Știți ce sunt „Substanțele suport”?

Ai citit eticheta produsului pe care tocmai l-ai cumpărat? Ai verificat perioada de valabilitate? Dar ingredientele? Avem acidifianți, stabilizatori, îndulcitori, coloranți

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare - InfoCons

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android cât și pentru cele cu iOS. Acum puteți

Produse de investiții

Produsele și fondurile de investiții și polițele de asigurare legate de investiții, cunoscute și sub denumirea de „produse de investiții individuale structurate și bazate pe asigură

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea participă în calitate de speaker la Conferința industria cărnii la raft - Brașov - InfoCons

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, participă astăzi, 26 Aprilie 2018, în calitate de speaker la cea mai importantă întâlnire a specialiștilor din indus

Cat cheltuie consumatorii români lunar pentru asigurarea hranei?

REDU RISIPA ALIMENTARACat cheltuie consumatorii români lunar pentru asigurarea hranei? Aprox. 60 % dintre consumatorii cheltuie cca. 30% din venitul lunar pentru asigurarea hranei. Dacă pri

Reprezentantul InfoCons participă la premierea preșcolarilor din Sectorul 1 participanți în cadrul proiectului "Să-ți vorbesc despre mine!"

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, începând cu ora 09:00, la premierea preșcolarilor din Sectorul 1 participanți în cadrul proiectului "Să-ți vorbesc

Înmatricularea autovehiculelor și plata taxelor aferente

Ședere temporară Dacă vă mențineți domiciliul permanent în țara de origine, iar durata șederii în altă țară din UE nu depășește 6 luni, nu sunteți obligat să vă &icir

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, participă în calitate de speaker la Belgian Week - InfoCons

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, participă astăzi, 25 Aprilie 2018, în calitate de speaker la workshop-ul "Community Involvement in Real Estate" - Belgian Week

Știți ce reprezintă „conservanții”?

Ai citit eticheta produsului pe care tocmai l-ai cumpărat? Ai verificat perioada de valabilitate? Dar ingredientele? Avem acidifianti, stabilizatori, indul

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Reprezentanții InfoCons participă la ședința Plenului Consiliului Economic și Social

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 24 Aprilie 2018, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Econom

Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 24 Aprilie 2018, începând cu ora 11:00, la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru a

Păstrați mâncarea proaspătă

REDU RISIPA ALIMENTARAPăstrați mâncarea proaspătă Asigurați-vă că ajungeți acasă repede după cumpărarea produselor alimentare. Păstrați mâncarea în pungile speciale de r

Transportul plantelor și al animalelor

Animale de companie (câini, pisici şi dihori domestici) Ca cetăţean al UE, puteţi călători cu pisica, dihorul domestic sau câinele, atât timp cât aces

Tarife, informaţii generale

Factura pentru serviciul de telefonie este mai mare decât de obicei sau mai mare decât te-ai fi aşteptat? Poţi evita o astfel de situaţie dacă te informezi cu privire la tarifele f

Știți ce reprezintă „Sărurile de topire”?

Ai citit eticheta produsului pe care tocmai l-ai cumparat? Ai verificat perioada de valabilitate? Dar ingredientele? Avem acidifianti, stabilizatori, indulcitori, coloranti,

Mașina de serviciu

Mașinile de serviciu trebuie să fie înmatriculate în țara în care se află sediul întreprinderii. Acest lucru este valabil indiferent dacă dețineți în

Știați că...despre suplimentele alimentare

Știați că... Trebuie să acordați o atenție deosebită la cumpărarea suplimentelor alimentare. Informați-vă, înainte de achiziționarea lor, despre efecte

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Asigurarea în caz de accident în altă țară

Dacă aveți un accident pe durata șederii în străinătate, se aplică legea țării în care s-a petrecut accidentul. Aceasta înseamnă că procedura de acordare a despăgubirilor

Știți ce reprezintă „antioxidanții” ?

Înregistrarea membrilor de familie provenind din afara UE, în altă țară din UE

În primele 3 luni de ședere în țara dumneavoastră gazdă, membrii de familie care nu sunt cetățeni UE nu au obligația de a solicita un permis de ședere&am

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea, a acordat un interviu astăzi pentru Ziarul Financiar

Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea, a acordat un interviu astăzi pentru Ziarul Financiar cu privire la taxarea suplimentară a produselor care conțin zahăr.     C

Studiu comparativ asupra produselor de tip cabanos – Diferențe foarte mari privind cantitatea de nitriți

InfoCons a realizat analize în cadrul unui laborator acreditat pentru determinarea cantităților de nitrit din produsele de tip cabanos. Produsele au fost analizate pentru a deter

Știţi ce reprezintă „Agenți de afânare” ?

Ai citit eticheta produsului pe care tocmai l-ai cumpărat? Ai verificat perioada de valabilitate? Dar ingredientele? Avem acidifianţi, stabilizatori, îndulcitori,

Asistență medicală neplanificată: plăți și rambursări

Aveți dreptul de a locui în țara din UE în care studiați, pe întreaga durată a studiilor, dacă: sunteți înscris &icir

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Reprezentantul InfoCons participă la ședința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr Ioan Cantacuzino

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 18 Aprilie 2018, începând cu ora 12:00 la ședința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.   Citește și:

Deșeurile alimentare contribuie la schimbările climatice!

REDU RISIPA ALIMENTARADeșeurile alimentare contribuie la schimbările climatice! Gazele cu efect de seră precum metanul și dioxidul de carbon contribuie la schimbările climatice, iar metanul este de a

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Reprezentantul InfoCons participă la ședința Grupului Consultativ de Dialog Permanent

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 18 Aprilie 2018, începând cu ora 15:00 la ședința Grupului Consultativ de dialog Permanent în domeniul Protecț

Țigaretele electronice, un pericol pentru adolescenți

Țigaretele electronice sunt promovate ca fiind o soluție alternativă pentru persoanele care vor să renunțe la fumat. Aceste mesaje au condus însă la o creștere de popularitate a acestor prod

Cât au costat luminile de sărbători

Infocons a realizat un studiu comparativ cu privire la cheltuielile Primăriilor din cadrul reședințelor de județ din România pentru iluminatul festiv în per

Știți ce reprezintă „Potențiatorii de aromă” ?

Ai citit eticheta produsului pe care tocmai l-ai cumparat? Ai verificat perioada de valabilitate? Dar ingredientele? Avem acidifianți,&am

Reguli de prevenire a incendiilor - Mijloacele de încălzire

Se interzice folosirea sobelor şi a altor mijloace de încălzire defecte, cu improvizaţii, supraalimentate cu combustibili sau nesupravegheate, precum şi aprinderea focului prin utilizarea li

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Cum să-ți protejezi animalul de căpușe

Vara se apropie, iar căpușele vor fi în curând principalul motiv de îngrijorare al plimbărilor prin parcuri sau prin pădurile de la marginea orașului. Animalele dumneavoa

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 17 Aprilie 2018, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Econom

Știați că... Articole de îmbrăcăminte și articole textile purtate sau uzate

Știați că ... consumatorii trebuie să achiziționeze doar din magazine și / sau raioane specializate în acest sens (în niciun caz de la tarabe sau de pe străzi)

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Află care au fost costurile evenimentelor din perioada sărbătorilor de iarnă 2017-2018

Infocons a realizat un studiu comparativ cu privire la cheltuielile Primăriilor din cadrul reședințelor de județ din România pentru evenimentele organizate î

Ce puteți face cu mâncarea rămasă de la restaurant?

Ce puteți face cu mâncarea rămasă de la restaurant? Cereți un recipient pentru depozitarea mâncării rămase pe care nu ați mai putut să o mâncați. Cu aceste resturi rămas

Parteneri civili și înregistrați

Dacă sunteți cetățean european și nu ați locuit niciodată în altă țară din UE se vor aplica doar reglementările naționale. Partenerul dumneavoastră este cetățean al UE are drept de ședere &