonului mobil, bani

Reprezentanții InfoCons participă la Consiliului Consultativ al ANCOM

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 15 Decembrie 2016, la Consiliului Consultativ al ANCOM. Agenda Consiliului Consultativ cuprinde: Minuta sedintei Consiliului Consultativ din 16 n

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participa la evenimentul organizat de Punctul Focal EFSA România

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori participă astăzi, 15 Decembrie 2016, la evenimentul organizat de Punctul Focal al Autorității Europene p

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la TVR Moldova

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct prin intervenție telefonică astăzi, 14 Decembrie 2016, la TVR Moldova în intervalul orar 17:00-18:00. În ca

Recuperează taxa Radio-TV!

InfoCons este alături de asociațiile de proprietari, precum și de toate asociațiile înființate în baza legi, în vederea recuperării taxei Radio-TV cuprinsă în f

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS. Acum puteti scana Apa minerala Spa 1.5L, Apa minerala

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la AgroTV

În câteva momente începe emisiunea „Jurnalul de agricultura”, difuzată în transmisiune directă pe postul de televiziune AgroTV. Președintele

Reprezentanții InfoCons au participat la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor

Reprezentantii InfoCons si ai Federatiei Asociatiilor de Consumatori au participat astăzi, 12 Decembrie 2016, la seminarul de instruire organizat de Oficiul Naţional de Prevenire şi

Zilele Bucureștiului - costuri de peste 11.900 euro/ora!!!!!

Evenimentele desfășurate cu ocazia sărbătoririi Zilelor Bucureștiului au fost organizate de Primăria Municipiului București prin  Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Realitatea TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 10 Decembrie 2016 pentru Realitatea TV cu privire la produsele tip ulei.   InfoCons (w

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat la Gala Premiilor Ecotic

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat ieri, 9 Decembrie 2016 la Gala Premiilor Ecotic pentru un mediu curat.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din Rom&am

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la National FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la National FM, în emisiunea Miezul Problemei, abordând tem

InfoCons partener al Festivalului „Dance & music fest”

InfoCons sprijină Festivalul–concurs de dans pentru copii DANCE & MUSIC FEST – editia a III-a, ce se va desfășura mâine, 10 Decembrie 2

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS. Acum puteti scana DLL Prajiturele cu stafide, Mirinda

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Neptun TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 8 Decembrie 2016 pentru Neptun TV cu privire la teme generale din domeniul Protectiei Consumatori

Cati bani poti pierde la un depozit de 1.000 lei pe 12 luni?

Chiar daca depozitele nu mai garanteaza castiguri substantiale, oamenii prefera sa-si tina economiile in siguranta la banca. Romanii inca mai depun bani la banci La sfarsitul lunii iunie FGDB (Fondu

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la cea de-a XIV-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 7 Decembrie 2016, începând cu ora 18:30, la cea de-a XIV-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR. GALA PREMIILOR UNSICA