InfoCons: Registrul de transparență își sărbătorește prima aniversare, cu un bilanț care cuprinde peste 5 150 de înregistrări, participarea Consiliului și o consultare publică

A.N.P.C.P.P.S. România - InfoCons, Asociaţie de consumatori, unica organizaţie din România, membră cu drepturidepline în Consumers International, pune la dispoziţia consumatorilor din România, cele m

InfoCons: Comisia va recupera de la statele membre 426 de milioane EUR, reprezentând cheltuieli în cadrul PAC

InfoCons: Transmite cele mai sincere felicitari persoanelor care isi sarbatoresc ziua de nastere astazi

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, transmite cele mai sincere felicitari, impreuna cu traditionalul "La multi ani!"domnului George Becali si domnului Dorinel Munteanu, cu ocazia sarbatoririi zilei de

InfoCons: La multi ani, Republicii Croatia si Republicii Slovenia

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, bucurie şiprosperitate,impreuna cu traditionalul « La multi ani ! « tuturor cetatenilor din Republica Croatia si Rep

InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania participanti in cadrul sedintetei Consiliului de Export al Romaniei

Astazi, 25 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export alRomaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

InfoCons: Reprezentantii InfoCons participanti in sedinta Comitetului Consumatorului - COCON

Astazi, 25 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Comitetului Consumatorului – COCON, din cadrul Asociatiei de Standardizare din Romania (ASRO).

InfoCons: Comisia Europeană lansează o campanie care vizează implicarea mai multor femei în domeniul științei și al inovării

InfoCons: Eurobarometru: 98% dintre respondenți afirmă că învățarea limbilor străine este bună pentru copiii lor, dar testele evidențiază un decalaj de competență

A.N.P.C.P.P.S. România - InfoCons, Asociaţie de consumatori, unica organizaţie din România, membră cu drepturi depline în Consumers International, pune la dispoziţia consumatorilor din România, cele

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, transmite cele mai sincere felicitari, impreuna cu traditionalul "La multi ani!"doamnei Ministru al Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, cu ocazia sarbatoririi zile

Sedinta Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior

Ieri, 20 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Comisiei pentru monitorizarea mecanismelor si instrumentelor de sustinere a exportului si problematica cure

InfoCons: Reprezentantii InfoCons – INFOCONS participanti in cadrul Conferintei CEER- “Building a 2020 Vision for Europe’s Energy customers” - BRUXELLES, BELGIA

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons – asociatie de consumatori reprezentativa la nivel national, partic

Celebrul motan a devenit simbolul campaniei de educare pentru o9atitudine! lansata de 1 iunie, cu sprijinul Revistei Garfield

De asemenea, InfoCons lanseaza Centre de Informare a Consumatorilor in incinta farmaciilor Plafar si Centrofarm, din intreaga tara. Profesorul „Garfield” va oferi premii copiilor care vor veni insoti

Concurs “Poezia lui Mihai Eminescu!”

A.N.P.C.P.P.S. Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in cadrul campaniei “o9atitudine! pentru Cultura!”, lanseaza un proiect educational privind cunoast

Barometrul preturilor in UE - faina de grau, paine alba, paste fara ou

Infocons va informeaza cu privire la compararea preturilor din majoritatea tarilor UE.

Consultare publica in scopul identificarii obstacolelor in calatorii, munca si studii

Directia Generala pentru Justitie a Comisiei Europene a lansat in data de 9 mai o consultare publica in scopul identificqrii obstacolelor de care inca se lovesc cetatenii atunci cand calatoresc, munce

Agentii de turism

Refinantare credit