Colectarea selectivă a deșeurilor - SuperConsumatorul 24 Octombrie 2016

Astăzi, 24 octombrie 2016, echipa „SuperConsumatorul” vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii „SuperConsumatorul” de la ora 13:30 în direct pe

Ziua Mondială a Dezvoltării Informaționale

Astăzi, 24 Octombrie 2016, este Ziua Mondială a Dezvoltării Informaționale. Adunarea Generală a ONU din 1972 a proclamat această zi prin Rezoluția 3038 (XXVII), pentru a sublinia rol

Ziua Națiunilor Unite

Astăzi, 24 Octombrie 2016, este Ziua Națiunilor Unite. La 24 Octombrie 1945 intra în vigoare Carta Organizației Națiunilor Unite (ONU), prin care Organizația Națiunilor Uni

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Radio Targu Mures

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru Radio Targu Mures cu privire la Ordinul nr. 183/2016 ce reglementează comercializarea produselor obţ

Adunarea Generala a Federatiei Asociatiilor de Consumatori organizata la sediul ANPC

Presedintele Infocons, domnul Sorin Mierlea, prezideaza Adunarea Generala a Federatiei Asociatilor de Consumatori, ce va avea loc astazi, 21 Octombrie 2016, la sediul Autoritatii Nationale pe

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Agro TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la postul de televiziune AgroTV, abordand tema risipei alimentare si a produselor ce provin din produse al

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru RTV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru RTV cu privire la Ordinul nr. 183/2016 ce reglementează comercializarea produselor obţinute din produse alimen

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Agro TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct în această seară, începând cu ora 21:00, la postul de televiziune AgroTV. Tema emisiunii din această

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 20 Octombrie 2016, ce va fi difuzat începand cu ora 19:00

Ziua Internaţională a Osteoporozei

Astăzi, 20 Octombrie 2016, este Ziua Internaţională a Osteoporozei. Ziua internațională a osteoporozei a fost inițiată de Societatea Națională pentru Osteoporoză din Marea Britanie, la 20 oct

Ziua Internaţională a controlorilor de trafic aerian

Astăzi, 20 Octombrie 2016, este Ziua Internaţională a controlorilor de trafic aerian. La 20 octombrie 1961 se constituia Federația Internațională a Asociațiilor Controlorilo

“Petiții și reclamații” - SuperConsumatorul 19 Octombrie

Astăzi, 19 octombrie, echipa „SuperConsumatorul” vă invită să urmăriți emisiunea „SuperConsumatorul” de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TV

Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința COCON

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 19 Octombrie 2016, la ședința COCON ce va avea loc la sediul ASRO începând cu ora 13:00. În data de 29 Se

Produse decongelate! Începând de mâine, consumatorii vor fi mai informați!

Începând de mâine, 20 Octombrie 2016, intră în vigoare prevederile Ordinului nr. 183/2016 privind informarea consumatorilor de către operatorii economici care d

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru B1 TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 18 Octombrie 2016, pentru B1 TV cu privire la Legea pentru Conversia in lei a Creditelor in CHF la c

Escrocherii online

O mulţime de escrocherii online au loc fără ca victima nici măcar să observe. Puteţi reduce considerabil şansele de a fi escrocat online dacă respectaţi câteva precauţii simple.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Radio România Bucuresti FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, în direct în acest moment la Radio România Bucuresti FM, abordând teme generale din domeniul Protecției Consumatorilo

Ediție specială! Urmăriți ASTĂZI “Superconsumatorul”, de la ora 13:30, în direct pe TVR1

Cel de-al treilea sezon al emisiunii “Superconsumatorul” începe ASTĂZI cu o Ediție specială, de la ora 13:30, în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În

Codul civil – Cand se deschide mostenirea?

Moştenirea unei persoane se deschide în momentul decesului acesteia. Deschiderea moştenirii nu trebuie să fie confundată cu deschiderea procedurii succesorale (adică cu momentul î

Euro, transferul de numerar şi plata cu cardul

Euro Puteți utiliza moneda euro în 19 țări din UE: Austria, Belgia, Cipru, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Portugalia, Slo

Reprezentanții InfoCons în direct la 6TV