Reprezentanții InfoCons au participat la evenimentul „Eficiența Energetică - între obligativitate și oportunitate”

Reprezentanții InfoCons au participat astăzi, 28 Aprilie 2017, la evenimentul „Eficiența Energetică - între obligativitate și oportunitate” organizat de Bucharest Busines

Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea cu privire la problematica vârstei a treia în România

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 28 Aprilie 2017, începând cu ora 10:00, la dezbaterea cu privire la problematica vârstei a treia în România, în cadrul Con

Produsele și serviciile trebuie să fie mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități din UE

Produse și servicii cheie, cum ar fi telefoane, e-book readers, sisteme de operare și terminale de plată, vor trebui să fie mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități, &ici

Cum să alegi fructele și legumele din piață? - Eu, Consumatorul, 28 Aprilie la TVR 1

Vineri, 28 Aprilie 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informaţii proaspete la o nouă ediţie „Eu, consumatorul” la TVR 1 și www.tvrplus.ro. Gazda emisiunii

Reprezentanții InfoCons participă la Târgul de Produse Tradiționale organizat de Fundația de Servicii Islamice din România

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Târgul de Produse Tradiționale organizat de Fundația de Servicii Islamice din România.   InfoCons

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Radio Antena Satelor

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct astăzi, 20 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, la Radio Antena Satelor.

Ziua mondială a proprietății intelectuale

Cu ocazia Zilei mondiale a proprietății intelectuale InfoCons urează tuturor instituțiilor de profil din România cele mai sincere felicitări pentru activitatea deosebită pe care o desfășoară și

Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a CLDPS

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 26 Aprilie 2017, începând cu ora 14:00, la întâlnirea de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a P

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 26 Aprilie 2017, începând cu ora 11:00 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

Telefonul Consumatorului - Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Ai o problemă cu un produs sau garanția acestuia și nu poți obține o soluție amiabilă cu agentul economic?! Apelează la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor! Telefonul Consu

Începe programul rabla 2017. Ce noutăți aduce?

Programul Rabla va demara și în acest an cu un buget alocat de Guvern de 316,6 de milioane lei, respectiv 110 milioane de lei (Rabla Plus). Programul se desfăsoară în perioada 201

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 25 Aprilie 2017, începând cu ora 14:00, la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni&rd

Reprezentanții InfoCons participă la şedinţa Plenului Consiliului Economic și Social

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 25 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Reprezentanții InfoCons participă la Adunarea Generală a ASRO

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 25 Aprilie, la Adunarea Generală a Asociației de Standardizare din România (ASRO).

Telefonul Consumatorului - Autoritatea de Supraveghere Financiară

Vrei să depui o sesizare cu privire la Pensia Privată sau Facultativă? Asiguratorul nu și-a respectat îndatoririle? Sau pur și simplu vrei mai multe informații din acest domeniu? Contactează Aut

Cum funcționează roamingul în UE?

Atunci când călătoriți într-o țară străină și efectuați sau primiți un apel, trimiteți un mesaj sau navigați pe internet de pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv cu ajutorul unei

Marca Încrederii simbol al încrederii consumatorului – www.marca-increderii.ro

Ca urmare a intrunirii criteriilor de evaluare cele mai recente produse apartinand S.C. CRISTIM 2 PRODCOM S.R.L. ce au obtinut Certificatul privind dreptul de Utilizare a Marcii Increderii sunt...

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 24 Aprilie 2017, începând cu ora 11:30 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la emisiunea „Medium Rare”, Europa FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa duminică, 23 Aprilie 2017, în intervalul orar 12:00 - 12:30, la emisiunea „Medium Rare” difuzată

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința Afaceri.ro Brasov 2017

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține astăzi, 21 Aprilie 2017, începând cu ora 15:00, un discurs în cadrul Conferinței Afaceri.ro Brasov 2017.

Cum alegem produsele de la raft? Află Vineri, 21 Aprilie, la „Eu, Consumatorul”, la TVR1

Vineri, 21 Aprilie 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informaţii proaspete alături de gazda emisiunii, Sorin Mierlea, și de Antonio Passarelli la o nouă ediţie „Eu, consumatorul

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Adevarul.ro

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Adevarul.ro cu privire la achiziționarea fructelor și legumelor din piață vs. supermarket, î

Trasabilitatea produselor ecologice - UE implementează un nou sistem de certificare electronică

Din 19 Aprilie 2017 a devenit aplicabil un nou sistem de certificare electronică, menit să îmbunătățească monitorizarea importurilor de produse ecologice.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la emisiunea „Perfect Imperfect”, TVR 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 20 Aprilie 2017, începând cu ora 10:00, la emisiunea „Perfect Imperfect” pe po

Asigurări de locuință - Polița obligatorie (PAD) și Polița facultativă

În conformitate cu prevederile Legea nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor, republicată,

Reprezentantul InfoCons, participă astăzi, 19 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și So

Start vot ! - Competitia Interscolara Europeana Consumer Classroom - 2016-2017

S-a deschis sesiunea de votare online a celor 10 proiecte selectate pentru Competitia Europeana Intersolara "Consumer Classroom 2016-2017"  Printre finaliste sunt si patru proiecte

Cat te costa un credit pentru locuinta in euro, comparativ cu un credit in lei?

În ultimii ani, băncile au început să ofere mai puține produse de creditare în valută sau chiar au renunțat la ele. În momentul de față, doar aproximativ jumăta

Igiena produselor alimentare - păstraţi alimentele în siguranţă

Păstraţi alimentele în siguranţă Dacă afară este cald, este bine să ajungeţi acasă cu alimentele cumpărate în cel mai scurt timp posibil, pentru a evita alterarea lor. Alimentele

Igiena produselor alimentare - Hainele şi curăţenia din bucătărie

Îmbrăcămintea murdară este locul ideal de dezvoltare al bacteriilor. Este important să spălaţi regulat hainele cu care staţi îmbrăcaţi în bucătărie cât şi bur

Cadouri dulci de ciocolată

Ouă de ciocolată, iepurași de ciocolată, bomboane de ciocolată, batoane de ciocolată... Am putea spune că Sărbătorile Pascale reprezintă un motiv sa oferim ciocolată, în special celor mici. Dar

Atenție la masa de Paște! Ce trebuie să știi despre toxiinfecții

Atunci când consumați alimente care conțin anumite tipuri de bacterii sau toxine ale acestora, puteți face toxiinfecție.

Hristos a înviat!

Echipa InfoCons vă urează un Paște Fericit!

Costurile de Roaming

Peste tot în UE, „eurotariful" pentru roaming permite stabilirea unui plafon pentru aceste servicii, astfel încât consumatorii să nu fie nevoiți să plătească prețuri exce

IGSU pregătește un exerciţiu de testare a sistemului de alarmare publică

IGSU va desfăşura săptămâna viitoare un amplu exerciţiu, la nivel naţional, pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi

Urmărește „Eu, consumatorul” astăzi, de la 09:30, pe TVR1

Vă invităm astăzi, 14 Aprilie 2017, să urmăriți, începând cu ora 09:30, pe TVR1, emisiunea „Eu, consumatorul”, emisiune educativ informativă în domeni

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Antena 1 cu privire la achiziționarea produselor cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Interviul va fi difu

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, este în direct în acest moment la Antena Stars pe tema achizițiilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale.   InfoCons (www.infoco

Minorii de la 3 până la 15 ani pot apărea în reclame la produse alimentare, dar pasiv

Conform Deciziei CNA nr. 63 din data de 14.02.2017 publicată în Monitorul Oficial în data de 24.02.2017, printre alte modificări aduse Codului de reglementare a conținutului audovi

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Neptun TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu astăzi, 12 Aprilie 2017, pentru Neptun TV pe tema practicilor comerciale înșelătoare și etichetare

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va participa la emisiunea „Profit Live”

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 12 Aprilie 2017, în intervalul orar 14:00 - 14:30 la emisiunea „Profit Live” pe portalul

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la TVR 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la TVR 1, în emisiunea Telejurnal, pe tema cumpărăturilor de Paște.

Vrei să transferi bani acasă? Iată ce soluții ai!

Românii care muncesc în străinătate au la dispoziție mai multe metode de a transfera bani în țară celor dragi. Fie că aleg să transfere banii cash, online sau prin inter

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va acorda un interviu pentru Radio România Actualități

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va acorda un interviu telefonic astăzi, 11 Aprilie 2017, pentru emisiunea „Probleme la zi”, la Radio România

Reprezentanții InfoCons, participă astăzi, 11 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membri, la ședința Plenului Consiliului Economic și So